1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Futbol Mentalitemi Değiştiremiyorum...

Hybrid View

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Doğru diyorsun da Dizilişi aşağıdaki şekilde yapınca rakibe boş alan bırakmamış, dengeli hücum, dengeli defans yapcakmışım gibi geliyor bana. Bunun dışındaki dizilişlerde oyunculara hangi rolü verceğimi de bilemiyorum açıkcası. Ayrıca takım sahaya verimli şekilde yayılamıyacakmış gibi geliyor bana.
    -----gk-----
    dr-dc-dc-dl
    -----dm-----
    --cm-cm--
    amr-----aml
    ------st------

benim taktik. bu taktikle bankasyadan 1. lige ciktim. 2-3 yil sonra 1. oldum falan. Gerci benim taktik biraz hileli. Korner hilesi var ama favori taktigim Bende bu taktikle oynayabilmek icin takimin en iyi oyuncusu mevkisi amc olan kisiyi oynatmiyorum. En sonunda sattim gitti. Takim mc dolu hepsi bosuna bekliyor falan.

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    benim taktik. bu taktikle bankasyadan 1. lige ciktim. 2-3 yil sonra 1. oldum falan. Gerci benim taktik biraz hileli. Korner hilesi var ama favori taktigim Bende bu taktikle oynayabilmek icin takimin en iyi oyuncusu mevkisi amc olan kisiyi oynatmiyorum. En sonunda sattim gitti. Takim mc dolu hepsi bosuna bekliyor falan.
    Ben de aynen. Misimovic var oynatsam asist kralı olcak, başka takımlarla oynarken bakıyom 20-30 asist yapıyo sezonda ama sırf taktiğime uymuyo diye oynatmıyom adamı. Neyse Ajax'la başladım şimdi yeni oyuna kurtulcam bu hastalıktan umarım.

Dizilişim bu gibi şimdilik defansa uygun adam bulamadım şimdilik kadrodan, ama halletcez bi şekilde. Oyuncu rollerini de ayarlamadım daha.
    Last edited by bearyn : 13.Aralık.2010 at 19:52

Mesaj Yetkileri