1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Ankaragucu'nden Emre'ye yanit

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilenler vardır ben 3-4 ay ihtiyarlar.com adresinden haber yayını yapılırken editördüm orda. O kadar adamla tanıştım, Gökçek tarafından kapatılan Petrol Ofisi spor kulubu başkanı Şahin Ulu denen adamla tanıştım, avukatıyla tanıştım, onların dava dosyalarını bile 1. elden aldım. Ankara'da Ankaragücü'nün içinde olan 10larca adamla tanıştım ama 1 kişiden bile bu " Levent Çamur " isimli şahsın adını duyamadım. Yönetici ne zaman olmuş, kim yapmış bell değil. Son seçilen yönetim kurulunda isminin olup olmadığını bile bilmiyorum.

Her neyse diyelimki şansa bala yönetici olmuş. Adama derlerki; Bre ahlaksız adam, madem " Emre adam değil " başkanından, teknik direktörüne herkes Emre'nin formasının peşine niye düştü ? Avni Kavlak dün açıklama yapmış, Emre şudur Emre budur diye. Madem Emre öyle senin teknik direktörünün Emre'nin formasının peşinde maç sonu niye koştuğunu söyle. Emre küfür ettiyse kulubeye - ki kulubede Özat var - o zaman Ümit Özat hala daha niye forma forma diye yırtmaktadır kendini. Birbirinizden haberiniz yok, kim ne yaptığını bilmeden çıkıp birşey söylüyo sonra İ. Melih'in oğlu Jr. A.G. bu açıklamalardan dolayı hesap soruyo size.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Her neyse diyelimki şansa bala yönetici olmuş. Adama derlerki; Bre ahlaksız adam, madem " Emre adam değil " başkanından, teknik direktörüne herkes Emre'nin formasının peşine niye düştü ?
    Olayın özeti bu aslında.

Her sene Ankaragücü'nden bir yönetici çıkıp Fenerbahçe üzerinden meşhur olmaya çalışıyor olsa gerek. Bizim yönetim de resmi siteden bir açıklama yapmış ama okumaya bile değmez. Eğer Ankaragücü Emre'nin İsviçre maçında yaptıklarına kadar eski defterleri açıyorsa e biz de şu Ankaragücü-Ankaraspor birleşmesini falan bir hatırlatsaydık. Ne kaybederdik ?

Ben Kulüpler Birliği başkanı Aziz Yıldırım'ı istemiyorum. Ben Türk futbolu için çalışan Aziz Yıldırım'ı istemiyorum. Ben Ali Şen'le düşman olup diğer kulüplerin başkanlarıyla kanka olan Aziz Yıldırım'ı istemiyorum. Ben önceliği Fenerbahçe olan bir başkan istiyorum. Sahadaki sonuçları geçtim artık Fenerbahçe'ye atılan laflara dahi cevap veremeyecek kadar aciz bir yönetim var. Geçen sene atılan çamura bile sezon bittikten sonra cevap verdiler.

Fenerbahçe'de artık yeni yönetim zamanı gelmiştir. Umuyorum en kısa zamanda Mehmet Ali Aydınlar'ı başkanlık koltuğunda görürüz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri