Bilenler vardır ben 3-4 ay ihtiyarlar.com adresinden haber yayını yapılırken editördüm orda. O kadar adamla tanıştım, Gökçek tarafından kapatılan Petrol Ofisi spor kulubu başkanı Şahin Ulu denen adamla tanıştım, avukatıyla tanıştım, onların dava dosyalarını bile 1. elden aldım. Ankara'da Ankaragücü'nün içinde olan 10larca adamla tanıştım ama 1 kişiden bile bu " Levent Çamur " isimli şahsın adını duyamadım. Yönetici ne zaman olmuş, kim yapmış bell değil. Son seçilen yönetim kurulunda isminin olup olmadığını bile bilmiyorum.
Her neyse diyelimki şansa bala yönetici olmuş. Adama derlerki; Bre ahlaksız adam, madem " Emre adam değil " başkanından, teknik direktörüne herkes Emre'nin formasının peşine niye düştü ? Avni Kavlak dün açıklama yapmış, Emre şudur Emre budur diye. Madem Emre öyle senin teknik direktörünün Emre'nin formasının peşinde maç sonu niye koştuğunu söyle. Emre küfür ettiyse kulubeye - ki kulubede Özat var - o zaman Ümit Özat hala daha niye forma forma diye yırtmaktadır kendini. Birbirinizden haberiniz yok, kim ne yaptığını bilmeden çıkıp birşey söylüyo sonra İ. Melih'in oğlu Jr. A.G. bu açıklamalardan dolayı hesap soruyo size.