Knicks - Heat maçını izledim dün gece. Muhteşem bir maçtı. Bloklar, smaçlar, 3'lükler, asistler havada uçuştu resmen. Hele LeBron'un bir asisti var olacak iş değil. Chandler'da inanılmaz bir smaç yaptı. Tam anlamıyla inanılmazdı. Ben LeBron'u sevmem. Ancak dün öyle bir oyun çıkardıki olacak iş değildi. Knicks seyircisi her top eline geldiğinde ıslıkladı onu. LeBron sahada verdi cevabı. Eline geçen her topta olumlu işler yaptı. Triple-double yaparak zaten bunuda ispatladı. Çok çok zevki bir maçtı. Hatta bir ara 8 saniye içinde 3 tane basket oldu. Birisi Knicks, ikisi Heat potasında. Bir ara Murat Murathanoğlu ile Kaan Kural bile yoruldu maçın temposundan. Nasıl yorulmasınlarki ben bile izlerken yoruldum. Eğer Melo Knicks'e giderse Knicks konferans yarı finali oynayabilir. Ancak göndermeyi düşündükleri Gallinari'de tam kullandıkları sistemin oyuncusu. CP3 ve Melo gelirse Knicks çok çok iyi bir takım olur ama böyle hızlı oynarlar mı bilmiyorum. Kaldı ki Raymond Felton'da çok iyi oynuyor...