Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 85.71%
  • Sivasspor kazanır

2 9.52%
  • Berabere biter

1 4.76%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [17. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ne gariptir ki Ridvan Topuz'in pozisyonunu 'kacirmis', yorum yapamadi, hic sasirmadim. Topuz'u atmamasi skandal. Penaltilara gelirsek, bence hicbir pozisyon penalti degildi. Ilk yaridakinde kisa mesafe, elleri vucuduna yapisik ve el topa gitmiyor. Niang'in pozisyonunda zaten adam dokunmuyor, Niang auta gidecegini anlayinca atiyor kendini, ikinci yaridaki de oyle, sari kart gormedigine sukretsin. Ikinci yarida da el yok, adamin gogsunun yan tarafindan sekiyor top. 4 tane pozisyonun olmasi talihsizlik, ama hicbiri bana gore penalti degil, FB'li oyuncular yine ev sahibi avantaji ile hakemi kullanmak istedi, ki Topuz pozisyonunda kullandilar, ilk yarida da M.Nas kaleye giderken net faul yapildi Alex'in golu attigi noktada, hakem faul bile veremedi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Diyorsun ki, ceza alanında grekoromen güreşe izin var, sadece serbest güreş ve paça-kazık olayı yasak. Kol ve vücuttan tutup, çarpmak serbest... Sporların kardeşliği... Ha futbol, ha güreş... Olur mu olur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl bu kadar kesin konuşulur anlamıyorum.Topuz atılmalıydı 4 pozisyonda penaltı değil.Vay anasını...Semih'in indirilişi gayet penaltıydı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlaşılamayacak hiçbirşey yok. Mehmet Topuz %100 atılmalıydı ve o pozisyonlardan hiçbiri de penaltı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Yumruk olayı nedir izleyenlerden biri açıklayabilir mi ?
    Anlaşılamayacak hiçbirşey yok. Mehmet Topuz %100 atılmalıydı ve o pozisyonlardan hiçbiri de penaltı değil.
    Nasıl yani ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nasıl yani ?
    Daha sonradan hepsini izledim. İlk soruyu maçı izlerken sormuşum farkındaysan. Olay yeniyken. Bunu düşünemeyen birinin "anlamıyorum" demesi çok normal. Sen de haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

boyle basiretiz , kendine guveni olmiyan korkak hakemlere mac vermiyceksin , hangi mac oldugunun farki yok GS , FB , BJK kendi onunde izledigi yumruga kirmizi veremeyen hakemin lisansini alicaksin bunun lami cimi yok

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    boyle basiretiz , kendine guveni olmiyan korkak hakemlere mac vermiyceksin , hangi mac oldugunun farki yok GS , FB , BJK kendi onunde izledigi yumruga kirmizi veremeyen hakemin lisansini alicaksin bunun lami cimi yok

Buna kesinlikle katılıyorum. A'dan Z'ye imzamı atarım. Doğruya doğru...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha sonradan hepsini izledim. İlk soruyu maçı izlerken sormuşum farkındaysan. Olay yeniyken. Bunu düşünemeyen birinin "anlamıyorum" demesi çok normal. Sen de haklısın.
    4 penaltı pozisyonunu da gördün ve penaltı olmadığına karar verdin demek ki.4 tartışmalı pozisyon bir yumruk hakem taraf tuttu.Önemli olan bunu düşünmek tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Frikikte kaleci çok köşede kalmış.Alex yine Fenerbahçe'yi kurtarmış.Tebrikler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçın ilk yarısını izledim, iki pozisyon vardı penaltı beklenilen, bence ikisinin de alakası yok. Spikerlerin ve yayıncı kuruluşun taraflı anlatımı/yayını da insanları biraz gaza getiriyor bence. Sadece Fenerbahçe için söylemiyorum bunu, genellikle 3 büyüklere yönelik bir maç anlatımı söz konusu olduğunu düşünüyorum. Alex'in attığı golden sonra Sivasspor kalecisinin verdiği tepkiye de güldüm açıkçası, kurduğu baraj ve durduğu yer sakattı zaten, kime kızdı anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O değilde Ceyhun çok değişmiş benim bildiğim Ceyhun Mehmetten o darbeyi alınca ağzını burnunu kırardı mehmetin çok değişmiş çook

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fotoya bakıyorumda hakem hafiften gülüyor sanki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mehmet orda biraz sert bi makas almış

Maçtan şimdi geldim, yılın son maçıydı benim için, Lille ile açıp Sivas ile kapadım sezonu..

Genel olarak tutuktuk sanki, Ancak Cristian ve Santos gayet iyi oynadılar.. Özelliklede vurdum duymaz tavırları yok olmuş ikisinin de, böyle devam ederlerse transfer falan gerekmez bence de..

Alex'e ayrı bi parantez açmak gerekiyo, ancak onu tanımyacak bi söz olmadığı için o parantezi geri kapıyorum, doldurmak ona haksızlık olur.. O ayrı bir oyuncu.. 196 maç 136 gol 115 asist..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dia'nın ilk pozisyonu penaltı verilmesi lazımdı.Diğer penaltı pozisyonları verilecek gibi değildi.Birde Ceyhun'un şutunda top Gökhan'ın eline çarptı gibi geldi bana.Oda kritik pozisyondu.

Birde Alex'i istemeyenler diye bir laf var.Kim istemiyor yahu bu adamı?Fenerbahçe'lilere soruyorum. Böyle bir adamı istemeyenler var mı hakikatten?
    Last edited by C h A o S : 19.Aralık.2010 at 01:00 Reason: yazım hatası...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bu arada Aykut Kocaman macdan sonra Kazim ile yollarin kesinlikle ayrildigini soyledi , buyuk korkum Galatasaray'in almasi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia'nın ilk pozisyonuna penaltı verilmeli. Oyuncunun eliyle ellediği pozisyona. Semih'in pozisyonu ise verilmelidi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Dia'nın ilk pozisyonu penaltı verilmesi lazımdı.Diğer penaltı pozisyonları verilecek gibi değildi.Birde Ceyhun'un şutunda top Gökhan'ın eline çarptı gibi geldi bana.Oda kritik pozisyondu.

Birde Alex'i istemeyenler diye bir laf var.Kim istemiyor yahu bu adamı?Fenerbahçe'lilere soruyorum. Böyle bir adamı istemeyenler var mı hakikatten?
    Bir de semihin künde pozisyonu var, cehyunun şutu da sırtına gelmişti..

Alex'i istemeyenlerin Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim, o kadar net söylüyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ceyhun,hafiften sırıttı ve eliyle " sen görürsün " yaptı.

Dia'nın pozisyonun da ilk top rakibin bacağını çarpıyor daha sonra,sabit olan eline çarpıyor.Mesafe çok yakın + oyuncu yüzünü ekşitiyor yani topun nereye geldiğini bile görmüyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Abi resmi böyle ekleyince masum bir makas alma gibi gözüküyor. Ama videoyu izledim öyle olmadığını anladım.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84123

Yanlız Ceyhun sinirlerine nasıl hakim olmuş anlamadım gitti.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Yanlız Ceyhun sinirlerine nasıl hakim olmuş anlamadım gitti.
    bu davranışı benide fazlasıyla şaşırttı. tanığımız ceyhun'un orada ya kendini yere atması ya da mehmet'e okkalı bir tokat atması lazımdı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Videoyu izlerken güldüm biraz önce Ceyhun,Mehmet'in formasını çekiyor ardından Mehmet boğazını sıkıyor ama Ceyhun'un saçlar nasıl sallanıyor öyle açıkcası şaşırdım Ceyhun'un bir şey yapmamasına çıkışta halletmiştir belki işini

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İlk yarıda önde olmadığımız bir maçı 2.yarıda attığımız golle kazanmak güzel fakat bu kadroya yakışan futbol hala oynanmıyor maalesef.Alex'in bireysel becerisi ile attığı gol olmasa bugün bu maçtan da 3 puan ile ayrılamayacaktık.

Öyle ya da böyle yarıştan tamamen kopmamak için bu 3 puanı almamız gerekiyordu.Umarım devre arasında takımda raylar yerine oturur , 2.yarı daha iyi bir Fenerbahçe izleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Takimi hic begenmedim. Sanki ilk defa birlikte oynuyolarmis gibiydiler. Duran toptan golu bulmamiz da hic sasirtici olmadi. Garip bi tutukluk vardi takimda maalesef. Trabzonun kayipsiz yuruyusu sanirim oyunculari ve Kocamani germis, taraftar zaten gergin. Her hatada "bak iste gene yapti" tarzinda ugultular yukseldi hep statta. Hafif bi guven eksikligi sezilmiyor degil, bu oyunculara da negatif yansiyor. Gergin olmalarinin bi sebebi de bu olmali.

2.yari umarim kupa maclarinin moraliyle baslariz lige. Lig arasi tam da zamaninda oldu FB icin. Toparlanmalari icin firsattir. Trabzonun serisi bi yerde kirilacaktir ki 19.hafta rovansimiz var. 2004 teki gibi inancli baslarsak 9 puan farkin bi onemi yok, yine son haftaya kadar sampiyonlugu kovalariz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı pozisyonlarını bulamadım yorum yapamayacağım onlarla ilgili. Mehmet'in pozisyonunu izledim şimdi. Kırmızıyı geçtim sarı kart dahi verilmemiş olması gerçekten çok ilginç. Yarım metre önünde oluyor her şey , gözünün önünde. Ama UFC hakemi misali ayrılın beyler diyor. Aynı şeyi Ceyhun yapsa acaba ne olurdu merak ediyorum. Sadece merak. Bir yanda bizim ilk yarının en önemli maçında kırılma noktasında saçma sapan bir şekilde 10 kişi kalışımız diğer yanda Fenerbahçe'nin yine çok önemli bir maçında çok önemli bir dakikada böyle bir pozisyonu 'şans eseri' kazasız atlatması. Düşündürücü..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Penalti pozisyonu verilse bence kimse fazla bisey diyemezdi ne kadar adamin baldirina carpip koluna vursada.

Mehmetin HAKEMIN onunde yaptigi haraket kirmizi karti gerektirir.

Hafta ici Aykut Kocaman verilen penaltimiza laf atti Verilmeyenlere deginmedi bile. Iste bu mactada kotu hakem ornekleri cikti, verilebilecek penaltiyi vermedi ve verilmesi gereken bi kirmiziyi vermedi

Last edited by Bordo61Mavi : 19.Aralık.2010 at 07:17 Reason: pozisyonu tekrar izledim :)

Sivasspor oynamamaya ve 0-0'a gelmiş,haliyle var gücüyle gol yememek için savaşıyorlardı.İyi bir oyun görüntüsü çizmedik.Alex takımı ipten alan isim oldu.Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarında kaybettiğimiz bedava 3 puanlarla şimdi ilk yarıyı 3.cü tamamlıyoruz.İlk yarı bitti ve liderle aramızda 9 puan fark var.9 puan çok gibi gözükse de Trabzonspor 2.yarı 3 defa İstanbul'a gelecek,dolayısıyla bu kapanmayacak gibi bir fark değil.Ama bizim daha istekli,şampiyonluğu daha çok isteyen bir görüntümüz olması gerekiyor.

Türk Telekom tribününde seyrettim maçı ve hakeme çok yoğun bir tepki vardı.Bence 4 pozisyondan sadece ilki (Sivaslı futbolcunun belinden eline çarpan) penaltı ile alakası yoktu,diğerleri çok net penaltıydı.Maçın yıldız ismi Alex,ama onlar dışında var gücüyle savaşan Gökhan Gönül'e ve Andre Santos'a da teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mehmetin hareketinde abartilacak bir durum yok hakemde büyük ihtimalle oyuncular itiraz ederken pozisyonu kacirdi görseydi atardi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben futbolcu olsam Şu hareketi saha içinde bana yapsalar ne ceza alacağım hiç umrumda olmadan Mehmet Topuz'a tekmek tokat girerdim. Olaya bak ya. Penaltı verilmez, ofsayt verilmez o ayrıdır. Her takımın başınada gelebilir. Ama yani hakemin gözü önünde adamın yaptığı hareket ortada. Ama malesef hakemlerimiz korkak olduğu için kim olursa olsun hangi hakem olursa olsun şu pozisyonda zaten çıkartıp kırmızı veremezdi. Ceyhun'ada cidden helal olsun. Ben olsam inanılmaz derecede girişirdim Mehmet Topuz'a.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri