SCOLARİ ENGELİ
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Nicolas Anelka, takımdan ayrılabileceği sinyalleri vermesine rağmen, Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörlüğe getirmek istediği Scolari ilginç bir talepte bulundu; "Anelka'yı satmayın!.."
Fenerbahçeli yöneticilerin teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü L.Felipe Scolari, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yaptığı son görüşmede ilginç bir talepte bulundu.
Brezilyalı hoca, Nicolas Anelka'nın takımdan gönderilmemesini özellikle istedi. Fenerbahçeli yöneticiler de Scolari'nin bu şartını kabul etti.
Anelka ise Sarı-Lacivertli takımdan ayrılacağına yönelik haberlere ise dün son noktayı koydu: 'Türkiye'de son derece mutluyum. Hiç kimseyle sorunum yok ama sürekli beni göndermeye çalışıyorlar. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Beni Fenerbahçe'ye Başkanımız Aziz Yıldırım getirdi. Ben hiçbir yere gitmek istemiyorum. Beni gönderecekse sadece Başkanımız Yıldırım gönderebilir. Bu sene 100. yıl ve ben bu önemli yılda Fenerbahçe forması giyeceğim için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırlıklarımıza başladık. Hepimiz biliyoruz ki 100. yıl Fenerbahçe camiası için çok önemli.''
Öte yandan Scolari'de bir pürüz çıkması halinde Zico yedekte bekletiliyor. Fenerbahçe'nin teklifine 'Evet' diyen Zico, Sarı-Lacivertli yönetimden haber bekliyor.

---------------------------------------

SAMBACILARA KANCA

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularına gelen transfer teklifleri bir türlü bitmek bilmiyor!.. Tatil için gittiği Brezilya'dan henüz dönmeyen ve bu nedenle ceza verileceği açıklanan Alex'e, İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca attığı belirtildi!..

Tatil için gittikleri ülkelerinden dönmeyen Alex de Souza ile Luciano’nun akıbetleri belirsizliğini korurken, orta saha oyuncusuna İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürmesine karşın teknik direktör Sam Allardyce’in yönetimine başvurarak, ayrılan Okocha’nın yerine Alex’in ne pahasına olursa olsun alınmasını istediği vurgulandı. Bolton Wanderers yönetiminin, teknik adamın raporu doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü’ne resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı da ifade edildi.

Öte yandan Luciano'ya ise komşudan talep var!.. Yunanistan'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Olympiakos, Brezilyalı yıldızın peşine düştü!..
Yunan basını, Kırmızı-Beyazlı takımın teknik patronu Trond Sollied'in, Luciano'yu gelecek sezonun kadrosunda mutlaka görmek istediğini yazdı. Haberlerde, Yunan ekibinin bu transfer için 1 milyon euro ayırdığı da belirtildi. Luciano'nun Fenerbahçe ile bir yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunuyor.
Bu arada Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Daum'dan ek izin aldıkları için henüz Türkiye'ye dönmeyen Alex ve Luciano ile görüştüğünü belirterek bu konuda sıkıntı olmadığını söyledi. Ballı, "Kimse merak etmesin, oyuncularımız izinleri bittiği zaman çalışmalara katılacaklar" açıklamasını yaptı.