Fenerbahçe Cumhuriyeti
Seyircisiz olacağı için yine çok sıkıcı bir maç olacaktır... Maçın sonucu için tahminim alt...
İlk maçta sürpriz bir yenilgi almıştık bir ikincisine izin vermeyiz ve gruptaki ilk 3 puanımızı alırız. Ama sıkıcı bir maç olacağı görüşüne ben de katılıyorum ..
Denk güçlerin mücadelesinde beraberlik kokan bir maç.00-11 ya da iki ekipten birinin tek golle kazanacağı bir mücadele olacaktır.İlk 3 puanımızı alırsak iyi olur.
Siyah-beyazlılarımız Antalya’da oynanacak Konya Torku Şekerspor karşılaşmasına 17 futbolcuyla gidecek. Teknik Direktörümüz Bernd Schuster’in belirlediği kadro şöyle:
“Cenk Gönen, Umut Kaya, Rıdvan Şimşek, Erhan Güven, Tabata, İbrahim Üzülmez, Fink, Ersan Gülüm, Hilbert, Nobre, Mehmet Aurelio, İsmail Köybaşı, Ali Kuçik, Furkan Şeker, Quaresma, Guti, Atınç Nukan”
Umarım oyuncularımız konsantrasyon problemi yaşamazlar ve bu maçı alırız.Geçen sezon ve ondan 2 önceki sezon bu tür maçlarda kaybettiğimiz puanlardan dolayı gruplarda elenmiştik.Grupları geçtik mi finale kadar yolumuz var.
So what?
Saike
Guti kadroda yer alıyor demekki noel tatiline erken çıkmak için kırmızı yemememiş..
Defansin ortasinda Atinç yada Furkan oynayabilir.
Belki de göndermedi hoca.Ama çok dua ettim bir şey olsa da gidemese tatile diye.O sorumsuzluğun cezası bu olur sanırım.
2-0
Aurelio
Guti, Quaresma getirdi Guti vurdu
Konya Şekerspor İlk Yarı Çok Net Pozisyonlar Kaçırdı . Birazda Tecrubesizlikleri Dezavantaj Sağladı . Bjk'de Yakaladıklarını Atınca Sonuç 2-0 Oldu![]()
Beni şaşırtan bir maç oluyor 3 gol birden attık hala inanamıyorum.
3-0'dan sonra rehavet sebebiyle 2 gol yedik ama yine de kazanmasını bildik. Beklediğim kadar sıkıcı bir maç olmadı
Şu maçı kayıpsız atlatmamız iyi oldu.Ben gruplarda 2.maçların oynandığını unutmuşum.İlk maçta G.Antep Belediye'ye yenilmişiz.O maçı da hatırlamıyorum.Şu grubu bi atlatsak yenilenecek kadromuzla ikinci yarıda kupaya en yakın ekiplerden birisi oluruz.
So what?
Saike
Quaresma nın 3. goL öncesi pası muazzam yanLız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
@Şemsi : Şemsicim ben demiyorum zaten Guti'nin bilerek atıldığını..Forumda bunu dile getiren kişiler çoktu(gerek BJK taraftarları..) onlara cevap yollamıştım sadece..![]()
Quaresma'nın pası süperdi gerçekten. Topları çok iyi kullandı maç boyunca, top kaybedince hemen pres yapıp tekrar topu kazanmaya çalıştı. Guti'nin de mükemmel bir pası vardı bu arada ama Nobreydi sanırım o güzel pası pek iyi kullanamadı. 3-0'dan sonra maçın bittiğini düşündü bağzı oyuncular sonra 2 golü yedikten sonra ayıldılarGenel anlamda Quaresma maça güzel bir hava kattı. Eğer gündemdeki oyunculardan bir kaçı gelirse toparlayabilir belki Beşiktaş.