
Originally Posted by
Lim10
Başarılar dilerim.

Originally Posted by
furkan58
Başarılar Dilerim .

Originally Posted by
K1nq35
Başarılar dilerim.

Originally Posted by
oguz4141
Başarılar dilerim.

Originally Posted by
Rick Nelson
Başarılar dilerim.
( herkes böyle demiş
)

Originally Posted by
JohnConner
başarılar dilerim


Originally Posted by
RasAnt
Başarılar dilerim. 
Arkadaşlar bütün başarı dilekleri için teşekkür ederim.
___***_*_***___
Türk Telekom Kamp Günlüğü
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, yeni sezonı hazırlık kampı için geldiği Antalya'da ilk çalışmasını bu sabah gerçekleştirdi.
İlk olarak kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde iki grup hâlinde salonda bir çalışma gerçekleştiren futbolcularımız, daha sonra teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve Giovanni Melchiorre yönetiminde saat 11:00'da kamp yapılan Rixos Lares Otel'in sahasında bir çalışma yaptı.
Yaklaşık 80 dakika süren saha çalışmasında futbolcular yine iki grup hâlinde çalıştı. Çalışmaya kamp kadrosunda bulunan tüm futbolcular katıldı.
Bu çalışmada futbolcular sahada iki grup hâlinde dayanıklılık çalışması gerçekleştirdiler.
Kaleciler ise kaleci antrenörü Nezih Boloğlu yönetiminde ayrı bir çalışma yaptı.
Galatasaray Futbol Takımı günün ikinci çalışmasını bu akşam saat 17:15'te ilk 30 dakikası basına açık taraftara kapalı olarak, kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirecek.
Kaynak:galatasaray.org