2 gündür araştırıyorum ama aynı sorunu yaşayana rastlamadım. Sigames forumlarına da baktım. Kendi bilgisayarımda sorun çıktı o yüzden deneme fırsatım olmadı.
Şimdi belki sorununun çözümü olmayacak ve yazdıklarımın bazılarını okurken "ya zaten bunları biliyorum" diyeceksin belki ama biz genede sıfırdan başlayıp her şeyi teker teker bir kontrol edelim.
1- Kullanmak istediğin menajer resmi ile config dosyası Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures içerisinde ve aynı yerde mi?
2- Menajer resminin uzantısı .PNG değil .png olacak. Fm2011'den itibaren bu şekilde değişti, yani küçük harflerle. Bunu da bir kontrol et. Gerçi öyle olmasa orjinal skinle oynarken de çıkmazdı ama biz genede bir bakalım
3- Oyunda oyuncu ID numaraları sabittir ancak menajerinki değişkendir (her yeni oyunda değişir). Oyuna girip menajer ID numaranı öğren, sonra menajer resminin config dosyasını not defteri ile açıp ID numaraları aynı mı diye her ihtimale karşın bir kontrol et. Sen gerçi kayıtlı oyunda olduğunu belirtmişsin ama genede denemekte zarar yok. Belki Skin yüklenince bilmediğimiz bir sebepten menajer ID numarası değişiyor olabilir.
4- Oyunda preferences ekranında Use Skin Cache seçilmemiş, Reload Skin On Confirm ise seçilmiş şekilde mi? Değilse bu şekilde yapıp sol altta çıkan Reload Skin'e tıkla (confirm'e değil) ve tekrar bir kontrol et çıkacak mı.
5- Ve klasik cache dosyası silme işlemi. Bunu zaten biliyorsundurAma bu işlemi oyundan tamamen çıkıp öyle yapmanı tavsiye ederim.
Yukarıda saydıklarımı tek tek kontrol et bi, özellikle 3. ve 4. maddelerde yazılanları. İnşallah olur, bende araştırmaya devam ediyorum.