1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Taktik Kayıt Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bende böyle bir sorun olmadı.Aslında kolayda bir çözümü vardır diye düşünüyorum, denemedim ama.İlk taktiği yapıp kaydettiğinizde taktiği sıfırlayın.4-4-2 yada 3-5-2 vs gibi başka bir taktik açın.Daha sonra 2. taktiğinizi bu taktik üzerinden yapıp kaydetmeyi deneyin.Bu şekilde olacağını düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bende böyle bir sorun olmadı.Aslında kolayda bir çözümü vardır diye düşünüyorum, denemedim ama.İlk taktiği yapıp kaydettiğinizde taktiği sıfırlayın.4-4-2 yada 3-5-2 vs gibi başka bir taktik açın.Daha sonra 2. taktiğinizi bu taktik üzerinden yapıp kaydetmeyi deneyin.Bu şekilde olacağını düşünüyorum.

bunu denememiştim..fikir için teşekkürler..deneyip göricem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    dediğin şekilde yaptım..tamamen farklı bi taktik üzerinden evimde kullandığım taktiğin deplasman versiyonunu hazırlayıp kaydettim ama takım komutları bir şekilde iki ayrı taktiğide yansıtlımış oluyor.si forumlarında epey bi şikayet var ama sanırım son yamadan önce bi çözüm sunabileceklerini sanmıyorum.bu sene pişman ettiler aldığımıza bu oyunu..

Mesaj Yetkileri