Kluwoski falan Ankaragücü 1-2 iyi transferden sonra yine klasik anadolu takımı transferlerine dönmüş tekrar. Kadrosunda 2-3 iyi oyuncusu var ama böyle ne olacağı belli olmayan oyuncuları alarak bence yine düşme tehlikesini yakından hissederler her sene oldugu gibi...
Sestak Ankaragücü için çok kaliteli bir transfer fakat diğer transferlerini beğenmedim.
Geçen seçimlere katılmayan üyeleri katıldı gibi gösterip oy kullandırtmış Gökçek Family's. O yüzden iptal davası açıldı. Gökçeklerde genel kurulu toplama kararı aldılar. Aslında almalarındaki asıl amaç farklı, tüzük değiştirmek istiyolar ama seçim kararıda çıkabilir o kongreden.
Gerimiyi niye yolladı yönetim
ümit özat istememistir.. geremi zaten sirf secilmek icin bir kozdu 6 ay sonunda dogru dürüst oynatmadan gönderdiler...
Nasıl bir yönetim anlayışı varsa artık bu ankaragücünden komedi resmen herşeyleri![]()
Ankaragücü yönetimi ilginç bir yönetim anlayışına sahip
Gökçeklerle dalga geçene bak hele. (: Yazık sana.
Geremi'yi doğru düzgün oynatmadımı ? Geremi her oynadığı maçta yattı. Takımın en çok kazanan oyuncusuydu. Vittek'in parası yatmadı ama Geremi'nin yattı. 1 tane olumlu hareketi yok maçlarda. sürekli takımı 10 kişi oynattı. Gitmesi en iyisi oldu.
Drago Gabric'i sezon sonuna kadar kiraladı Ankaragücü.
Kiralık oyuncu almakla yada 6 aydan sonra oyuncuları göndermekle hangi uyumu nasıl yakalacağını sanıyor ki bu takım ?
A.gücü bir Galatasaray değil. Galatasaray kiralar oyuncuları , oyuncular gittikten sonra daha iyilerini de alıp koyabilir oraya. Ama anadolu takımlarının bir Kayseri , Bursa gibi istikrar yakalamaları lazım kadroların başarılı olabilmek için. Kadrosunu her sene değiştiren takımlar eninde sonunda tutunayıp düşüyor dikkat ederseniz.
Gabriç yeni bir çıkış arayacaktır Ankaragücü'nde. Ama bende katılıyorum Ankaragücü'nün kötü yönetildiğine. Oysa potansiyeli o kadar fazla ki...
Şenol Güneş, Gabric'i hiç istemiyor kadroda. Performansından memnun kalınırsa sözleşme imzalatılabilir. Hayırlı olsun beğendiğim bir oyuncu.
Gabric fena transfer değil...
gabric ts adina vasat transferdi beklenilen performansi yansitamadi ankaragücünde is yapar.. fena oyuncu degil oyun stilini begeniyorum yasida genc bildigim kadari ile.
Adamlar geçen haftadan beri perşembe bırakıyoruz dedi, sonra bugün sabah açıklama yaptılar bırakmıyoruz oyuncuların ödemelerini yapıyoruz dedi.
Ama şöyle bir çelişkide var, dün ben oyuncuların menajerlerinden biriyle konuşma fırsatımız oldu. Yabancı bir oyuncunun menajeri. Adam yabancıların ödemeleri yapıldı, yerlilerin ödemeleride yapılıyo dedi. Ama çıkan haberlerde bu adamların 11 aydır para alamadığı lafları var. Ne yapmak istediklerini kendileride bilmiyo bence.