1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: oyuncular maç mı seçiyor ?

Hybrid View

Büyük ihtimal takım rehavete kapılıyor. Oyun içinde Teknik Ekip Tavsiyelerinde böyle bir asistan raporu görmüştüm. Türkçesi takım ufak takımlaa karşı rehavete kapılabiliyor gibi birşeydi. Sende de öyle olabilir belki. Orayı takip et bu tür maçlar öncesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omur55 View Post
    Büyük ihtimal takım rehavete kapılıyor. Oyun içinde Teknik Ekip Tavsiyelerinde böyle bir asistan raporu görmüştüm. Türkçesi takım ufak takımlaa karşı rehavete kapılabiliyor gibi birşeydi. Sende de öyle olabilir belki. Orayı takip et bu tür maçlar öncesi
    tam ne yazıyordu acaba? bunu kacırmısım ?

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    tam ne yazıyordu acaba? bunu kacırmısım ?

bende aksine buca gibi takımlara 5 den aşağı atmıyorum. 2014 sezonunda 99 gol attım üstelik ligde yedek , avrupada as takımımla oynamama rağmen bu kadar atıyorum . bazen kötü oynayıp yenilebiliyor o zamanda 1 haftalığını keserim , yensek bile kartta ceza veriyorum bunun avantajı ne oluyor oyuncunun çalışma azmi ya da kararlılığı artıyor. oyuncuya karttan dolayı uyarı verirsen agresifliği azalır , kötü performansdan dolayı uyarı verirsen bahsettiğim 2 özelliği artıyor (arada olur genelde)

eklemeden geçemeyeceğim luganonun agresifliği 20 den 19 olmuştu bu sayede çok şaşırmıştım

+ olarak bazen oyunculara çok güçlü takımlara karşı oynatıp yenil ve uyarı al , bunu bazen denerim ve işe yarar

Mesaj Yetkileri