Alaba'yı biliyorum, teşekkür ederim tavsiye için. Ama hedefim dünyanın en iyi takımı olmak, şu an için öyle fazla genç alıp yetiştirmek istemiyorum. Emre Çolak ve Musa Çağıran'a yoğunlaşıyorum sadece. İyi kadrolar kurup para kazanmak önceliğim olacak.
GENEL İZLENİM :
Takım maç kazanıyor ama yine de eksik giden bir şeyler var sanki.
Pas oranlarımız çok iyi, top kapma oranlarımızın da hatırı sayılır. Kaleye şut çekme konusunda da iyiyiz. Oynana futbol göze hoş geliyor.
Fakat 4-4-1-1 oynayan rakiplere karşı çok zorlanıyoruz. Örneğin; Gençlerbirliği,Bucaspor gibi..
4-4-1-1'in diğer bir formasyonu olan 4 Defans 2 MC 1 AMC 2 1 AMR 1 AML 1 FC formasyonunda da beklerimiz çok zorlanıyor. Diğer formasyonlu takımlara karşı durum iyi. En kısa zamanda bunu halletmeye çalışıyorum. İkinci bir taktik yaratabilirim, ya da seneye var olan taktiği değiştirebilirim.
ARA TRANSFER DÖNEMİNİ BİR OYUNCUYLA DAHA KİRALIK ANLAŞMASI YAPARAK BİTİRDİK..
MİLAN BAROS GİTTİ !
İlerideki futbol hayatında ona başarılar diliyoruz. İyi bir teklif aldık. Sanırım transfer listesinde olmayan oyuncular daha iyi fiyatlara transfer oluyorlar. Bonservisinin iki katına sattık Baros'u..
20. MAÇLAR SONRASI PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ..
Takım performansı oyunculara pek yansımamış ama bu sene açık ara şampiyon olacağım kesin.
Pilot kulübüm Gençlerbirliği çok iyi işler çıkartıyor, yukarıdaki ekran görüntüsünde bana neler ettiklerini görebilirsiniz. =)