1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Adım Adım Dünyanın En İyisi Olmak (Galatasaray 11.2.1) 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Evet Spartak bir hayli zor dikkat et. Hazard da eksikse işin zor diyorum. Welliton uçacak gibi geliyo bu maçta bana.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Şampiyonluk hayırlı olsun tebrik ederim. Karabük maçı kötü olmuş Galatasaray'ımıza Final yakışır tabiki Bende beklerim kariyerime
    Teşekkür ederim, tabi ki takip ederim..
    Bir bak bakalım yakıştı mı Final bize. =))

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Evet Spartak bir hayli zor dikkat et. Hazard da eksikse işin zor diyorum. Welliton uçacak gibi geliyo bu maçta bana.
    Welliton uçabilir ama SERVET uçurtmaz onu. =)
    Çok zor anlar yaşamadık da değil ama kazanmasını bildik.
    Detaylar aşağıda.

EURO CUP YARI FİNAL 2. MAÇ

MAÇTAN ÖNCEKİ DURUM AŞAĞIDAKİ GİBİYDİ ELENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORDUM. GOLÜ YEDİKTEN SONRA 4-1-3-1-1'E DÖNDÜM. EREN DERDİYOK İLERDE TEK BAŞINA TARGET MAN ATTACK ROLÜNDE TOPLAR KOŞU YOLUNA OLACAK ŞEKİLDE AYARLADIM.
    ORTA SAHA'NIN TAM ORTASINA ARDA'YI KOYDUM. ADVANCED PLAYMAKER YAPIP TOP SÜRMESİNİ EN AZA ÇEKTİM. EMRE ÇOLAK INSIDE FORWARD AMC'DE WİDE PLAY HUG TOUCHLİNE VEREREK RAKİBİNİ KANATLARA ÇEKMESİNİ SAĞLADIM. ARDA'NIN PAS ŞEKLİNİ YÜKSEK ORANDA DİRECT OLARAK AYARLADIM. ARDA VE EMRE ÇOLAK'TAN BAŞKA KİMSEYE CROOS AİM TARGET MAN VERMEDİM. NİTEKİM BİR ASİST ARDA'DAN BİR ASİST EMRE'DEN GELDİ.

VE SONUÇ : DEĞİL SPARTAK MOSCOW 300 SPARTAK OLSA DA KÂR ETMEYECEĞİ ORTAYA ÇIKTI..

Bu maçtan sonra taktik dehamı sorgulama eğilimine girdim, galiba dünyanın en iyi takımı olacak bu takım. =))

Mesaj Yetkileri