Sayfa 389 / 1204 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
11,641 ile 11,670 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beyler olayı kişisel tartışmaya çevirmeyelim.İsteyen istediği habere inanabilir bu diğer kişileri ilgilendirmez.Başkalarının düşüncelerine saygı duyalım.Kişisel tartışmaya girmeden devam edelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ersan'ın gelmesinin çok zor olduğunu bizde biliyoruz ama medyada transferler ihtimal üzerine kurulur.Bu yüzden " bu gelmez,şu gelmez " deme hakkına sahip değilsin.Galatasaray gelmek isteyen herkesi alır,oyuncusunu tribüne gönderir,isterse -Ali Turan- faydalanamaz,kimse karışamaz.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 27.Aralık.2010 at 00:49 Reason: silinen mesajdan alıntı olan kısım çıkarıldı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hicbir neden yok su an. BJK sportif olarak daha basarili, kadrosunda daha iyi oyuncular var, daha iyi bir maas verecek durumu var, ve Ersan kendisine sans veren kendisini ispatlamis bir hoca ile calisacak. Besiktas'in Ersan'i istememe gibi bir olay zaten olamaz, bunu sende bende biliyoruz, edebiyat yapmakla olmuyor maalesef.
    Kadro disi birakmasi bence de amatorluk, ama bu islerin burada boyle oldugunu hepimiz biliyoruz. GS Ali Turan'da ne yapti ve ne faydasini gordu belli.
    Bende şöyle söyleyeyim; Galatasaray'da net ilk 11 oynayacak, merak etmeyin Galatasaray da maaş verebiliyor oyunculara, düzenli oynadığı için milli takıma da düzenli olarak seçilecek milli takımda ilk seçim olan Servet'i kulübünde yedek bıraktığı için orada da ilk 11 çıkacak. Evet Schuster Hagi'den büyük hocadır ama şu da bir gerçek sene sonu Hagi gidecek

Bu konuyu daha fazla uzatabilirsiniz isterseniz, artık cevap vermeyeceğim çünkü sidik yarışına döndürüyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://gazetefutbol.de/news/Galatasa...lcin-einig.htm

Böyle bir haber paylaşılmış, Almancası kuvvetli olan çevirirse mutlu olurum; ben çevirirsem facia olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bende şöyle söyleyeyim; Galatasaray'da net ilk 11 oynayacak, merak etmeyin Galatasaray da maaş verebiliyor oyunculara, düzenli oynadığı için milli takıma da düzenli olarak seçilecek milli takımda ilk seçim olan Servet'i kulübünde yedek bıraktığı için orada da ilk 11 çıkacak. Evet Schuster Hagi'den büyük hocadır ama şu da bir gerçek sene sonu Hagi gidecek

Bu konuyu daha fazla uzatabilirsiniz isterseniz, artık cevap vermeyeceğim çünkü sidik yarışına döndürüyorsunuz.
    Besiktas'da Kendini ispatladi ve taraftarlar ile arasi iyi ve kalici olmak istiyor. Galatasaray'a yeni hoca gelecek diyorsun, belki yeni hoca yabanci bir defans oyuncusu ister ve Neill ile beraber oynatir ve Ersan yedek kalir. Besiktas'da yabanci oyuncularin cogu ofansif oyuncular ve yabanci kontenjani oldugu için Ersan'i kolay kolay kesmezler.

Olmaz Olmaz Diye Hiçbir Şey Yoktur, Her An Her Şey Olabilir. Hele ki Burası Türkiye ise Burada Daha Farklı Olur Her Şey.

Fazla Fanatikliğin Alemi Yok Be Renkdaş Sen Çok da Mükemmel mi Tanıyorsun Beşiktaşı Yönetim Kurulundamısın Nedir? Beşiktaşlı Olmak Demek Takımın İçindeki Herşeyi Bilmek Demek Değildir. Bu Kadar Peşin Konuşmak Heleki Hiç İyi Değildir.

Bu Arada Bana Görede Kolay Olmaz O iş Ama İmkansız Değildir Hiçbirşey.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    http://gazetefutbol.de/news/Galatasa...lcin-einig.htm

Böyle bir haber paylaşılmış, Almancası kuvvetli olan çevirirse mutlu olurum; ben çevirirsem facia olabilir
    Medya'da haberlere göre 2 külüp Taner'in transferi için anlasmis diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sakin ol şampiyon Kimseyi buradan yaşından dolayı yorum yapmasını isteyemeyiz,istenemez.Ha bu arada profilinde senin de yaşın yazmıyor.Biraz da seni tanımak gerek.

Ersan'ın gelmesinin çok zor olduğunu bizde biliyoruz ama medyada transferler ihtimal üzerine kurulur.Bu yüzden " bu gelmez,şu gelmez " deme hakkına sahip değilsin.Galatasaray gelmek isteyen herkesi alır,oyuncusunu tribüne gönderir,isterse -Ali Turan- faydalanamaz,kimse karışamaz.
    Olasilik var, birde olasilik var. Sene basinda da Arsenal ilk 11 oyuncusunu 4.5 milyon euro'ya alabilecegine inananlar vardi, gunlerde konusuldu, Kallstrom vs de konusuldu, sonuclari gorduk. Ersan'in su an gitmesi imkansiz, herseyi gectim, o sacma iddiada GS'ye verdi diyor. Koyun mu veriyorsun? Boyle bir transfer bir iki saatte bitmez, herseyi gectim Ersan su an BJK oyuncusu, BJK oyuncusu iken kolay degil oyle gidip GS ile transfer konusmak ve anlasmak.

1 GS'nin su an BJK ve FB'den fazla para verme ihtimali cok dusuk.
    2 Adana zaten devre arasinda satmaya yanasmaz, hele ki GS'nin onerecegi 2-3 kurusa. Cocuk hala UEFA Kupasinda, parlayip Avrupa'dan taliplisi bile cikabilir, sene sonunu bekleyip fiyatini arttirmak isteyeceklerdir.
    3 Ersan su an BJK'nin ilk 11 oyuncusu. GS ile gorustugu an bile neler olabilir dusumek istemiyorum, anlasmayi birak. Su an mill takima yaklasti, BJK'de ilk 11 oynuyor, UEFA'da ilerleyecek belki, ortaya ciktigi an kadro disi kalir, hersey bosa gider.
    4 Su an GS'yi BJK'ye tercih etmesi icin hicbir sebep yok. Hagi'nin sezon sonu gitme garantisi var mi? Yok, sacma sapan olasiliklar uzerine konusuyorsun. Kaldi ki Hagi gitse bile kimin gelecegi belli degil. Su an en azindan lig 2.nciligini kovaliyabilecek bir takimda, Avrupa'da devam ediyor, GS'nin seneye ne olacagi bile belli degil.

Ersan GS'ye gitmez demiyorum. Sene biter, GS buyuk para yatirir, iyi transferler yapar, isimli bir hoca getirir, adami ikna eder, BJK'den fazla para verir alir. Ama su an Adana'nin durup dururken Ersan ile GS icin anlasmasi ve Ersan'in gitmeyi kabul edecegini dusunmek komik. Bunlara inaniyorsaniz zaten direkt gidin fotomac, fanatik okuyup kendinizi tatmin edin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kartalhaber cok dogru haber yapan, guvenilir bir sitedir, tam anlamiyla Besiktas'lilarin cok guvendigi dogru bir sitedir, onlar yazmissa kesin dogrudur. O acidan ben de umudumu kestim, Ersan hayirli ugurlu olsun sizlere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartalhaber cok dogru haber yapan, guvenilir bir sitedir, tam anlamiyla Besiktas'lilarin cok guvendigi dogru bir sitedir, onlar yazmissa kesin dogrudur. O acidan ben de umudumu kestim, Ersan hayirli ugurlu olsun sizlere.
    Dalga mı geçtin anlamadım; çünkü kartalhaber sitesini hiç bilmiyorum. Beşiktaş cephesinden bir haber olduğu için paylaştım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Söz konusu site biz Beşiktaşlılarca "Kolpahaber" diye bilinir

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dalga gectim, cunku bu haber sitesinde bizimkiler kisaca kolpahaber.com diyor, o site hayirli haberden cok uydurulmus kotu haber veriyor, hatta sahibinin aslinda Besiktas'li olmadigi vs bile konusuluyor. Sahsen guvendigim ve inandigim 2 site var: NTVSpor ve Haber1903, genelde burada yazanlar dogru oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Söz konusu site biz Beşiktaşlılarca "Kolpahaber" diye bilinir
    Dalga gectim, cunku bu haber sitesinde bizimkiler kisaca kolpahaber.com diyor, o site hayirli haberden cok uydurulmus kotu haber veriyor, hatta sahibinin aslinda Besiktas'li olmadigi vs bile konusuluyor. Sahsen guvendigim ve inandigim 2 site var: NTVSpor ve Haber1903, genelde burada yazanlar dogru oluyor.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için; transferin olacağı varsa da olmayacak desenize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düzeltme: Ersan Gülüm transfer haberi kaynagi konusunda gelen bilgi sonrasinda haberi geri cektik.

DEDIKODU: Ankaragücü'nden Hürriyet'in Galatasaray'a transfer oldugu söyleniyor.

Tribündergi

Ersan konusunda da boşuna yedik birbirimizi..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hürriyet gelirse bu takımı takip etmeyi bırakırım. Ta ki işini yapamayanlar çektirip gidene kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Hürriyet gelirse bu takımı takip etmeyi bırakırım. Ta ki işini yapamayanlar çektirip gidene kadar.
    Aynen.........

Zaten şu an satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta, başka bir kulübün devreye girebileceğini düşünmüyorum. Beşiktaş transferi istemez, Ersan Adana'ya dönerse ya da Ersan Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeyip kulübüne dönerse o zaman diğer takımlar devreye girebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımda Mustafa Sarp ve Barış gibi adamlar varken bence Hürriyet banko oynar. Zaten son maçta Neill ile Balta ön libero oynadı. Adam gibi bir Cana var ortasahada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Takımda Mustafa Sarp ve Barış gibi adamlar varken bence Hürriyet banko oynar. Zaten son maçta Neill ile Balta ön libero oynadı. Adam gibi bir Cana var ortasahada.
    o ayrı bişey tabide o isimlerden iyi olması Galatasaray standartında olduğunu göstermez zaten sarp la barış gidici ayhanda oynamaz artık seneye(inş )

Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 isim; Nürnberg'den Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan, Köln'den Taner Yalçın, Anderlecht'ten Lucas Biglia

Twitter Footballove

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ilkay Türkiye'ye gelmez silebilirsiniz listeden

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu Lucas Biglia'nın adı zaten son 3 senedir medyada geziyor..Gelecekse gelsin artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Mehmet Ekici'nin gelmesi zaten imkansiz, cunku kendisi su an kirada, sezon sonuna kadar orada kalacak....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ekici'nin gelmesi zaten imkansiz, cunku kendisi su an kirada, sezon sonuna kadar orada kalacak....
    ayrıca sanırım van gaal onu gelecek sezon kadroda düşünüyor. manu da ciddi şekilde ilgileniyor-muş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bu ortasahaya sen-ben çıksak yine aynı performansı veririz, Hürriyet kesinlikle aradığımız adam değil. Bu yönetim hala akıllanmayacak mı? Günü kurtaracak transferlerle hiçbir yere varamayız? Hürriyet bizim çapımızda bir oyuncu kesinlikle değil. Mehmet Güven oynayacağına Mustafa Sarp oynar hiç değilse diyorduk, yine birşey değişmedi.

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 isim; Nürnberg'den Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan, Köln'den Taner Yalçın, Anderlecht'ten Lucas Biglia

Twitter Footballove
    Mehmet'in geleceğini sanmıyorum. Biglia da gelmesin zaten Taner Yalçın ve İlkay gelirse süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill ile yeniden!

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Lucas Neill'in sözleşmesinin bir sene daha uzatılacağı ileri sürüldü.

Süper Lig'in ikinci yarısı için dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray iç transferde de bir adım attı ve Lucas Neill'ın sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldı.

Geçen sezonun devre arasında sarı-kırmızılı kulübe gelen ve oynadığı futbolla tribünlerin sevgilisi olan Avustralyalı oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmayacağı haberlerine son vermek isteyen Galatasaray yönetimi, Neill ile Ocak ayında sözleşme yenileyecek.

Gheorghe Hagi'nin ilk yarının son haftalarında stoper mevkinin yanısıra sağ bek ve ön liberoda da görev verdiği Avustralyalı yıldızın performasından çok memnun olduğu ve Avustralyalı için "Kalmalı" raporu verdiği ve taraftarların da 32 yaşındaki Neill'ın sözleşmesinin uzatılması için kulübü faks ve e-posta yağmuruna tuttukları öğrenildi.

Kamp Dönüşü İmzayı Atacak

Tatilini ülkesi Avustralya'da geçiren ve 3 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıkları için takım arkadaşlarıyla birlikte Antalya'ya gidecek olan Lucas Neill'ın 11 Ocak'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Beypazarı Şekerspor Türkiye Kupası karşılaşmasının ardından Florya Tesisleri'nde Futbol Şubesi Sorumlusu Murat Yalçındağ ve Sportif Direktör Adnan Sezgin ile biraraya geleceği ve sözleşmesini Haziran 2012'ye kadar uzatacağı gelen haberler arasında.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mehmetin gelme olasiligi ilkaydan daha yüksek mehmet türk milli takimini tercih etti ayrica öyle vazgecilmez bir oyuncu degil nürnberg icin bonserviside yanilmiyorsam bayernde orada da kolay kolay ilk 11 de düzenli olarak oynayacagini sanmiyorum türkiyeyi tercih edebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Neill'le sözleşme uzatılırsa en iyi transferimiz olur..

Ali Turan ile Ayhan Akman'ın menajeri aynı kişi.. Konyaspor'lu yöneticiler ile görüşmeler sürüyor.

Fcn Twitter

Mesaj Yetkileri