Sayfa 25 / 80 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

carlos servet campell önder

rüştü

ben olsam bu transferleri yapıp avrupada iş görürdüm sizce bu kadro avrupada iş görür mü?

"Ha" diyince yapılmıyor o kadro
    -

Nesil
    2006

göür görmesinede önce onları almak lazım

zaten bu oyuncularla da iş yapmazsa artık yapacak bişey yok demektir ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Cool

[quote=kara]luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

ben olsam bu transferleri yapıp avrupada iş görürdüm sizce bu kadro avrupada iş görür mü?[/quo

Sadece bu kadro lüleburgazdan öteye gidemez...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

cok gusel bi kadro sayılır

fatih anelka
    alex
    tuncay
    appiah aurelio
    carlos campbell önder can
    volkan

cokkkkkkk daha ii olur
    su rüstü den de biartık kurtulalım. ne zaman önemli mac olsa gol yer bu adam .hiç bi zaman işe yaramadı dünya kupasındaki iki mac haric

Bence bu kadro Avrupa'da başarılı olur :

F.Tekke - Crespo
    Tuncay - Alex - Appiah
    Aurelio
    Carlos - Campbell - Önder - Hamit
    Volkan

(F.Tekke veya Hamit alınamazsa, yerine yabancı alınabilir)

Bu kadroyu isterim. Carlos, Campbell ve Crespo gündemde. F.Tekke de. Hamit gelmese de sağ kanata iyi bir yabancı alınabilir. Forvete de L.Fabiano olabilir F.Tekke gelmezse.

TD konusunda da, Fabio Capello iyi olur. Scolari da çok iyi. Brezilya'nın DK'daki oyunu tatmin edici değil, o yüzden Parreira gelmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

1. tercih capello
    2. tercih scolari

Ben de Gravesen ve Ze Roberto ile GS'yi yan yana düşünemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

gravesen de pürüz yokmuş.

daha teklif götürememişler..

Default Appiah'a yeni talip

Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a Avrupa'dan teklif yağarken, İngilizlerin yoğun talebi dikkat çekiyor.

İngilizlerin önde gelen takımlarından biri olan Arsenal'den sonra şimdi de Portsmouth'un Fenerbahçeli futbolcu için devreye girdiği öğrenildi.
    Portsmouth'un tecrübeli teknik direktörü Harry Redknapp aynı Wenger gibi Appiah'ı Juventus'tan ayrılmadan önce de istediğini hatta anlaştıklarını ama bazı sebeplerden dolayı takıma alamadığını belirtti. Gelecek sezon Appiah'ı takımında çok görmek istediği belirten Redknapp'ın Almanya'dayken Appiah ile görüştüğü ama net bir sonuç alamadığı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

appiah daha 1 veya 2 yıl hiç bir yere gitmez hikaye bunlar
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006

appiah bu cennet vatanı bırakmaz genelde afrikalılar Türkiye'yi seviyor

Nesil
    2006
    Yer

İlla fatih tekkeye gerek yok ama olursa fena olmaz.Anelkanın yanına anelkayı kaldırabilecek bi topçu almak lazım.Bi de duff ve overmars tarzı orta sahanın soluna bi adam gerek,hızlı ve teknik.Tuncayın burda oynamaması gerekiyo çünkü.Defansın ortasına sol campell alınacakmış o da biraz ağır ama lucianodan iyi!Campelldan iyileri varsa alınabilir yoksa oda idare eder.Teknik adam olarak tekrar söylüyorum TAKIMA RUH VEREBİLECEK biri alınmalı çünkü fenerbahçede henüz takım ruhu oluşmamış.Onu bi halletsek...

Fabiano iddiası
    Fenerbahçe'nin, Sevilla'da oynayan Brezilyalı futbolcu Luis Fabiano ile ilgilendiği öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi şimdi de Luis Fabiano'nun peşine düştüğü ileri sürüldü... İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla'da forma giyen Brezilyalı forvet, geçtiğimiz sezon 23 maçta 8 gol attı. 1980 doğumlu olan Luis Fabiano, 1.83 boyunda. Sarı-lacivertli yönetimin Arjantinli Hernan Crespo'nun transferinde sorun çıkması halinde özellikle hava toplarında etkili olan Fabiano için girişimlere başlayacağı dile getirildi.

arkadaşlar bu kadro lüleburgaza gidemez diyosunuzda fenerbahçenin başkanı abromoviç değil ancak çok büyük yıldızda değil küçük çapta yıldızda değil o şekil transferler yapılır daum ve eski kadro ile lüleburgazı geçtiysek bunla grubu bile geçeriz teknik direktörde scolari gibi iyi olursa yaşadık...

Nesil
    2006
    Yer

Cool

Quote Originally Posted by kara
    arkadaşlar bu kadro lüleburgaza gidemez diyosunuzda fenerbahçenin başkanı abromoviç değil ancak çok büyük yıldızda değil küçük çapta yıldızda değil o şekil transferler yapılır daum ve eski kadro ile lüleburgazı geçtiysek bunla grubu bile geçeriz teknik direktörde scolari gibi iyi olursa yaşadık...

Hangi kadroyla grubu geçeriz sen yaz ben ona göre derim başarılı olur ya da olmayız diye.Bu tabii benim görüşüm olur herkesin görüşüne saygımız var

fabiano Nobreden iyi bir forvet değildir. Gereksiz transfer olur

Nobre'den kat kat iyi. Hem hava hakimiyeti süper, özellikle de son vuruşları. Birebirde çok etkili. Nobre ise birebirde hiç etkili değil. Copa America'da da oynamıştı Alex'li Adriano'lu kadroda. İyi bir transfer olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

bu kadro arkadaş hani sen lüleburgazı geçemez demişsin...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Post MUTUUUUUU ben istemem

ADRİAN MUTU

Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Selami Özdemir, LİG TV'de katıldığı bir spor programda Fenerbahçe'nin Adrian Mutu'nun işini bitirdiğini iddia etti. Özdemir, Sarı-Lacivertli kulübün Mutu için Juventus'a bonservis ödemeyeceğini de belirtti.
    Fenerbahçe'de futbolcu tranferine şimdide Mutu girdi. Juventus kulübünde halen forma giyen Adrian Mutu Fenerbahçe ile ilgili bilgileri Appiah'dan aldığı belirtiliyor. Fenerbahçe kulübü bu konuda sessizliğini korurken önümüzdeki günlerde yabancı transferi netleşecek

FENER'DE SON DURUM

Fatih Tekke için Trabzon’un vereceği karar ne yönde olursa olsun, Fenerbahçe transferin son gününe kadar umutla bekleme kararı aldı. Rüştü'nün Barcelonadan alınacagı ve önümüzdeki hafta imza atacagı belirtiliyor. Hoca konusunda ise gözler pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

İnadına
    beklenecek Fatih Tekke
    Fenerbahçe’nin,
    dış tranferde harekete geçmek için Dünya Kupası’nın sona ermesini beklediği belirtilirken, yurt içinden ısrarla istenen Fatih Tekke konusundaki bekleyiş de devam ediyor. Resmi olarak istenen, ancak Trabzonspor kanadından hala bir haber alamayan Sarı-Lacivertliler’in, milli oyuncu için transferin son gününe kadar bekleyeceği belirtildi.

Barça kararını verdi
    Bonservisinin bulunduğu Barcelona Kulübü’nün, ‘Kendine kulüp bul’ talimatından sonra beklemeye koyulan milli kaleciyi Fenerbahçe’den arayan çıkmadı. Yönetim, Rüştü Reçber’in daha önce de olduğu gibi sezonluk kiralamak istiyor. Sonucun, önümüzdeki hafta içinde alınması kesin gibi...

Hoca yok, hareket de
    En önemli beklentinin teknik direktör konusunda
    .Pensip anlaşması yapılan futbolcular hakkında son karar, yeni gelecek hocaya göre verilecek. Pek çok adayla yapılan görüşmeler sonrasında ibre Scolari ve Zico’da gözüküyor.Scolari’nin çocuklarının eğitimi ve eşinin olumsuz tavrı nedeniyle ‘hayır’ diyebileceği konuşulurken, kesin anlaşmaya varılan ve davet beklediği ileri sürülen Zico’ya ise, kariyeri yetersiz olduğu gerekçesiyle taraftarlar pek sıcak bakmıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    fabiano Nobreden iyi bir forvet değildir. Gereksiz transfer olur
    E tabi önce Futbolcudan anlamak.Takip etmek gerekir
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Fabiano sürat ve teknik olarak Nobre'den oldukça iyidir. Ancak pozisyon alma ve bitiricilik dediğimizde biraz durup düşünmek gerek hangisinin iyi olduğu konusunda.

Bitiricilik konusunda Nobre demeyin Schalke maçında bizi çılgına çevirdi bomboş golleri kaçırdı, Fabiano olsa belki de bir üst turdaydık şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Fabiano ile nobra yi hiç kıyaslamaya gerek yok. luis in pozisyona girmesi, pozisyonu hazırlaması ve son vurusları nobre den kat kat iidir. ama nobre nin de mücadeleci yapısı iidir. hangisi daha ii sizce? luis tabiki ama ben onun fenerde nobre kadar basarılı olabilecegini sanmıyorum.

--------------------------------------
    F.Bahçe Sol Campbell'i elinden kaçırıyor!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan İngiliz futbolcu Pompey'le anlaşma aşamasına geldi. İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal forması giyen tecrübeli İngiliz defans oyuncusu Sol Campbell, Portsmouth'a imza atmak üzere.
    Portsmouth teknik patronu Harry Redknapp yaptığı açıklamada Campbell'a 3 yıllık sözleşme ve haftalık 50.000 sterlin önerdiklerini, son kararı başarılı defans oyuncusunun vereceğini söyledi.
    Daha önce Fenerbahçe 31 yaşındaki oyuncu için transfer girişimlerine bulunmuş ve Sol Campbell'da Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulamıştı.
    Geçtiğimiz yıl takımla sorunlar yaşayan ve Kolo Toure ile Philippe Senderos'un ardında kalıp, Fransız teknik adam Arsene Wenger'in gözünden düşen Campbell'in bu sezon Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sol Campbell "Fenerliler beni beklesin." demiş sanırım Bilmiyorum artık kime gelecek kime gidecek, görücez DK'dan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gelmesin fabiano falan ,fred i istiyom ben

Nesil
    2006
    Yer

Cool

[quote=kara]luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

bu kadro arkadaş hani sen lüleburgazı geçemez demişsin... [/quot

Ya bu kadro lüleburgazı geçer fakat şampiyonlar ligi için yeterli değil hele sol tarafa bir orta saha oyuncusu almazsak yandık.yeni hoca tuncayı solda oynatmayabilir,hatta yedek bile bırakabilir.Bence gelen hoca ilk önce bu kanadı halletmeli.selçuk ise her geçen gün kendini geliştiriyor ama daha iyi olması gerek takımda oynaması için.şampiyonlar ligi maçlarında selçuk sayesinde bayağ bi gol yedik,faul yapılmayacak yerlerin hepsinde faul yaptı ve eve dönmemizi sağladı.Defansın ortasına da sağlam bi oyuncu gerek,defansın sol kanadına ise carlos gelse süper olur ama gelmesi yeni hocanın carlosla daha önce çalışmış olmasına biraz da bağlı...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Scolari yüzünü Kadıköy'e çevirdi
    Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü'nün kim olacağı netleşiyor. Sarı Lacivertliler'in Daum'dan sonraki aday listesinin baş ismi Brezilyalı Felipe Scolari, 2006 Almanya'dan sonra Avrupa'nın en ucundan ayrılıp Kadıköy'e gelmeye hazırlanıyor.
    Brezilyalı Teknik Direktör, Portekiz'in 2008'e kadar sözleşme teklifini reddetti. Sarı Lacivertliler'in Başkanı Aziz Yıldırım'ın görevi bıraktıktan sonra ara dönemde bizzat görüştüğü Scolari ile anlaştığı, hatta Brezilyalı'nın Anelka için ''Ben gelene kadar göndermeyin'' dediği ileri sürülmüştü.
    İngiltere maçı öncesinde basın toplantısında gelecekle ilgili soruları geçiştiren Scolari, Portekiz Futbol Federasyonu yetkilerinin sözleşme uzatma teklifine ''Teşekkür ederim ama istemiyorum'' cevabını verince yeni adresi de belli oldu. Brezilyalı basın toplantısında ise 31 Temmuz'a kadar sözleşmesi bulunduğunu ve şu an sadece çeyrek final maçını düşündüğünü söyledi.

stargazete

Sayfa 25 / 80 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Mesaj Yetkileri