Etmedi maalesef, şanssızlıklar da üstüste gelmişti. Hazard sakatlandı, Servet atıldı falan zordu almamız kupayı.
Şu an elimde 10 yabancı var bu sene de 10 yabancı ile oynayabiliyorum, seneye 10 yabancı 8 yabancıya düşüyor. Gidenler olacak elbette. Kontenjan sorunumuz yok yani. Tek sorun para.
Dört-3-3 oynayabilecek kadroya sahip olsaydım kesin gelirdi, emin ol. =)
Ama bu orta saha ile çok zor. Orta'dan topu alıp sürebilecek pas atabilecek bir tane oyuncumuz yok. Kwadwo Asamoah çok istedim almayı olmadı.
ÇOK KÖTÜ GİDİYORUZ..
KÖTÜ GİDİŞİN ARDINDAN YÖNETİM TEKNİK DİREKTÖR ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDU. TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU BİLİNMİYOR. TOPLANTININ HEMEN ARDINDAN TESİSLERE GELEN ÖZTÜRK OYUNCULARINI TOPLAYARAK BİR TOPLANTI DAHA DÜZENLEDİ. TOPLANTI ÇIKIŞI BASIN MENSUPLARININ SORULARINA "PLAN YAPMAYIN PLAN TUTMAZ FLORYADA" DİYEREK ESPRİLİ BİR CEVAP VERDİĞİ GÖZLERDEN KAÇMADI. TOPLANTININ NEŞELİ GEÇTİĞİ BU ESPRİDEN SONRA ANLAŞILDI.
(KAF-SİN)
ÇOK KÖTÜ GİDİYORDUK KOBENHAVN VE ANKARAGÜCÜ MAÇLARINDAN SONRA TOPARLADIK GİBİ. ANKARAGÜCÜ MAÇI HARİÇ BÜTÜN GOLLERİ DURAN TOPLARDAN YEDİK. GEÇEN SENEKİ İSTEKLİ FUTBOL PEK YOK. KOBENHAVN MAÇINDAN SONRA TEK FORVET SİSTEME DÖNEREK BASKILI FUTBOLA DÖNDÜM. BÜYÜK MAÇLARDA SORUN YAŞAYABİLECEĞİMİZ BİR STİL. AMA PUAN KAYIPLARINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK. TRANSFER ARAYIŞLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI.
LİSTEMİZDE 5 İSİM VAR. BUNLARDAN EN AZ BİRİNİ KADROYA KATMAK İSTİYORUZ. ÖNEM SIRASINA GÖRE:
1. KWADWO ASAMOAH
2. YANN M'VİLA
3. JUCİLEİ
4. NURİ ŞAHİN
5. GÖKHAN İNLER
VE MUSA !!!
YAVAŞ YAVAŞ ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU OLMA YOLUNDA İLERLİYOR.
![]()