1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Adım Adım Dünyanın En İyisi Olmak (Galatasaray 11.2.1) 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    tarih tekerrür etmemiş bu sefer arsenal karşısında ama sonuçlar çok güzel şampiyonluk yakıştı transferlerde süper..
    Etmedi maalesef, şanssızlıklar da üstüste gelmişti. Hazard sakatlandı, Servet atıldı falan zordu almamız kupayı.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Alaba'yı al dememin sebebi sonuçta bir senede dünyanın en iyi takımı olamazsın uzun yıllar gerekecek Ve yabancı sınırı yok mu o kadar yabancı nasıl olacak?
    Şu an elimde 10 yabancı var bu sene de 10 yabancı ile oynayabiliyorum, seneye 10 yabancı 8 yabancıya düşüyor. Gidenler olacak elbette. Kontenjan sorunumuz yok yani. Tek sorun para.
    Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Transferler mükemmel Şampiyonlar Liginde gelir final
    Dört-3-3 oynayabilecek kadroya sahip olsaydım kesin gelirdi, emin ol. =)

Ama bu orta saha ile çok zor. Orta'dan topu alıp sürebilecek pas atabilecek bir tane oyuncumuz yok. Kwadwo Asamoah çok istedim almayı olmadı.

ÇOK KÖTÜ GİDİYORUZ..
    KÖTÜ GİDİŞİN ARDINDAN YÖNETİM TEKNİK DİREKTÖR ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDU. TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU BİLİNMİYOR. TOPLANTININ HEMEN ARDINDAN TESİSLERE GELEN ÖZTÜRK OYUNCULARINI TOPLAYARAK BİR TOPLANTI DAHA DÜZENLEDİ. TOPLANTI ÇIKIŞI BASIN MENSUPLARININ SORULARINA "PLAN YAPMAYIN PLAN TUTMAZ FLORYADA" DİYEREK ESPRİLİ BİR CEVAP VERDİĞİ GÖZLERDEN KAÇMADI. TOPLANTININ NEŞELİ GEÇTİĞİ BU ESPRİDEN SONRA ANLAŞILDI.

(KAF-SİN)

ÇOK KÖTÜ GİDİYORDUK KOBENHAVN VE ANKARAGÜCÜ MAÇLARINDAN SONRA TOPARLADIK GİBİ. ANKARAGÜCÜ MAÇI HARİÇ BÜTÜN GOLLERİ DURAN TOPLARDAN YEDİK. GEÇEN SENEKİ İSTEKLİ FUTBOL PEK YOK. KOBENHAVN MAÇINDAN SONRA TEK FORVET SİSTEME DÖNEREK BASKILI FUTBOLA DÖNDÜM. BÜYÜK MAÇLARDA SORUN YAŞAYABİLECEĞİMİZ BİR STİL. AMA PUAN KAYIPLARINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK. TRANSFER ARAYIŞLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI.

LİSTEMİZDE 5 İSİM VAR. BUNLARDAN EN AZ BİRİNİ KADROYA KATMAK İSTİYORUZ. ÖNEM SIRASINA GÖRE:

1. KWADWO ASAMOAH

2. YANN M'VİLA

3. JUCİLEİ

4. NURİ ŞAHİN

5. GÖKHAN İNLER

VE MUSA !!!

YAVAŞ YAVAŞ ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU OLMA YOLUNDA İLERLİYOR.

Last edited by Rind-i Şeyda : 27.Aralık.2010 at 22:25

Mesaj Yetkileri