1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Yıldırım Demirören, Yüzde Yüz Futbol programında özel açıklamalar yaptı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Performansi ortada derken ?

Kaç maç oynayabildiğine bakalım ve oynadıgı maçları izlediysen eğer (ki izlemediğini düşünüyorum) Quaresma'nın nasıl müthiş bir performans sergilediğini inkar etmek komik olur. Ayrıca kendi takımının başkanına söylendiğinde kazan kaldıracağın lafları başka takımların başkanlarına söyleme bence böyle bir ortamda.

Kalkıp Andre Santos'a Milan 20-30 vermiş diyince inananlar gelip Quaresma gibi bi oyuncu için böyle küçük görüyor ya kendi dünyasında o ayrı bi trajikomik durum.
    Yildirim Demirören niye böyle diyor biliyormusun ? Quaresma'nin ilk yaridaki performansi hic acici degil yazarlar elestirmesin diye böyle bir söz söyledi simdi Besiktas'in ileri gelenleri bu adami elestirip topa tutsalar sezon sonunda yollanir. Quaresma'yi cok izledim ben Besiktas'ta kaldi ki izlemedigim adam hakkinda yorum yapmam hicbir zaman. Bak Nihat'a ne oldu gecen sezon kimse elestirmezken simdi istenmeyen adam haline geldi tribünlerlede arasi o kadar iyi degil Besiktas bu sezon ligi 5. 6. sirada bitirirse Quaresma'da istenmeyen adam haline gelir bunlar Türkiye'de olan seyler tahmin etmek zor degil nasil Güiza,Misimovic,Lincoln,Elano vs.. istenmeyen adam haline geldiyse onunda sonu öyledir. Bu arada ben Avrupa ligi maclarindan bahsetmiyorum süper ligde ki performansindan bahsediyorum. Avrupa liginde sofyaya karsi oynamak zor degil Ibrahim Üzülmez'de oynuyor ligde savunma agirlikli takimlara karsi oynamak zordur burda da Quaresma gibi bir oyuncudan her zaman büyük beklentiler olur takimin en yetenekli ismi o cünkü. Herkes onun yeteneklerini görmek ister takimi ipten almasini ister.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Yildirim Demirören niye böyle diyor biliyormusun ? Quaresma'nin ilk yaridaki performansi hic acici degil yazarlar elestirmesin diye böyle bir söz söyledi simdi Besiktas'in ileri gelenleri bu adami elestirip topa tutsalar sezon sonunda yollanir.
    Ah bir hayran kalmaktan kurtulup eleştirmeye başlayabilseler Sergen den başka birşey söyleyen görmedim Biz aynı paralara Holosko yu Tabata yı İsmail i almışız. Şu an da takımın kilit rollerinde değiller. Alışkın bizim takım. En kötü ihtimalle her sezon başı bizi bu sene diğer takımlarımızın katılamadığı kupalara taşır (lütfen diğer arkadaşlar alınmasın, sadece vurgu için kullandım bu kelimeleri) , bu sezonki kadar olmasa da 3-5 milyon euro kazandıra kazandıra bonservisini çıkarır

Mesaj Yetkileri