Yildirim Demirören niye böyle diyor biliyormusun ? Quaresma'nin ilk yaridaki performansi hic acici degil yazarlar elestirmesin diye böyle bir söz söyledi simdi Besiktas'in ileri gelenleri bu adami elestirip topa tutsalar sezon sonunda yollanir. Quaresma'yi cok izledim ben Besiktas'ta kaldi ki izlemedigim adam hakkinda yorum yapmam hicbir zaman. Bak Nihat'a ne oldu gecen sezon kimse elestirmezken simdi istenmeyen adam haline geldi tribünlerlede arasi o kadar iyi degil Besiktas bu sezon ligi 5. 6. sirada bitirirse Quaresma'da istenmeyen adam haline gelir bunlar Türkiye'de olan seyler tahmin etmek zor degil nasil Güiza,Misimovic,Lincoln,Elano vs.. istenmeyen adam haline geldiyse onunda sonu öyledir. Bu arada ben Avrupa ligi maclarindan bahsetmiyorum süper ligde ki performansindan bahsediyorum. Avrupa liginde sofyaya karsi oynamak zor degil Ibrahim Üzülmez'de oynuyor ligde savunma agirlikli takimlara karsi oynamak zordur burda da Quaresma gibi bir oyuncudan her zaman büyük beklentiler olur takimin en yetenekli ismi o cünkü. Herkes onun yeteneklerini görmek ister takimi ipten almasini ister.