Sayfa 16 / 52 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İ.B.B'nin 1.000 kişilik taraftar grubuyla anlaşması lazım acilen..Biz Türksportal olarak 250.000 taraftar olup İ.B.B'ye sahip çıkarız aslında

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal ve Beşiktaş’tan Tomas Zapatocny’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katıyor.

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, bu iki futbolcuya talip olduklarını söylemişti. Yapılan görüşmeler sonrasında hem futbolcularla hem de kulüpleriyle anlaşma sağlandığı önümüzdeki hafta içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU KAMİL DİZAR AÇIKLADI

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan İst.B.Bldspor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, “Beşiktaş’tan Zapatocny ve Fenerbahçe’den Gökhan Ünal’ı resmi olarak istedik. Bu transferleri gerçekleştireceğiz. Her iki futbolcuyu da kiralık olarak transfer edeceğiz. Bu noktalarda ihtiyacımız var. Kendileri de arzu ediyorlar. Hem kulüpleri hem de kendileriyle yaptığımız görüşmelerde olumsuz bir kanaat yok. Muhtemelen iki transferi de gerçekleştireceğiz. Futbolcular da takımımıza gelmek istediklerini söyledi. Önümüzdeki hafta bu iki futbolcuya imza attırmak istiyoruz” dedi.

Radyospor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

O 2 oyuncu gelirse İBB'ye büyük katkısı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım da Ligtv'de söylemiş; Gökhan Ünal kiralık olarak İBB'ye gitmiş. Kendisini toparlaması açısından güzel bir fırsat. İBB'ye de faydalı olabilecek kaliteli bir isim. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gokhan ordan oraya kendini toparlamaya gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zapo için bjk ile büyük ölçüde anlaşılmış oyuncunun türkiye ye gelmesi bekleniyormuş.Gökhan ünalda sezon sonuna kadar kiralık olarak belediyede oynayacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonda seyirci baskisiyla oyniyamadi Gokhan en azindan bunu IBB de bahane edemez

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

IBB de iyi performans sergileyecegine inaniyorum kafasi orda rahat olur, senin dedigin gibi ne seyirci baskisi var ne hoca baskisi var abdullah hoca cok sabirli bir hoca ibrahimi kazandigi gibi gökhanida kazanabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    IBB de iyi performans sergileyecegine inaniyorum kafasi orda rahat olur, senin dedigin gibi ne seyirci baskisi var ne hoca baskisi var abdullah hoca cok sabirli bir hoca ibrahimi kazandigi gibi gökhanida kazanabilir.
    Bence ortada kazanılan bir İbrahim falan yok. Adam 5-6 yıl önce nasılsa hala öyle üzerine birşey ekleyemedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bence ortada kazanılan bir İbrahim falan yok. Adam 5-6 yıl önce nasılsa hala öyle üzerine birşey ekleyemedi.
    sergiledigi performans belediye icin yeterli seviyede.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

sergiledigi performans belediye icin yeterli seviyede.
    Sergilediği performans yeterli olabilir ama İbrahim Akın zaten çok yetenekli bir oyuncu ve bu performansını diğer anadolu klüplerindede rahatlıkla sergilerdi. Benim aklıma oyuncu kazanmak deyince M.Denizli'nin Yusuf'tan o yarım sezonda aldığı, Şenol Güneş'in Burak'tan bu sezon aldığı katkı geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

pek mutlu görünmüyorr.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ah be gökhan bir ara ne kadar el üstünde tutuluyorduk kayserisporda kendini harcadın ama keşke geri dönseydi bize kısmet

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    pek mutlu görünmüyorr.
    Aynen ama napsın adam başka çaresi yoktu FB'de yedek kalmaktan iyidir..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aynen ama napsın adam başka çaresi yoktu FB'de yedek kalmaktan iyidir..
    buldugu sanslari iyi degerlendiremedi özellikle gecen sezon takim forvet kitligi cekerken bayagi sans buldu sadece 2 gol atabildi sucu biraz kendisinde aramasi lazim..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

buldugu sanslari iyi degerlendiremedi özellikle gecen sezon takim forvet kitligi cekerken bayagi sans buldu sadece 2 gol atabildi sucu biraz kendisinde aramasi lazim..
    Sanmam Niang alınmışken Gökhan Ünal iyi olsa bile o kadar fazla oynayamazdı..Tabi haklısın suçu kendisinde de araması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe gibi bir kulüpte şansını değerlendirememiş, yedek bırakılmış hangi futbolcu mutlu olabilir ki? Ben Gökhan gibi bayağı tanıyorum. Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol bunların en yakın örnekleri. Semih'ten başka hiçbir Türk golcüden randıman alamadı Fenerbahçe.

İBB için çok iyi transfer. Gol yollarında daha az sıkıntı çekip üst sıralara daha emin oynayacaklarını düşünüyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Fenerbahçe gibi bir kulüpte şansını değerlendirememiş, yedek bırakılmış hangi futbolcu mutlu olabilir ki? Ben Gökhan gibi bayağı tanıyorum. Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol bunların en yakın örnekleri. Semih'ten başka hiçbir Türk golcüden randıman alamadı Fenerbahçe.

İBB için çok iyi transfer. Gol yollarında daha az sıkıntı çekip üst sıralara daha emin oynayacaklarını düşünüyorum.
    Bu o oyuncuların kendi kalitesizliğini gösterir bence , sonuçta iyi oynayan bir oyuncuyu kimse kesmek istemez ama Gökhan Ünal gerideyken oyuna sürüyodu Daum koşmuyor basmıyor kendini göstermesi gereken yerde hala sanki 3-0 öndeyiz o da Türkiye'nin en iyi forveti gibi dolanıyordu

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Konyaspor'dan Emrah Eren ile sezon sonuna kadar anlaşmışız.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Konyaspor'dan Emrah Eren ile sezon sonuna kadar anlaşmışız.
    Ahmet Çağıran'dan daha iyi oynar diye düşünüyorum.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Ahmet Çağıran'dan daha iyi oynar diye düşünüyorum.
    Çağıran'dan bizim Erhan Kartal bile daha iyi oynar abi .

Veysel Cihan'la ilgileniyormuşuz , o gelmezse sırada Ersen Martin varmış.Eskiler geri dönüyorsa lütfen Krathocvil'de geri dönsün .

Çağıran'dan bizim Erhan Kartal bile daha iyi oynar abi .

Veysel Cihan'la ilgileniyormuşuz , o gelmezse sırada Ersen Martin varmış.Eskiler geri dönüyorsa lütfen Krathocvil'de geri dönsün .
    Erhan hic kadroya girebildi mi 93 lü falandi sanirim ama baya da iyi oynuyordu altyapida.Bi de Alican Soylar vardi hala Denizlispor'da mi yok Denizli Bld'de kiralik mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Erhan hic kadroya girebildi mi 93 lü falandi sanirim ama baya da iyi oynuyordu altyapida.Bi de Alican Soylar vardi hala Denizlispor'da mi yok Denizli Bld'de kiralik mi?
    Alican'dan haberim yok benim ancak kaliteli bir isim olsa veya sık oynasa duyardım elbet .Her halukarda bir kütük alacağız forvete .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Samsunsporumuzda ; Billy Mehmet transferinden oyuncu sağlık kontrolünden geçmek istemediği için vazgeçildi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Samsunsporumuzda ; Billy Mehmet transferinden oyuncu sağlık kontrolünden geçmek istemediği için vazgeçildi
    Abi Adem Gezici , Hakan Akman , Zenke ve Agbetu var.1 forvet daha niye ?

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Sen çok geriden geliyorsun Ozzy.. Git bir rektefeye gir yenilen

Adem Gezici ve Hakan Akman sezon başı gönderildi. Zenke ve Agbetu aslen forvet değil. Eldeki tek forvet Beşiktaştan kiralanan Emre ve Altyapıdan gelen Gökhan. Bize acil 2 forvet gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Sen çok geriden geliyorsun Ozzy.. Git bir rektefeye gir yenilen

Adem Gezici ve Hakan Akman sezon başı gönderildi. Zenke ve Agbetu aslen forvet değil. Eldeki tek forvet Beşiktaştan kiralanan Emre ve Altyapıdan gelen Gökhan. Bize acil 2 forvet gerek.
    Abi bana ne Samsundan .Bizden Engin Memişler'i alabilirsiniz .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hakan Akman Urfa'da hiç değil okuluda dondurdu oynasa yine tamam diyecem oynamıyorda Adem Gezici'yi ben unuttum valla ne zaman ayrıldıysa artık Agbetu berbat bir topçu ya bi insan sadece koşar mı hani koluyosun devamını getir be arkadaş yok.Emre'yi hiç saymıyorum Gökhan arkadaşım fakat A takımda hiç maça çıkmadı henüz.Zenke de Zenke başka ihtimal yok
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi bana ne Samsundan .Bizden Engin Memişler'i alabilirsiniz .
    Engin Memişler transfer oldu diye hatırlıyorum Oğuzcan. Akhisar'la sözleşme imzalamış olması lazım.

Sayfa 16 / 52 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri