Sayfa 417 / 896 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
12,481 ile 12,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

FB'nin transfer politikasi harbiden inanilmaz. Bu kadar maddi gucu olup bu kadar kotu transfer yapmak harbiden inanilmaz. Guiza 14, Baroni 7, Maldonado 5, Josico 4, Caner 3.5, Dia 6, Stoch 5.5, G.Unal 3.5, hepsini toplasan 2 saglam futbolcu anca cikar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    FB'nin transfer politikasi harbiden inanilmaz. Bu kadar maddi gucu olup bu kadar kotu transfer yapmak harbiden inanilmaz. Guiza 14, Baroni 7, Maldonado 5, Josico 4, Caner 3.5, Dia 6, Stoch 5.5, G.Unal 3.5, hepsini toplasan 2 saglam futbolcu anca cikar.
    maldonado 1.5 milyon, Josico ise 1 milyon'a geldi. önemsiz fakat, söylediğin rakamlar abartı olduğu için yazmak zorundayım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hakan Bilal Kutlualp varken böylemidi ya. İnsan elindeki gittikten sonra değerini anlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sadettin Saran-Hakan Bilal Kutlualp diyorum, başka birşey demiyorum.Konusu ve yeri değil ama çoktan vadesini dolduran Aziz Yıldırım'dan çok daha efendi ve vizyon sahibi bir kişilik Sadettin Saran.Ali Koç'u da seviyorum ama S.Saran'ın grubunda yer alması mümkün değil.H.Bilal Kutlualp'de S. Saran gibi kendine rakip olabileceği potansiyeli olduğu için başı vurulan kıymetli ve müthiş iş bitirici bir yöneticimizdi.Her zaman diyorum; finansal rantını falan anlamam.Ama Aziz Yıldırım hala başkansa, en büyük neden "bana göre" Ş.Saraçoğlu'nun başkanlık süresini geçip, stada adını verdirmektir.Umarım bu isteğine ulaşamaz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesajlara vay efendim sen X takımlısın bizim takımın konusunda ne işin var tarzında değil de, sen böyle böyle demişsin ancak şurada hatalısın, o mesele aslında şöyle şöyle diye cevap verirsek birbirimizden birşeyler kazanırız. Kurallar ve üslup konusunda sıkıntı olmadığı sürece herkes istediği konuya yazmakta özgürdür.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    maldonado 1.5 milyon, Josico ise 1 milyon'a geldi. önemsiz fakat, söylediğin rakamlar abartı olduğu için yazmak zorundayım.
    Hakli olabilirsin, benim aklimda kalmis olan rakam bunlar, emin degilim de, ama FB'li olarak diyorsan dogrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Durdur durdun yine sıkıştırayım araya bişeyler demişsin heralde

Guiza İspanya ligi gol kralı ve ispanya milli takımı 3.golcüsü olarak geldi ki önüne geçtiği golcüler raul , llorente gibi adamlar , kaldı ki ben mücadelesinden memnundum guizanın çıkıp semih'in girdiği ve ileride basan adam olmadığı için puan kayıpları yaşadığımız bir çok maç var geçen sene.

Maldonado - yine geldiğinde geldiği yerdeki önemli oyunculardan biriydi istersen aç bir oku en azından wikipediadan falan kariyerini burada dalga geçilecek bir oyuncu hlaine geldiğini bende kabul ediyorum

Josico - Aragones'in isteğiyle alınan bir oyuncu

Caner - sol ayaklı adam sıkıntısı çekilen ülkemizde Türk statüsünde alınabilecek 3-5 oyuncudan biri

Dia - Son vuruş dışında , birebirde adam geçiyor , pozisyon hazırlıyor , orta yapıyor daha ne yapsın - ayrıca genç ve geleceği parlak

Stoch - Seneye çok iyi başladı olumlu işler de yapmaya çalışıyor yeteneği de var , son zamanlardaki inanılmaz düşüşü de var ancak bu yanlış bir transfer olduğunu göstermez genç ve geleceği parlak

G.Ünal - Öyle beğendiğim bir forvet değil bence yerine altyapıdan adam çıkarılsa oynatılsa Furkan falan daha iyiydi ancak bu adam da milli takım forması giymiş gol kralı olmuş Türkiye'nin maalesef en iyi forvetlerinden

Ekleyelim ki bu adamlar o andaki hocanın beğenip onun listesinde olan adamlar , en azından hocası bir gün iyi oyuncu dedi diye kalkıp tabata gibi bir oyuncuya milyonlar verip getirip sürpriz yapmıyor başkan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    üstüne gitmenin manası yok, ön yargılı bakıyorsunuz arkadaşın yorumlarına. haklı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üstüne gitmenin manası yok, ön yargılı bakıyorsunuz arkadaşın yorumlarına. haklı bence.
    Hayır önyargılı bakmıyorum arkadaş sürekli bir aşağılama durumunda olduğu için bu şekilde.Ben hiç hatırlamıyorum Fenerbahçe'nin iyi transferleriyle ilgili bir yorumunu veya kaçırmış olabilrim ama yobo veya niang'ın son maçları dışında ondan önceki bir yorumunu falan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Hadi titates1 ön yargılı diyelim(ki bana göre değil) ve bu sebeple suçlu.Yahu arkadaş bu ön yargının oluşmasına sebep veren adamın hiç mi suçu yok?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kim ne derse desin Aykut hocanin yaptigi transferler Niang ve Yobo haric tamamen fiyasko. Gecen sene koskoca yaz izleyip getirdigi Cristian ile Santos simdi istenmeyen adam oldu onlari istemeyenlerin basinda da Aykut hoca geliyor. Stoch ve Dia büyük umutlarla transfer edildi cok iyi cok yetenekli oyuncular dedik adamlarin daha bir numarasini göremedik tamam genc olabilirlerde Messi'de gencti 18 yasinda Barcelona'da ilk 11 oynuyordu bu adamlar Daum'un dedigi gibi 3. sinif oyuncu biraz gelisme gösterebilirlerse 2. sinif oyuncu olabilirler onun disinda kimse bu adamlardan büyük patlama beklemesin.
    josico ile maldonado bedavaya geldiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Josico ve Maldonado eminim ki bonservis bedelleri ile geldiler ama 1 milyon gibi düşük sayılabilecek ücretlere geldiler.
    Ayrıca Fener'in transfer politikasındaki en büyük eksik taktiksel düzenlerine uymayan oyuncular almaları. Guiza geldiğinde İspanya'nın 3. adamı olabilir ama Fener'in taktiğine hiç uymuyordu, Dünya Kupası'nda piyasası çok yüksekken getirildi ayrıca. Gökhan Ünal da 3. forvet olarak getirildi ve oldukça yüksek bir paraya alındı. O da sisteme hiç uymuyor.
    Stoch mental yönden kendini geliştirirse başarılı olur, başarısız olsa bile "başarısız transfer" olmaz. Niang ve Yobo günü kurtarmak için başarılı transferler ama Aykut Kocaman yeni bir sistem yaratacaksa amacı günü kurtarmak olmamalı.
    Dia'yı ise ben çok beğeniyorum, hızı ve tekniği ile keyif veriyor ve bence Niang'ın performansında da ciddi bir katkısı var.
    Eğer Aykut Kocaman seneye 4-3-3 ile devam edecekse Türk yedeklerini de bulmalı kanat oyuncularının, Hurşut gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Josico ve Maldonado eminim ki bonservis bedelleri ile geldiler ama 1 milyon gibi düşük sayılabilecek ücretlere geldiler.
    Ayrıca Fener'in transfer politikasındaki en büyük eksik taktiksel düzenlerine uymayan oyuncular almaları. Guiza geldiğinde İspanya'nın 3. adamı olabilir ama Fener'in taktiğine hiç uymuyordu, Dünya Kupası'nda piyasası çok yüksekken getirildi ayrıca. Gökhan Ünal da 3. forvet olarak getirildi ve oldukça yüksek bir paraya alındı. O da sisteme hiç uymuyor.
    Stoch mental yönden kendini geliştirirse başarılı olur, başarısız olsa bile "başarısız transfer" olmaz. Niang ve Yobo günü kurtarmak için başarılı transferler ama Aykut Kocaman yeni bir sistem yaratacaksa amacı günü kurtarmak olmamalı.
    Dia'yı ise ben çok beğeniyorum, hızı ve tekniği ile keyif veriyor ve bence Niang'ın performansında da ciddi bir katkısı var.
    Eğer Aykut Kocaman seneye 4-3-3 ile devam edecekse Türk yedeklerini de bulmalı kanat oyuncularının, Hurşut gibi.
    Bende bunu diyorum işte Niang ve Yobo için söylediklerinizi simao ve guti için söylediniz mi hiç ? Forvet ve stopere acil şekilde adam aranıyordu ve çok iyi iki tane oyuncu alındı . Sisteme uymama olayını bende kabul ediyorum ama bu sonuçta hocanın karar vereceği birşey o zaman transfer yaptıran hocaların saçmalığı , ben kimse eleştirmesin etmesin de demiyorum da biz olumlu birşey oldu mu diğer takımlar hakkında çoğunluk olarak gelip tebrik ediyoruz sevindiğimizi belirtiyoruz başka takım konularında , birimiz çıkıp beğenmediğini belirtmeye çalışsa kavga çıkıyo ancak bizim transfer konumuzda da ben çok nadir objektif arkadaş görebiliyorum hele ki zaten üstte cevap yazdığım bjk4ever'ın olumlu zamanlarda girip tek bir yazı yazdığını görmüyorum.

ozaniel:alıntı sizden olabilir ama cevap direk olarak size hitap etmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben fenerin durumunun cok abartildigini düsünüyorum nerdeyse gs kadar elestiriliyor.2.yari daha iyi olacaktir bence(ki ins olmaz )

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by titates1 View Post

Guiza İspanya ligi gol kralı ve ispanya milli takımı 3.golcüsü olarak geldi ki önüne geçtiği golcüler raul , llorente gibi adamlar , kaldı ki ben mücadelesinden memnundum guizanın çıkıp semih'in girdiği ve ileride basan adam olmadığı için puan kayıpları yaşadığımız bir çok maç var geçen sene.

Maldonado - yine geldiğinde geldiği yerdeki önemli oyunculardan biriydi istersen aç bir oku en azından wikipediadan falan kariyerini burada dalga geçilecek bir oyuncu hlaine geldiğini bende kabul ediyorum

Josico - Aragones'in isteğiyle alınan bir oyuncu

Caner - sol ayaklı adam sıkıntısı çekilen ülkemizde Türk statüsünde alınabilecek 3-5 oyuncudan biri

Dia - Son vuruş dışında , birebirde adam geçiyor , pozisyon hazırlıyor , orta yapıyor daha ne yapsın - ayrıca genç ve geleceği parlak

Stoch - Seneye çok iyi başladı olumlu işler de yapmaya çalışıyor yeteneği de var , son zamanlardaki inanılmaz düşüşü de var ancak bu yanlış bir transfer olduğunu göstermez genç ve geleceği parlak

G.Ünal - Öyle beğendiğim bir forvet değil bence yerine altyapıdan adam çıkarılsa oynatılsa Furkan falan daha iyiydi ancak bu adam da milli takım forması giymiş gol kralı olmuş Türkiye'nin maalesef en iyi forvetlerinden

Ekleyelim ki bu adamlar o andaki hocanın beğenip onun listesinde olan adamlar , en azından hocası bir gün iyi oyuncu dedi diye kalkıp tabata gibi bir oyuncuya milyonlar verip getirip sürpriz yapmıyor başkan

Kimin on yargili oldugu gayet belli.

Guiza'nin kariyerine dikkatle bak istersen. 2006 yilina kadar 2. ligde oynamis bir oyuncu kendisi, kariyerinde ciddi bir ligde ciddi bir gol sayisi attigi tek yil var o da gol krali oldugu yil, onun disinda vasat liglerde oynamis, vasat performans sergilemis bir golcu. 1 yillik patlama yapan golculer cok, o takim tam ona gore takim olur, performansi tavan yapar, sonra normale doner. Sahsen Ispanya'da 1 sene hasbelkader iyi performans sergilemis bir adama 14 milyon euro vermek akil kari degil. Madem bu adam Ispanya'nin 3. golcusu, neden Real, Barca, hatta Sevilla veya Valencia'da 1 kere gundeme geldi kendi kendine sor istersen.

Madem ki Maldonado o kadar onemli idi, nasil 1 milyon euro'ya birakti kulubu? Hadi aldni, ne gosterdi burada ve bundan sonraki duragi ne oldu?

Josico icin soylenecek birsey yok, tamam hoca istemistir.

Ben transfere bakarkan verilen paraya da bakarim. Sen GS'de begenilmeyip gonderilmis bir oyuncuya 3.5 milyon euro verirsin, sonra da kendi altyapindan cikmis ondan kat kat yetenekli bir sol kanat oyuncusunu hic pahasina gonderirsen ben bunu dogru bulmam, kusura bakma. Caner 1 milyona kulube icin alinsaydi tamam derdim, ama sen bu adama 3.5 milyon euro verip ilk 11 oyuncu yaparsan orada sikinti var.

Genc dedigin Dia 23 yasinda bu bir. Ikincisi, 6 milyon euro'nun karsiligi Dia olmamali, bu benim fikrim. Pozisyon hazirliyor vs dedigin adamin sadece 2 asisti var, sen buna inaniyorsan inanmaya devam et. Dia fena oyuncu degil, ama FB'nin 1 numarali kanat adami (6 milyona) Dia olmamali, bu benim fikrim.

Sence Stoch gelecek vaad ediyor olabilir, sen fala bakabilirsin, ben gerceklere bakarim. Gercek su ki Chelsea bu adami kampa bile goturmeye gerek duymadi, Twente ise maddi durumu musait olmasina ragmen sampiyon olduktan sonra almadi bu adami, 1 milyon euro'ya Chadli'yi aldi, o oyuncu Hollanda liginde ve CL'de cok basarili bir performans sergiledi, Stoch'tan cok daha iyi oynadi, FB ise 5.5 milyon euro verip Stoch'u aldi, performansi ortada. Millet 1 milyon euro'ya Stoch'tan iyisini alirken sen de Stoch gelecek vaad ediyor, seneye kraliz be oglum diye kendini kandirmaya devam edersin.

G.Unal'inda Guiza'dan farki yok. Onun gibi kontra atak takiminda 1 sene hasbelkader gol krali olmus, ama genel kalitesi ve yetenegi ile buyuk bir takimda oynayamayacak bir oyuncu. Kaldi ki sen Trabzon'da basarili olamamis bir oyuncuya 3-4 milyon euro veriyorsun, sonra Trabzon'daki kotu hali devam edince 1 sene sonra kiralamaya kalkiyorsun. Sen daha 1 sene gol krali oldu hasbelkader diye kendini kandirmaya devam et, performansi ve rakamlar ortada.

Iyi transferler de var, Niang biraz yasina gore fazla maliyetli olmasina ragmen kaliteli oyuncu, Yobo da hem maliyeti hem kalitesiyle cok iyi oyuncu. Fakat 1-2 dogru onlarca yanlisi goturmez, maddi gucune ve cekiciligine bakilirsa FB'nin kotu transfer yaptigi gercegi de kabak gibi ortada.

Ayrica Tabata'nin konuyla ne alakasi var anlamadim. Tabata'yi niye yazidin da belli, ama bekledigin cevabi verip konuyu dagitip seviyeyi dusurmeyecegim.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Anele F.Bahçe yolunda

Belçika basını Güney Afrikalı oyuncunun Fenerbahçe'ye gideceğini iddia etti...

Fenerbahçe
    'nin Genk takımının savunma oyuncusu Anele Ngcongca ile ilgilendiği iddia edildi.

Voetbalkrant'ta yer alan habere göre 23 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Trabzonspor, Manchester City ve Duisburg da ilgileniyor.

Daha büyük bir takımda forma giymek istediğini belirten Anele de Fenerbahçe forması giymeye sıcak bakıyor.

10 defa Güney Afika Milli takımı'nda forma giyen oyuncu, 5 yıl önce Arsenal tarafından denenmiş ancak çalışma izni alamadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimin on yargili oldugu gayet belli.

Guiza'nin kariyerine dikkatle bak istersen. 2006 yilina kadar 2. ligde oynamis bir oyuncu kendisi, kariyerinde ciddi bir ligde ciddi bir gol sayisi attigi tek yil var o da gol krali oldugu yil, onun disinda vasat liglerde oynamis, vasat performans sergilemis bir golcu. 1 yillik patlama yapan golculer cok, o takim tam ona gore takim olur, performansi tavan yapar, sonra normale doner. Sahsen Ispanya'da 1 sene hasbelkader iyi performans sergilemis bir adama 14 milyon euro vermek akil kari degil. Madem bu adam Ispanya'nin 3. golcusu, neden Real, Barca, hatta Sevilla veya Valencia'da 1 kere gundeme geldi kendi kendine sor istersen.

Madem ki Maldonado o kadar onemli idi, nasil 1 milyon euro'ya birakti kulubu? Hadi aldni, ne gosterdi burada ve bundan sonraki duragi ne oldu?

Josico icin soylenecek birsey yok, tamam hoca istemistir.

Ben transfere bakarkan verilen paraya da bakarim. Sen GS'de begenilmeyip gonderilmis bir oyuncuya 3.5 milyon euro verirsin, sonra da kendi altyapindan cikmis ondan kat kat yetenekli bir sol kanat oyuncusunu hic pahasina gonderirsen ben bunu dogru bulmam, kusura bakma. Caner 1 milyona kulube icin alinsaydi tamam derdim, ama sen bu adama 3.5 milyon euro verip ilk 11 oyuncu yaparsan orada sikinti var.

Genc dedigin Dia 23 yasinda bu bir. Ikincisi, 6 milyon euro'nun karsiligi Dia olmamali, bu benim fikrim. Pozisyon hazirliyor vs dedigin adamin sadece 2 asisti var, sen buna inaniyorsan inanmaya devam et. Dia fena oyuncu degil, ama FB'nin 1 numarali kanat adami (6 milyona) Dia olmamali, bu benim fikrim.

Sence Stoch gelecek vaad ediyor olabilir, sen fala bakabilirsin, ben gerceklere bakarim. Gercek su ki Chelsea bu adami kampa bile goturmeye gerek duymadi, Twente ise maddi durumu musait olmasina ragmen sampiyon olduktan sonra almadi bu adami, 1 milyon euro'ya Chadli'yi aldi, o oyuncu Hollanda liginde ve CL'de cok basarili bir performans sergiledi, Stoch'tan cok daha iyi oynadi, FB ise 5.5 milyon euro verip Stoch'u aldi, performansi ortada. Millet 1 milyon euro'ya Stoch'tan iyisini alirken sen de Stoch gelecek vaad ediyor, seneye kraliz be oglum diye kendini kandirmaya devam edersin.

G.Unal'inda Guiza'dan farki yok. Onun gibi kontra atak takiminda 1 sene hasbelkader gol krali olmus, ama genel kalitesi ve yetenegi ile buyuk bir takimda oynayamayacak bir oyuncu. Kaldi ki sen Trabzon'da basarili olamamis bir oyuncuya 3-4 milyon euro veriyorsun, sonra Trabzon'daki kotu hali devam edince 1 sene sonra kiralamaya kalkiyorsun. Sen daha 1 sene gol krali oldu hasbelkader diye kendini kandirmaya devam et, performansi ve rakamlar ortada.

Iyi transferler de var, Niang biraz yasina gore fazla maliyetli olmasina ragmen kaliteli oyuncu, Yobo da hem maliyeti hem kalitesiyle cok iyi oyuncu. Fakat 1-2 dogru onlarca yanlisi goturmez, maddi gucune ve cekiciligine bakilirsa FB'nin kotu transfer yaptigi gercegi de kabak gibi ortada.

Ayrica Tabata'nin konuyla ne alakasi var anlamadim. Tabata'yi niye yazidin da belli, ama bekledigin cevabi verip konuyu dagitip seviyeyi dusurmeyecegim.
    Tabatayı bu güne kadarki hiçbir konuda yazmadım işte burda önyargılısın , yukarıda demek istediğim zaten adamların Hocaların isteğiyle geldiği Güiza da aynı şekilde geldi , diğerlerinin büyük kısmı da . Tabata ise Mustafa Denizli istememsine rağmen , Başkan getirdi aldı koydu önüne.Sadece bu sene düzeltildi bu Beşiktaş'ta.Fenerbahçe de yine son sözü Aziz Yıldırım tabiki ancak Hocaların istediği adamlar genelde alınmaya çalışılıyor veya yıldız oyuncu transferlerinde hocaya danışılıyo bu adamı alalım mı diye hoca da zaten misal anelka gibi bir adama hayır diyemez.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Aralık.2010 at 16:26 Reason: Bu tür söylemlerde bulunmanız doğru değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tr'de transfer konusunda heralde en son eleştirilecek takımların başında geliyoruz. Son yıllarda amorti olsada bazı transferler yinede kadro istikrarı ve oyuncu verimi bakımından en başarılı kulüplerden biriyiz. En azından kulüp 14 milyon euro veriyorsa kendi kasasından gidiyor yada sponsor ile ödeniyor para.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tr'de transfer konusunda heralde en son eleştirilecek takımların başında geliyoruz. Son yıllarda amorti olsada bazı transferler yinede kadro istikrarı ve oyuncu verimi bakımından en başarılı kulüplerden biriyiz. En azından kulüp 14 milyon euro veriyorsa kendi kasasından gidiyor yada sponsor ile ödeniyor para.
    Aynen öyle son 10 yıldaki diğer takımların transferleriyle bizimkileri bir karşılaştıralım aradaki fark ortaya çıkar bence , ayrıca bunları yaparken

ne futbol için basketbolu , ne basketbol için futbolu dışlayıp kimsenin parasını ödememezlik yapmıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar lütfen tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.Başkalarının düşüncelerine saygı duyun.Eğer yorumlarda hakaret,aşağılama varsa yöneticileri haberdar edin.

Ayrıca yorumlarını görmekten hoşlanmadığınız kişiler varsa aşağıda verdiğim linkten engelleyip mesajlarını görmeyebilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist

Eğer kendi düşüncelerinize göre karşı tarafın fikirlerinin yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışma isteğini kendinizde göremiyorsanız ve bu mesajlara karşı cevap vermemek için kendinizi tutamıyorsanız lütfen bunu yapın.

Son olarak bu mesaja da cevap vermeyin.Fenerbahçe transfer haberleri hakkında düşüncelerinizi paylaşmaya devam edebilirsiniz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu takımın 4-3-3e ihtiyacı var.Bunun içinde sol forvette tuncaya ihtiyacı var.Yani sezonda 10-15 gol civarı atan bir kanat oyuncusuna.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dia da Stoch da toplasan 2 adam gibi futbolcu eder zaten.Paniğe gerek yok.Stoch gibi adam alınmışken Dia'yı nasıl alırsın derken şimdi de Stoch'u saymamak çok saçma.Sıkılıp sıkılıp gelip burda Fener de ne kötü transferler yapıyor ya tarzı yaklaşımlar hoş değil bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ne guzel de carpitiyorsun laflari.
    Ben Stoch'a hicbir zaman iyi futbolcu demedim. O kadar sag acik varken ve ustune Stoch gibi sag acik oynayabilen biri gelmisken Dia'ya 6 milyon euro verilir mi dedim. Laflari carpit, sonra da gelip elestiriyor diye yaz, ne ala memleket....

Ben Stoch'a hicbir zaman iyi futbolcu demedim. O kadar sag acik varken ve ustune Stoch gibi sag acik oynayabilen biri gelmisken Dia'ya 6 milyon euro verilir mi dedim. Laflari carpit, sonra da gelip elestiriyor diye yaz, ne ala memleket....
    'O kadar sağ açık varken' ?

Başına buyruk Kazım'dan, sakatlıktan nasibini almış Özer'den, hızlı olmadığı için kanat oynayamayıp Emre'nin yanına monte edilmeye çalışılan Mehmet'ten bahsediyorsunuz sanırım..

Uzun yıllar sonra ilk defa doğru düzgün kanatlarımız oldu ve uzun yıllar sonra ilk defa taraftar bu oyuncuları bağrına bastı. Bence böyle dememelisiniz. Dia ve Stoch gereksiz transfer değildir.

Dia içinse; Dia genç olmayabilir fakat yaşlıda değil. İleride yapacağı katkıları hep beraber izleriz, ücret yerindemi değilmi görürüz. Ve takıma katkı yapmak sadece gol atıp asist yapmak, skora etki etmek değildir benim gözümde. Dia bir kanat oyuncusunun yapması gereken herşeyi yapmak için uğraşıyor, çaba serfediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sotch ve Dia çok yararlı oldular açıkçası. Gerçi Stoch'dan hala beklenen patlamayı göremedik lakin yine kulübe için güçlü ve iyi bir oyuncu. Sonradan girsede oyuna henüz yaşı genç. Bu oyuncular daha bir sezonunu bile tamamlamadılar. Ben gelecek sene takıma iyice alışınca ve gerekli mevkilerede transferlerimiz yapılıp takım daha güçlü olunca otomatik olarak bu iki oyuncununda daha yararlı olacağına inanıyorum. Birde şu sakatlık olayları olmazsa acayip form tutabilirler. Özellikle Dia..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dia da Stoch da Niang da Yobo da takımdaki eksik bölgelere yapılmış kalitelei transferlerdir. Takım da Lugano'nun alternatifi yoktu yanındaki adamlarla büyük kalite farkı vardı; kapandı.

Takımda adam eksiltebilen ,süratlı kanat oyuncuları yoktu; hem sağ kanada hem sol kanada birer tane alındı.

Takımda santrafor eksikliği vardı, Niang alındı.

Tamam yahu. Fenerbahçe'nin transfer politikası çok kötü, Beşiktaşın ki süper. Bizim oyuncular fena, sizlerinki muhteşem.Bunları duyduğuna göre artık rahatlamışsındır. Başka topiclere geçebilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Sotch ve Dia çok yararlı oldular açıkçası. Gerçi Stoch'dan hala beklenen patlamayı göremedik lakin yine kulübe için güçlü ve iyi bir oyuncu. Sonradan girsede oyuna henüz yaşı genç. Bu oyuncular daha bir sezonunu bile tamamlamadılar. Ben gelecek sene takıma iyice alışınca ve gerekli mevkilerede transferlerimiz yapılıp takım daha güçlü olunca otomatik olarak bu iki oyuncununda daha yararlı olacağına inanıyorum. Birde şu sakatlık olayları olmazsa acayip form tutabilirler. Özellikle Dia..
    ne yarari sagladilar kac gol kac asist yaptilar alex olmasa belki su an galatasarayin konumunda biz vardik stoch ile dia bu takimi sampiyon yapabilecek kalitede adamlar degiller bunu hala göremeyen fenerbahceliler sezon sonunda sampiyonluk kacinda ilk önce bu iki oyuncunun gitmesini isteyecek bundan adim gibi eminim.. bu arada andre santos daum aykut hocadan iyi teknik direktördü demis 100% katiliyorum sezon basinda ayni seyi yazmistim bende.. daum'da ki o yaraticilik aykut kocamanda yok daum'da ki o taktik disiplini aykut kocamanda yok daum tuncaydan sol acik ümitten sol bek yapmis bir hoca alexi forvet gibi oynatip ondan yeni bir alex yaratmis bir hoca 1-0 dan 2-0 dan cok az mac verdigi olmustur aykut hoca ise tam tersi skoru korumayi bilmiyor oyunculardan nasil yararlanacagini bilmiyor mesela kenarda semih gibi bir forveti varken geriye düstügü maclarda hicbir zaman cift forvete dönmedi sezon basinda alexi takima küstürüp sampiyonlar ligi ve uefadan elenmemize sebep oldu herkes cok cabuk unuttu ama bunu.. varsa yoksa oyunculari elestiriyorlar cristiani santosu getiren kim yine aykut kocaman ozaman bu adam transferden de anlamiyor gecen sezon getirdigi özer nerde..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Eksik bolgeler kapandi, o yuzden FB 10 puan farkla lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor.
    Ayrica Besiktas'in transfer politikasi super demedim, biz de ciddi hatalar yapiyoruz, ama siz herseye subjektif bakip ufak pozitiklikleri yakalayip genele yansitip kendinizi kandiriyorsunuz.
    Sene sonu gelir, A.Kocaman istifa denir, A.Yildirim elestirilir, sonra yine cikar antrenoru kovar, 2 tane transfer yapar goz boyamak icin, haydaaa donduk yine basa.
    Madem cok iyi transferler yapiyorsunuz, maddi durumunuz zaten mukemmel, neden 5 ligdir sampiyon olamiyoruz, takim hala Alex'in ayagina bakiyor, her sene antrenor gidiyor geliyor vs bunlari dusunun. Neyse, uzatmaya gerek yok, sene sonu yine hersey belli olacak....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ne yarari sagladilar kac gol kac asist yaptilar alex olmasa belki su an galatasarayin konumunda biz vardik stoch ile dia bu takimi sampiyon yapabilecek kalitede adamlar degiller bunu hala göremeyen fenerbahceliler sezon sonunda sampiyonluk kacinda ilk önce bu iki oyuncunun gitmesini isteyecek bundan adim gibi eminim.. bu arada andre santos daum aykut hocadan iyi teknik direktördü demis 100% katiliyorum sezon basinda ayni seyi yazmistim bende.. daum'da ki o yaraticilik aykut kocamanda yok daum'da ki o taktik disiplini aykut kocamanda yok daum tuncaydan sol acik ümitten sol bek yapmis bir hoca alexi forvet gibi oynatip ondan yeni bir alex yaratmis bir hoca 1-0 dan 2-0 dan cok az mac verdigi olmustur aykut hoca ise tam tersi skoru korumayi bilmiyor oyunculardan nasil yararlanacagini bilmiyor mesela kenarda semih gibi bir forveti varken geriye düstügü maclarda hicbir zaman cift forvete dönmedi sezon basinda alexi takima küstürüp sampiyonlar ligi ve uefadan elenmemize sebep oldu herkes cok cabuk unuttu ama bunu.. varsa yoksa oyunculari elestiriyorlar cristiani santosu getiren kim yine aykut kocaman ozaman bu adam transferden de anlamiyor gecen sezon getirdigi özer nerde..

Fenerbahce'limisin bilmiyorum, ama objektif bakabildigin bir gercek. 14 milyon euro'ya alinmis, sac bas yoldurmus ve 3 milyona satilamayip 6 aydir yattigi yerden senelik 3.5 milyon euro alan adami bile koruyanlar var, inat ugruna.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Eksik bolgeler kapandi, o yuzden FB 10 puan farkla lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor.
    Ayrica Besiktas'in transfer politikasi super demedim, biz de ciddi hatalar yapiyoruz, ama siz herseye subjektif bakip ufak pozitiklikleri yakalayip genele yansitip kendinizi kandiriyorsunuz.
    Sene sonu gelir, A.Kocaman istifa denir, A.Yildirim elestirilir, sonra yine cikar antrenoru kovar, 2 tane transfer yapar goz boyamak icin, haydaaa donduk yine basa.
    Madem cok iyi transferler yapiyorsunuz, maddi durumunuz zaten mukemmel, neden 5 ligdir sampiyon olamiyoruz, takim hala Alex'in ayagina bakiyor, her sene antrenor gidiyor geliyor vs bunlari dusunun. Neyse, uzatmaya gerek yok, sene sonu yine hersey belli olacak....
    sadece fenerin transfer politikasi yönetilisi yanlis degil türkiyede hangi takim dogru dürüst yönetiliyor hangisi dogru transfer politikasina sahip ? bu dediklerin besiktas ve galatasaray icinde gecerli schuster bu sezon 5. yada 6. bitirirse ligi sezon sonu kesin yollanacak bundan adim gibi eminim ayni sekilde hagide yollanacaktir.. türkiyede futbol böyle yönetiliyor her sezon ayni senaryo ayni film..

Mesaj Yetkileri