1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Juan Pablo Pino

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    finishing bir puan artmalı bana göre. onun dışında son derece iyi bir profil...
    artmalı mı? yok artık. aksine düşmeli. çok çok başarısız bu konuda.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    artmalı mı? yok artık. aksine düşmeli. çok çok başarısız bu konuda.
    10' luk finishingi olan bir oyuncuya göre çok iyi goller atıyor. Az pozisyona giriyor ama genelde kaçırmıyor. Composure ya da finishing bence artmalı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Az pozisyona giriyor ama genelde kaçırmıyor.
    Adeta Pino'yu anlatmışsın. Biraz ağır, çok iyi çalım atamıyor ama şutları düzgün, iyi frikik kullanan ve oyun kurabilen bir oyuncu bence de.

Not: Tekniği yüksek oyuncular finishing'i az bile olsa güzel goller atabilir. Fakat Pino'nun şutları genelde çerçeveyi bulmakta zorlanıyor.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Adeta Pino'yu anlatmışsın. Biraz ağır, çok iyi çalım atamıyor ama şutları düzgün, iyi frikik kullanan ve oyun kurabilen bir oyuncu bence de.

Not: Tekniği yüksek oyuncular finishing'i az bile olsa güzel goller atabilir. Fakat Pino'nun şutları genelde çerçeveyi bulmakta zorlanıyor.
    Tam tersini düşünüyorum..Pino'nun en önemli özelliği hızı bence.. Bence çok pozisyona giriyor çok kaçırıyor.Takımda doğru dürüst oyun kurucu olmadığından fazla pozisyon bulamıyor..Oyun zekası çok düşük ve bencil.Oyun kuramadığını düşünüyorum.Kararları çok kötü.Aldığı her yerden vuran oyuncu..

Mesaj Yetkileri