Originally Posted by
Aşk-ı Şehir
Gelsin 2 hafta oynasın kral Sezer, süper Sezer olur. Ayrıca Sezer boşta felan kalmadı. Galatasaray Sezer ve hatta Manisaspor'la bile anlaşmıştı. Fakat sonra nedense bu transfer yattı. Daha sonra Mesut Bakkal ben başka bir takımla anlaşmış oyuncuyu takımımda oynatmam deyip kadro dışı bıraktı. Devre arasına gelindiğinde Sezer'in çok taliplisi vardı. Eskişehirspor dışında aklıma ilk gelenler; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, G.Antepspor. Sezer'de 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istedi ve bizi seçti. Geçen sene 850.000 Liraya aldık biz ve satarsak %35i Manisaspor'un olacak. Yani bizim yönetimin parayı yüksek isteme sebeplerinden biriside bu. Yazının sadece son cümlesine katılıyorum. Bencede Onur'a şans vermeli Beşiktaş. Onur ile ilgili her yazımda bunu söylüyorum belki ama Onur cidden aşırı yetenekli bir oyuncu. Onu daha 18 yaşında profesyonel yapan Bozüyükspor yöneticilerinin ve onu DSİ Bentspor'dan yetiştiren hocaların ellerinden öpmek lazım. Aşırı bir pas zekası var. Zaten ona Turkish Kaka denmesinin sebeplerinden biriside bu...