Minnesota önümüzdeki yaz sınırlı free agent olacak guard Brewer ile sözleşme uzatmaya karar verdi.

Ewing Bobcats'e Mi ?

Patrick Ewing Bobcats'in koçunun değişmesi hakkında Michael Jordan ile konuştuğunu doğruladı.

"O(MJ) işi önerdiğini söylemedi. Biz Jordan ile her zaman konuşuyoruz. Bu yüzden kesinlikle bir telefon konuşması oldu. Bu ne konuştuğumuza bağlı." --- P.Ewing

Paul Silas şuan geçici koç olarak Bobcats'in başında bulunuyor.

Ewing son olarak baş antrenör olması konusunda ise bu isteğinin henüz geçmediğini fakat hala 2 yıllık bir anlaşmasının bulunduğunu ve bu yüzden mutlu olduğunu da dile getirdi.

nbatrky

Bosh'tan Özeleştiri
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 620x400 and weights 17KB.

Bosh kendisi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi ve bu sezon ki ribaundlardaki istatistik hedefini açıkladı.

"Bazı sebeplerden dolayı insanlar benim kötü basketbol oynadığımı söylüyor. Ben çok iyi bir basketbolcuyum ve bana ne zaman ihtiyaç duyulursa gerekeni yaparım. Bazı insanlar sadece kusur aradıkları için böyle şeyler oluyor. Dürüst olmak gerekirse bu beni daha çok motive ediyor. Daha fazla insanın beni izlediğini düşünüyorum ve onları oyunumla susturmak istiyorum." --- C.Bosh

Ribaund istatistiğine de değinen Bosh bu rakamı yukarı çekeceğini dile getiriyor.

"10 benim numaram. Ben 10'a kadar çıkmak istiyorum. Bu benim için daha iyi olacaktır sadece biraz daha çalışmam gerek. İstatistiğimi 10'a ulaştırdığımda daha mutlu olacağım." --- C.Bosh

Bosh'un şuana kadar maç başına 8.1 ribaund istatistiği ile oynamakta. Geçen sezon Toronto'da ise bu rakam 10.8'di.

Bosh'un bu alandaki kariyer ortalaması ise maç başına 9.3 ribaund.

nbatrky

Charlotte'ta İsim Değişikliği Kapıda
Bu aralar Bobcats'te isim değişikliği ile ilgili haberler yayılmış bir şekilde.

Pete Guelli, takımın ad değişikliğini desteklediğini söyledi ve Charlotte'un yerel gazetesi Charlotte Observer tarafından duyuruldu.

Bazı taraftarlar ise isim değişikliğini desteklediklerini ifade ettiler.

NBAtrky

Igoudala 5 Maç Yok
Aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle 76'ers 5 maçı Igoudala'sız geçirecek.

Iguodala'nın 10 Ocak tarihine kadar parkelere dönemeyeceği açıklandı.

Igoudala'nın 11 Ocak tarihindeki Pacers maçında döneceği açıklandı.

NBAtrky