-
Hüseyin Üzmez davasında o skandal raporu Türk hekimleri değil de ben mi verdim?
Haaa... Yıllardır bayan basketbolunu yakından takip eden, taa Antalya Kolejinin 1.ligde olduğu günden beri (tarih öncesinden ve Galatasarayın yenilmez armada olduğu yıllardan bahsediyorum) bu organizasyona değer veren, gelişmesi ve yayılması için bir taraftar olarak elinden geleni yapan birisi olarak bugün, bu saatten itibaren benim için TKBL bitmiştir. Bu saatten itibaren Fenerbahçenin maçları dahil (ki hiçbirisini kaçırmam, finallerde atlar giderim İstanbul'a) hiç ama hiçbir TKBL maçını ne televizyonda, ne salonlarda izlemeyeceğim. Fenerbahçe Kadın Basketbol Şubesini yöneten Maho ağanın mirası Didem hanımağa ve benzeri birkaç kişi orada durduğu müddetçe... Bazı ilgili kurullarla hukuk önünde hesaplaşılmadıkça... Ki bu aciz ve korkak yönetimle bunlar mümkün değil... Kimin şampiyon olacağı, Fenerbahçenin yarın Taurasi yerine mesela C.Parker gibi bir başka yıldızı filan transfer etmesi hiç ama hiç umrumda olmayacak. Ama bir şeyi çok yakından biliyorum ki; Bir numaralı sorumlu bu şubeyi bu kadar sahipsiz bırakan Fenerbahçe başkanınındır. İyi lider çalışma arkadaşlarını doğru seçen kişidir. Artık ağzının içine baktığı kişilere dikkat etsin.
Pazar günü aynı doping merkezi Penny Taylor'dan numune alacak oldu. Penny Taylor "vermiyorum, çünkü size inanmıyorum" dedi ve rest çekti. Bizim Padişah efendimize yağ çekmekle oralarda koltuk sahibi olan yöneticiler ise "Almanya'ya göndereceğiz" diye kızı kandırıp numuneyi aldılar. Halbuki akreditasyonu burası olduğu için Almanya'ya gitmesi mümkün değil... İşte o anlı şanlı yöneticiler bu kız kadar delikanlı olamadı. Malesef bu kirli savaşın ortasında Fenerbahçe yönetimi her zaman olduğu gibi oyuncularımızı sahipsiz bıraktı.
Birileri bana bu şubede Didem Akın'ın ne iş yaptığını söyleyebilir mi? Bir mantıklı cevap istiyorum.
Adınız ister Fenerbahçe olsun, ister başka bir takım, alın uyuz TKBL liginizi, bozdurun bozdurun harcayın artık... Taurasi dediğiniz kadın bu lige uykulu haliyle yeter, biraz uyansa EL final-four'u yaptırır, esnese finali domine eder. Olimpiyat Şampiyonu, Dünya Şampiyonu, WNBA Şampiyonu, DÖRT YIL ÜST ÜSTE Euroleague şampiyonu, her ligin ve her organizasyonun sayı kralı ve sonra gelecek, bu uyuz lig için doping alacak? Hemde ligin sondan ikincisi İstanbul Üniversitesi maçı öncesi...
Şekip Mosturoğlu'na da söyleyeceğim iki çift laf var ama... Ne kulübüz YaRabbim? Kimsenin umrunda değil Fenerbahçe... Herkes Fenerbahçeyi kullanarak Türkiyeye cici görünme, kendini reklam etme derdinde... Adam gibi, erkek gibi bir tanecik, bir tanecik tavır... Ömrünüzde bir kere... Hepinizi bir çuvala doldursak topu bir Ali Şen etmezsiniz... Bu kulüp -yemin ediyorum, hem vallahi, hem billahi- tarihinin en sahipsiz, en başıbozuk günlerini yaşıyor.
Burada rakip takım taraftarlarına hiçbir şey demiyorum. Onlar elbette eleştirecek, dışarıdan gördüklerini haklı olarak yazacak. Sonuçta doping testi pozitif çıkmış ve isteyebildikleri kadar ceza isteyecek... Onlara kimse kızmasın.
Fenerbahçeyi yönetenlere, Federasyonu yönetenlere ve Doping Merkezine inanmıyorum, güvenmiyorum; zorla değil ya... Ben Taurasi'ye inanıyorum ve o buralara çok fazla... Zaten Amerika'da yazılıp çizilenlerden sonra buraya bir daha herhangi bir yıldızın geleceğini sanmıyorum.
Mesaj Yetkileri