Sayfa 5 / 19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Harbi iyi maçtı ya. Bu soğukta dışarıda maçı izledim ama yinede değdi açıkcası. Maçı iyi kopardık. Birde şu son dakikalardaki fobimizi bi atlatsak bizden iyi takım yokda ama neyse. Allahtan Tomas'ın eli sıcaktı ve serbest atışlarda eli titremedi. Bizim koç son 2-3 dakika Sarunas, Ukiç ikilisiyle oynasa bu kadar zorlanmazdık. Sinan kenardan geldi iyi işler yaptı. Sinanla beraber Tunçeri ve Gönlüm biraz korkutsada bizi kazanmayı bildik. Kaya , Oğuz içeride Ukiç, Tomas ve Ömer dışarıdan iyi isabetler buldular ve kazanmayı bildik. Kısada olsa Sarasdan o pasları görmek gözlerimizin pasını sildi . Zorlu bir virajı 10 dakikalık oyunumuzla kazandık ama gerçekten ilk 20-25 dk had safhada savunma vardı çok zevkli bir karşılaşma izletti iki takımda. Efeside kutluyorum. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Efes yine gerilmiş

Sizene yahu ister oynatır ister oynatmaz. Coach onu yeterli görmüşki oynatmış. Erteleme maçıymışta oynatmaması gerekirmişte. Geçiniz. Kılıf hazırlanmış ama uymamış.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu maçın ayın üçünde oynanacağı 10 gün önce belli olmuştu. Bu bir erteleme maçı değildir, sadece Federasyon yayıncı kuruluşun isteği doğrultusunda 10 gün öncesinden maçı birgün ileri almıştır. Ama Efes baktı gördü ve Fenerbahçe sahipsiz durumda, kırmızı mumlu zarf verebiliyor, ne koparırsak kâr hesabı... Nasılsa hiç reaksiyon gelmiyor. Taraftarın yerini "oturun beyler göremiyoruz" diyen kibar beyzadeler almış. Yönetimin resmi sitede bildiri yayınlamak dışında icraatı yok.

Bana sorarsanız... Maç tekrar edilsin... Bizce sorun yok... Biz varız...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ama haklılar yani meydan boş herkes salladığını isabet ettiriyor neden onlarda yapmasın ki ? Vurun abalıya vurun. Hakan abiye katılıyorum bencede tekrar edilebilir .Bana geliyo ki bu gazla sabaha kadar maç etsek yenilmeyiz onlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şimdi maçı tekrar izliyorumda, bu Nur Germen denen adam ne kadar zavallı birisi. Adamın elinden gelse Sarunas'ı basketbola yeni başlamış oyuncu moduna sokacak. Eleştiricem diye bütün maç saçmalamış adam. Şimdi farkettim.

Bjknin kocu Burak Biyiktay görevinden alinmis.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Gecikmiş bir hamle... Kesinlikle... Bir değil, iki değil, üç değil... Bir takım son saniyelerde defalarca maç kaybederse kenardan yeterli destek gelmiyor demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Tahmin ediyordum ayrılacağını Hakan abinin de dediği gibi 1 değil 2 değil 3 değil..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Likholitov Ameliyat Oldu

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka’nın eksiklerine Fedor Likholitov da katıldı. Son haftalarda üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan ve Mire Chatman'ın kadro dışı kalmasıyla oyuncu rotasyonu daha da daralan Siyah-Beyazlılarda Likholitov’un ameliyat olduğu açıklandı. Dün akşam sol diz iç menüsküsündeki yırtık nedeniyle operasyon geçirdiği bildirilen Rus oyuncunun tedavisinin 4 hafta süreceği öğrenildi.

Chatman'ın yokluğunda oyun kurucu pozisyonunda Iverson'a destek vermesi beklenen Cüneyt Erden'in de sağ ayak parmağında zedelenme olduğu, tedavisinin sürdüğü ve 10 gün sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Ligde Galatasaray Cafe Crown ile oynanan maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Serhat Çetin’in ise bel fıtığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacağı bildirildi. Serhat'ın iki haftalık bir tedavi sürecinden sonra genel durumuna bakılacağı, ancak salonlara dönüş sürecinin 3-4 haftaya kadar uzayabileceği öğrenildi.

kaynak:basketbolseverler

Beşiktaş Cola Turka'da Burak Bıyıktay ile yolların ayrılmasının ardından rota Ergin Ataman'a çevrildi.
    DHA'ya açıklamalarda bulunan Ataman, Beşiktaş'lı yöneticilerle akşam saatlerinde bir görüşme yapacağını doğruladı.
    Henüz kesinleşmiş birşeyin olmadığının altını çizen Ergin Ataman, "Beşiktaşlı yöneticilerle akşam saatlerinde görüşme yapacağım. Henüz kesinleşmiş birşey yok. Ancak kadronun durumunu, sakatlar, kadro dışı kalan oyuncularla ilgi detaylı bilgi alarak, değerlendirme yapacağım. Buna göre kararımı vereceğim" dedi.
    Beko Basketbol Ligi'nde 19 puanla 8. sırada bulunan Beşiktaş Cola Turka'nın durumunu da değerlendiren Ataman, "Tabii ki sıkıntılı durumdalar ve sorunları var. Kadro dışı ve sakat oyuncuların durumlarını tam detaylı olarak bilmiyorum" şeklinde konuştu.
    THY Euroleague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'in Top 16 kuralarını da değerlendiren Ergin Ataman, "Fenerbahçe Ülker'in grubu oldukça sert. Özellikle Olympiakos benim Final Four favorim ve zorlu bir ekip. Valencia 4. torbadan gelebilecek en güçlü rakip. Zalgiris Kaunas ise oldukça tehlikeli bir ekip. Fenerbahçe Ülker'in bu gruptan ikincilik şansı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Efes Pilsen'in rakiplerine de değinen Ataman, "Efes Pilsen, geçen sene benim çalıştırdığım dönemle hemen hemen aynı gruba denk geldi. Montepaschi Siena geçen seneye oranla kadrosunu değiştimesine rağmen iyi bir ekip. Real Madrid ise her zaman tehlikeli bir takım" diye konuştu.

Fanatik

akşam saatlerinde bjk ile pozitif bir gorüşme yaptık, ancak henüz kesin anlaşma yok, takımın durumunu konuştuk ve projeleri. yrn netleşir.

Ergin Ataman twitter da yazmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ergin Ataman gelsin ya özledim onun maç sonu çıldırmalarını (:

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ergin Ataman gelsin ya özledim onun maç sonu çıldırmalarını (:
    Ayneeeen

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ergin Ataman BJKCT'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi tercih yaptı Beşiktaş ama ciddi katkı yapmaları gerekiyor kadrolarına..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ergin Ataman: “Beşiktaş’a Döndüğüm İçin Mutluyum”
    Daha önce 2007-2008 sezonunda Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın antrenörlüğünü yapan ve kulübümüzle yeniden 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Ergin Ataman, internet sitemize önemli açıklamalarda bulundu:

“Beşiktaş’a yeniden döndüğüm için mutluyum. Üç yıl önce çok heyecan verici bir sezon geçirmiştik. Ancak bunu bir kupa ile süsleyememiştik. Şimdi yeniden bu heyecanı yaratmak istiyorum. Bu isteği, yöneticilerimizle yaptığım görüşmede de gördüm. Aynı zamanda Beşiktaş’a gelişimle ilgili taraftarlarımızın internet sitelerindeki heyecanına tanık oldum. En önemlisi BJK Cola Turka Arena’da oynanan Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını izlerken Beşiktaş taraftarının takımın arkasında olduğunu, şartlar ne olursa olsun başarı istediğine tanık oldum. Bütün bunlar yeniden Beşiktaş’a dönmeme sebep oldu.”

“İlk hedefimiz zirve mücadelesi”

“Hedeflerimizi iki aşamada gerçekleştireceğiz. Kısa vadeli birinci hedefimiz, takımdaki sorunları gidermek, eksik bölgeye transfer yapmak, en kısa sürede play-off’lara iyi bir yer alarak girmek ve sonra da play-off’ta zirve mücadelesi vermek. Uzun vadeli ikinci hedefimiz ise, önümüzdeki sezonda yöneticilerimiz, teknik kadro ve taraftarlarımızla hep birlikte, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da kupa kovalayacak büyük Beşiktaş basketbol takımınını yaratmak.”

“Taraftar, Iverson’u seyrederken maç da kazanmak istiyor”

“Iverson bir dünya yıldızı ve Türkiye’ye geldiği ilk güne nazaran fiziksel olarak ciddi bir aşama kaydettiğini düşünüyorum. Bundan sonra teknik anlamda onu en iyi şekilde kullannmaya çalışacağız. Sonuçta Iversoun’un marka değerine hepimizin çok büyük saygısı var. Ama onun oyunculuğunu sahaya dökmek de, hem onun hem de teknik kadro olarak bizim görevimiz olacak. Çünkü artık taraftar, Iverson’u seyrederken maç da kazanmak istiyor.”

“Uzun bir oyuncu istiyoruz”

“Takımda maalesef şu anda çok ciddi sakatlık problemleri var. Bunlar zamanla geçecektir. Bu arada takıma 5 numaralı pozisyonda, power forvet, center oynayabilecek bir uzun oyuncuyu acil olarak monte etmeyi planlıyoruz."

“Mire Chatman takıma dahil olacak”

“Mire Chatman ile uzun bir toplantı yaptım. Kendisi büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu, gerek Burak Bıyıktay gerekse de yönetim ile hiçbir probleminin olmadığını belirtti. Ben de kendisini yeniden takımın lider oyuncusu olarak takıma dahil edeceğimizi ve bundan sonra her türlü problemi bırakıp, önce iyi basketbol oynamaya, sonra da Beşiktaş’ın layık olduğu yere çıkmaya çalışacağımızı konuştuk. Kendisiyle mutabık kaldık. Mire Chatman yarınki antrenmandan itibaren takıma yeniden dahil olacak. Bizim amacımız, oyuncuları kaybetmek değil; kazanıp onlardan en yüksek verimi alabilmek. Chatman da Beşiktaş’la özdeşleşmiş bir oyuncu. Bundan sonra da aynı mücadeleyi fazlasıyla vereceğini düşünüyorum.”

“Taraftarımıza inanıyorum”

“Ben taraftarımızın takımın yanında olacağına inanıyorum. Ama tabii ki öncelikle taraftarı çeken takımdır. Biz yavaş yavaş zirveye yükselmeye başladıkça taraftarın da bizim arkamızda olacağını ve takımımızın üç büyük kulüp içerisinde kesinlikle geri kalmayacağını düşünüyorum.”

Bjk.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ergin Ataman'ı getirmek güzel bir hamle. Şu maaş konusunada çözüm bulurlarsa play offta üst sıraları zorlayabilirler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu Sene açıkçası Futbol'un verdiği zevkden daha büyük bir zevk basket salonlarına taşıyacak gibi.

Eğer Galatasaray Ligi ilk sırada bitirirse finale kadar çıkacakdır düşüncesindeyim.Olası bir Fenerbahçe - Efes yarı finalide Galatasarayın ekmeğine bal sürmek gibi olacakdır.

İşte bu yüzden Fenerbahçe - Galatasaray finali bekliyorum açıkçası.Umarım'da öyle olur (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Beşiktaş Cola Turka'nın yeni koçu Ergin Ataman şu anda SkyTürk'te Sportmen isimli proğramda...

Galatasaray taraftarıymış. Ama bu sene Trabzonspor'un şampiyonluğunu istiyormuş. "Ama tabii ki Galatasaray şampiyonlukta iddialı olsaydı onun şampiyon olmasını isterdim" dedi. Kelimesi kelimesine...

Bunu eleştirmek için yazmıyorum. Sadece bilgilendirmek için paylaşıyorum. Bilakis bu tür şeylerin açıkça konuşulması olumlu bir hamle... Her gittiği yerde "doğuştan bu renklerin hastasıyım" yalanını atmaktansa... Ama "Galatasaray şampiyonlukta iddialı olsaydı onun şampiyon olmasını isterdim" cümlesini Beşiktaş'ın başındayken söylemese daha iyi olurdu.Tekrar ediyorum: İnsanlar tuttuğu takımı rahatça söyleyebilmeli... Fakat çalıştığı bir kulüp varsa, onun ekmeğini yediği müddetçe, onları üzecek ifadelerden sakınmalı ve kendisini o kitleyle bütünleştirmeli... "Şu takımın taraftarıyım ama burada olduğum müddetçe sadece burası var" vesair şeklinde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samimi bir röportajda söyleyivermiş açık sözlülükle. aslında dediğin doğru olabilir abi. Beşiktaş'tan para kazanıyorsan Beşiktaş'ın menfaatlerine çalışmalısın onların arkasında olmalısın tabiki ama madem Galatasaraylıyım dedim bari gerisini getireyim falan dedi herhal

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Efes yine göstermiş "büyüklüğünü..."

Efes Pilsen - Beşiktaş C.T
    tarih : 08.01.2011 17:00:00
    mekan : Sinan Erdem Spor Salonu

1. Kategori: 34,00 TL VIP
    2. Kategori: 23,00 TL Tribün
    3. Kategori: 45,00 TL Tribün
    4. Kategori: 45,00 TL Rakip Tribün

Iverson ilk periyot itibariyle Efes'e karşı çok iyi bir maç çıkarıyor; özellikle asistleriyle... Hatta onu birkaç yıl aradan sonra yeniden crosover'la adam geçerken gördüm ya... Evet, eskisi kadar öldürücü, rakibin omurgasını eğen, belini kıran crosover'lardan değil ama yine de ufak bir nostalji oldu. İlk periyodu Beşiktaş Cola Turka 31-23 önde kapattı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Beşiktaş Cola Turka Efes'i çatır çatır götürüyor valla... Gerçi daha çok var maçın bitmesine... Beş dakika ve fark 11 sayı... Chatman maçı kaybettimek için elinden gelen hatayı yapsa da...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Lig bu sene çok daha heyecanlı. Yarın Olin Edirne ile oynuyoruz, kazanırsak çok güzel olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben yazdığımda 73-62'ydi. Şu anda 73-73

Cevher üst üste dört faul atışı kaçırdı.

Maç uzatmaya gitti. Beşiktaş yine eline gelen maçı -muhtemelen- son dakikaları felaket oynayarak kaybedecek.

Bu Chatman'a çıkardıkları affı yeniden gözden geçirsinler. Yazık oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Chatman maçı Efes'e HEDİYE etti. Son topu felaket kullandı, yetmedi iki saniye kala (maç beraberken) saçma bir faul yaptı. Geçmiş olsun: 85-83 bitti.

Güzel maç oldu ama Efes yenilseydi çok daha güzel olacaktı. Moralim bozuldu.

Chatman'ın yaptığını normal birisi yapmaz. Kesinlikle...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu arada, son 40 saniye Iverson'ın bir turnike girişimi vardı. Bence orada Iverson'a faul yapıldı ama çalınmadı. Dönüşte ise Cevher Özer aleyhine ve Efes lehine çok ucuz bir faul çalındı. Maçın sonucuna doğrudan etki eden iki karar...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yine son saniyelerde verdik maci serbest atis kacirarak ayni GS macinda gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allen Iverson: Kendimi tamamen bulduktan sonra Türk basketbolseverlere çok değişik şeyler gösterip, çok değişik şeyler tattıracağım.

ne demek istiyosun Iverson
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Beşiktaş'ın maçı kaybettiğini görünce şok oldum.İzlediğim kısımda çok iyilerdi 4.periyotun başlarında kapattım.Efes iyi geri dönüş yapmış demek.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Haftanın sürprizi Olin Edirne'den geldi. Deplasmanda Galatasaray Cafe Crown'ı yendiler. Bir ara 10 sayı geriye düştükleri karşılaşmayı özellikle 3. periyottan itibaren gösterdikleri nefis performansla kazanmayı bildiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray'ın liderlik sevinci kısa sürdü

Olin gerçekten 3.periyotla birlikte çok iyi oynayarak maçı kazanmasını bildi.Tebrik edilesi bir takım halinde emin adımlarla ilerliyorlar.

Ligden yeni gelen bir takım için fazlasıyla başarılılar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 5 / 19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri