Sayfa 403 / 1204 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
12,061 ile 12,090 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bedavaya aldigimiz üstüne bi de Kayseri ile kanli bicakli oldugumu Ali Turan icin fesih bedeli olarak 900 bin lira vericez ulen hakket bu kadar gerizekali bi yönetim olamaz.

Demek ki Necati transferi de yatti bu durumda.
    Aman aman Necati bizden uzak olsun. Serdar'ın takıma yaptığı en büyük katkıdır o zaman Antalya'ya gitmemek

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fatih Tekke nin Türkiye de hala başarılı olabileceğini düşünüyorum, hatta bu sorunlar olmasa Beşiktaş ta da başarılı olurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Artık Kazım gelmiş forvette de rahatlıkla oynar.Necati'ye gerek yok gibi gözüküyor.Ayrıca Hagi Kazım'ı neden istediğini açıklamıştı sanırım haberi bulunca paylaşırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hani bir Galatasaray ruhu vardı eskiden, sahiden şimdi nerede o?

Hagi, "Kazım benim istediğim bir oyuncuydu. Takımımıza büyük katkıda bulunacak. Onun arzusuna ve hırsına güvenerek onu istedim. Özellikle ofansif anlamda bize büyük katkıda bulunacak. Tabii biraz sabırlı olmamız gerekiyor." dedi.

'Kazım'ın özel hayatı hep tartışıldı. Galatasaray'da düzelecek mi?' şeklindeki bir soruya Hagi, "Bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Benim için çok iyi bir oyuncu ve milli takım oyuncusu. Kendisiyle de konuştum. Burada çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kazım çok iyi bir oyuncu, iyi bir verim yapmasını bekliyorum. Verdiğim transfer listesinde Kazım'ın da adı vardı." diyerek cevapladı.

Hagi Pino ile ilgili olarak ise, "Pino'ya da geç kaldığı için kızgınım. Ama göstereceği performansla kendini affettirmeli." dedi.

'Disiplininizle tanınan bir teknik direktörsünüz gerçekleşen ve ismi geçen oyunculara baktığımız zaman bir çelişki yok mu?' şeklindeki soruya Hagi, "Bunu tabi siz söylüyorsunuz, bu sizin sorununuz. Ben yalnızca kaliteli oyuncular istiyorum ve Kazım'ın da takıma artı kazandıracağını düşünüyorum. Benim düşündüğüm oyuncular gelince daha güçlü bir takım oluruz." diyerek yanıt verdi.

Taraftar sitelerinde Kazım transferine büyük tepkiler var sorusunu ise Hagi şöyle yanıtladı: "Ben sadece bu tranfseri teknik olarak değerlendirdim. Oyuncuların vereceği katkıyı hep birlikte göreceğiz."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hagi Kazım'ı neden istediğini açıkladı

Rumen teknik adam, Kazım'ı kendisinin kadroda görmek istediğini belirterek bunun sebebini açıkladı...

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılarak sarı kırmızılı takıma transfer olan Kazım Kazım'ı kendisinin kadroda görmek istediğini belirten Hagi, milli futbolcuya güvendiğini söyledi.

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Hagi, sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Hagi, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Kazım Kazım’ı kendisinin kadroda görmek istediğini söyledi. Hazırlanmak için kısa bir süreleri olduğunun altını çizen tecrübeli isim, yeni transferlerin en geç 10 Ocak’a kadar takıma katılacağını düşündüğünü belirtti.

"KAZIM KAZIM’A GÜVENİYORUM"
    Kazım Kazım’a güvendiğini belirten Hagi, “Kazım Kazım takımımıza büyük katkı yapacak bir oyuncuydu. Ben şu anki arzusuna, hırsına güvenerek onu istedim. Özellikle ofansif yönde bize önemli katkı yapacağını düşünüyorum. Tabii ki biraz sabretmemiz gerekiyor, ancak kısa sürede uyum sağlayarak takımıma katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

"YÖNETİME BİR LİSTE VERDİM"
    Sarı kırmızılı ekibin yapacağı transferlere değinen Hagi, “Ben yöneticilere bir liste bıraktım. Onlar bunu biliyorlar. Bazı oyuncuları alabiliyoruz bazılarını alamıyoruz. Ama ben tabii ki takımın ihtiyacı olan bütün oyuncuların biran önce takıma katılmasını istiyorum. Çünkü az bir zamanımız kaldı.Bizim hazır olmamız gerekiyor. Bu maçları da iyi oynayarak kazanmalıyız. Transferimizin en geç 10 Ocak’a kadar takıma katılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

"PINO VE INSUA’YA KIZGINIM"
    Kampa geç katıldığı için Pino’ya kızgın olduğunu belirten Hagi, “Pino’ya kızdım biraz. Çünkü çok fazla gecikti. Insua da gecikti. Ancak antrenmanlarda kendilerini göstererek bunu telafi etmeleri gerekiyor. ” şeklinde konuştu.

"MISIMOVIC KONUSU BENİM İÇİN KAPANDI"
    Galatasaray’daki geleceği merak konusu olan Misimovic hakkında da konuşan Hagi, “Misimovic konusu benim için kapandı. Ben olaya teknik açıdan bakıyorum. Bunun dışındaki diğer konuları ise birlikte göreceğiz” dedi.

Kaynak: Milliyet

Demek ki tranferde Hagi tam yetkili ve scout ekibiyle birlikte isimleri veriyor. Adnan polat basarisiz olursa gider tüm yetki onda dedi. Ilk 3'e giremezsek yollarlar muhtemelen Adnan amcamiz hala koltugunda kalir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, Jo ve Misimoviç'ten boşalan 'disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılacak oyuncu' kontenjanını Colin Kazım'la doldurdu...

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    açıklamayı okudum. ultrAslan ilk kurulduğunda üye olanlardan ve üniversitelerde (kendi üniversitemden başlayarak) yaygınlaşmasını sağlayanlardan birisi olarak bu açıklamanın haddini ve maksadını aşan bir açıklama olduğunu söylemem gerekir. ultrAslan bir taraftar topluluğudur ve işi taraftarları organize etmektir, yönetime ya da teknik direktöre işini öğretmek ya da gözdağı vermek değil. mevcuttaki yönetimi kendisini olduğundan büyük görüyor anlaşılan o ki böyle bir açıklama yapmayı uygun ve yerinde buluyor. eleştiri yapabilir ya da mevcut durumu beğenmediğini belirtebilir bu türden topluluklar ama "böyle giderseniz biz yapacağımızı biliriz" ya da "belli ki başaramıyorsunuz, sizin yerinize başkasını getirmek gerek" anlamına gelen açıklamalar haddine değildir.

son zamanlarda yaşananlardan sonra söylemem lazım ki kanımca ultrAslan ömrünü doldurmuş bir organizasyon haline geldi.

diğer yandan Kazım transferi ve adı geçen diğer oyuncular ya tutarsa mantığıyla ve taraftara transfer yaptığını göstermek ve yükselen sesleri biraz olsun dindirmek için yapılmış transferler olarak görünüyor. Adnan Sezgin'in bu işi beceremediği aşikarken halen daha trasfer yetkilerinin bu kişide olması düşündürücü açıkcası. kapalı kapılar arkasında bazı olaylar yaşanıyor görünen o ki.
    Bence ultrAslan en doğrusunu yaptı. UA sadece bir taraftar topluluğu değildir ve işide sadece taraftarları organize etmek değildir. Taraftarlar olmazsa camialarda bu kadar büyük olmaz, olamaz. Taraftar gerektiği zaman tepkisini koymalıdır gerekirse ÇARŞI'nın bir zamanlar yaptığı gibi madem öyle bizde gelmiyoruz maça diyip ertesi maça sadece 8 biletli BJK taraftarının katılması sonucunda kulübünde uyarılmasıdır. Organizasyon sadece hep birlikte tezahurat yapmakla olmaz. Ayrıca bana kalırsa ultrAslan bu tepkide geç bile kalmıştır. Sabrını sonuna dek koruyarak her şeye rağmen beklemiştir. Son olarak bu adamlar ne yapsa elbet eleştri alacak çünkü tepki koymasalar ne biçim taraftarsızınız tepki koyun deriz, tepki koysalar bu nasıl tepki çok sert, haddinizi aştınız, çok yumuşak gibi eleştriler yapılır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Culio ve Necati kesinlesti deniyor. Culio sol acikmis sanirim nasildir bilen eden var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz Formica ve Biglia'dan hala haber yok, scoutgs yine mi patlayacak acaba...

Formica'da biz bonservisi taksite bölmek istiyormusuz ama kulübü kabul etmemis. Biglia konusunda bir gelisme haber yok hic bi yerde en ihtiyacimiz olan oyuncu su anda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Formica'da biz bonservisi taksite bölmek istiyormusuz ama kulübü kabul etmemis. Biglia konusunda bir gelisme haber yok hic bi yerde en ihtiyacimiz olan oyuncu su anda.
    Formica olayi hallolur ama Biglia tarzinda bi adama ihtiyacimiz var gercekten..

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Formica olayi hallolur ama Biglia tarzinda bi adama ihtiyacimiz var gercekten..
    Culio gelirse Formica gelmeyecekmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Culio denen adam kim yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zapo konusunda sıkıntı varmış Prag'la G.Saray kaçırmasın bence Neill ile iyi ikili olurlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stopere veya kaleciye ben yabanci alacagimizi dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Formica'ya teklif yapalı 20 gün olmuş, hala anlaşma yok. Adnan Sezgin nasıl bir ödeme planı çıkardıysa artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu UltrAslan'a laf edenlerin sözlerinde belki haklılık payı vardır ama haddimizi aşıyoruz diye bir olay yok. Biz bir takımın taraftarıysak hataları gördüğümüzde yöneticilerin işlerini iyi yapmadıklarını dile getirebiliriz. Belki 1. hatada ya da 2. hatada hatta 3. hatada bile susabiliriz fakat Adnan Polat yönetiminin "NERDE BELEŞ,ORAYA YERLEŞ" politikasıyla alınan oyunculardan sağlanan verim ve o oyuncular yüzünden taraftarın girdiği sinir krizi ve bunalım ortada.... Yani ben Fenerbahçe'li değilim arkadaş!!!! Yıllardır sırf mali anlamda ve tesisleşmede ileri götürüyor diye Aziz Yıldırım'a katlanan bir topluluğun yanında alttan alttan kaynayan bir anti-Aziz grubu oluştuğuna göre, Elbette Galatasaray'da da her ne kadar stad yapımı ve şirket birleşmesi gibi önemli konularda çok büyük katkısı olsa da Adnan Polat ve ekibinin sportif anlamda gösterdiği başarısızlığa sessiz kalmayacak bir topluluk oluştu!Ben de bu topluluk içerisinde yer alıyorum ve ekliyorum....

Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz...Bırakın artık başkan!

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray TV'de canlı yayına katılan Kazım Kazım, yeni takımıyla ilgili ilk izlenimleri hakkında, "Sabah takım arkadaşlarımla karşılaştığımda, senelerdir Galatasaray forması giyiyor gibi hissettim. Çünkü beni çok iyi karşıladılar. Güzel bir karşılama yaptılar. Onun haricinde zaten bir çoğunu Milli Takım'dan tanıyordum. O yüzden hiç yabancılık çekmedim. Bana senelerdir Galatasaray forması giyiyor gibi hissettirdiler"
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...latasaraydayim

yapma bunu yapma

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Stopere veya kaleciye ben yabanci alacagimizi dusunmuyorum.
    Almasınlar zaten böyle iyi.Her maç hatalı goller yiyen Aykut-Ufuk ikilisi ve stoperdeki Gökhan Zan-Servet gibi oyuncularla yola devam etsin yönetim.Ne gerek var ki bir kaleciye ya da stopere 5 milyon euronun üstünde para vermeye?...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dustugumuz hallere bakin ya.. Nereden nereye... Anadolu kulubu gibi olduk gercekten. 15'ine kadar transferin bitmesi imkansiz gibi.

Galatasaray'da kamp dönemi bitene kadar transfer bitmez son gün alinir.

23. Default

Tüh Yahu Stoper Olarak Daha Biz Gordon'u Verecektik Size Bedava Valla

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'da transfer bitmez!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Gordon gitti galiba sizden abi.Siz onun yerine bize Ferrari'yi verseniz
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    dur daha Tekke'yi alcaz abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Son olarak büyük Galatasaray Taraftarına mesajını alacağız ve son cümleleri kendisinin de eklemek istediği bir şey varsa eklesin lütfen.

"Buradan söylemek istediğim taraftarlara hepsine çok teşekkür ederim. İllaki eleştiriler olmuştur ama bunlar benim iyiliğim içindir. Şu anda benim tek amacım Galatasaray formasıyla çıkıp mücadele etmek Colin Kazım'ın neler yapabileceğini, Colin Kazım'ın nasıl futbol oynayacağını onlara göstermek onun için sabırsızlanıyorum ve bir an önce bu günün gelmesini bekliyorum bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağım, taraftarımıza neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Galatasaray'ın şu anki hak etmediği durumdan yukarılara çıkartmak Avrupa'ya gitmesi için elimden gelen bütün çabayı göstereceğime kimsenin şüphesi olmasın."

K.K.'dan taraftara mesaj...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

rakip takımın oyuncuları da kelepçe partilerine götürcek demek ki

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Colin Kazım'ın nasıl bir futbol oynayacağını gösterde yanılt bakalım Galatasaray taraftarını..

30. Default

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Gordon gitti galiba sizden abi.Siz onun yerine bize Ferrari'yi verseniz
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    dur daha Tekke'yi alcaz abi
    Bu Sezon Sonunda Gordon'un Sözleşmesi Bitiyor Hala Bizde, Bildiğim Kadarıyla da Şuanda Kiralık Ama Bedavaya Veririz Gelin İsteyin

Edit: Tff'ye Göre de Bizdeymiş

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1127856

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri