1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Hangi Yamayla başlamalıyım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

11.2.1 de evet aşırı sakatlık sorunu yaşadım ben de, hala yaşıyorum da, maç içi sakatlıklar, antreman sakatlıkları hepsi var, ama şöyle bir durum da var, gerçek hayatta da sakatlık olayı her kulübün başına gelmekte, ki bazen 6-7 sakatı buluyor, yani bunu normal karşılıyorum, ayrıca diğer yamalardan daha zevkli geldi bana.

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    11.2.1 de evet aşırı sakatlık sorunu yaşadım ben de, hala yaşıyorum da, maç içi sakatlıklar, antreman sakatlıkları hepsi var, ama şöyle bir durum da var, gerçek hayatta da sakatlık olayı her kulübün başına gelmekte, ki bazen 6-7 sakatı buluyor, yani bunu normal karşılıyorum, ayrıca diğer yamalardan daha zevkli geldi bana.
    Aynı fikirdeyim. Oyun zorlaşmış ancak daha da renklenmiş. Gerçekte de sakatlıklar, cezalar bir anda artabiliyor. Hatta hiç unutmam, bir Erzurumspor - Galatasaray maçına çıkan Galatasaray onbirinin yedisi sarı kart sınırındaydı.
    11.2.1 için ayrıca Kakuta' ya değinmek istiyorum. Bence bu yamanın en iyilerinden biri, denemenizi tavsiye ederim.

Mesaj Yetkileri