Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
Yapılacak ilk iş Şubenin idari ekibini A'dan Z'ye, aşçısına kadar ayıklamaktır. Sonra Diana'ya sahip çıkmak ve "isterse beş yıl ceza alsın, ona güveniyoruz, kontrat yenilemek istiyoruz" şeklinde bir duruşla meydana çıkmaktır diyeceğim ama Allahın bahşettiği nefesi boşa harcamanın lüzumu yok. Bizim yönetim mi bunu yapacak? (...) Onların tek derdi, "bak adama, ne kadar olgun ve aklı başında" övgüleri almak... Onlar Fenerbahçe taraftarının değil, diğer takım taraftarlarının kalbine girme derdinde... Boşyere nefes tüketmeye değmez. Taurasi cezasını alır, bizimkiler daha saniyesinde kontratını fesheder, sezon bitimi Penny'de çeker gider... (...) Bizimkiler "dopinge sıfır toleranslıyız ama aynısını rakiplerdende bekliyoruz" diye bir bildiri yayınlar resmi siteden... Gelecek adına övünme teminatı olarak dursun hesabı...

Üç gün önce yazmıştım. Hani amiyane bir laf vardır: "Ben malımı bilmez miyim?" Ben bunları bilmez miyim? Yine üç gün önce başka bir forumda şunları yazmıştım. Bir üye, "Aziz Yıldırım Taurasi'nin ardında dur" demişti ve ben şu yorumu yazmıştım:

Quote Originally Posted by hakan yaman
Aziz Yıldırım'a kalsa belki durur ama etrafına o kadar yanlış isimleri doldurmuş ki, ağzının içine baktığı insanlar ne Taurasi'yi umursar, ne Kadın Basketboluyla ilgisi vardır. Şekip Mosturoğlu transfer gerçekleşmeden evvel Taurasi'nin adını duymuş mudur mesela? Veya bizim şu sıkıntımızın kaçta kaçı kadar umursamıştır bu olanları ve bu şubeyi?.. Diyecekler ki; "başkanım, imajımız sportif başarının önünde gelir; kurumsal yapı gereği onunla ilişiğimizi kesmezsek çeşitli platformlarda saygınlığımıza gölge düşer" vesair... O da "Haklısın Şekip'çiğim, sen gerekli açıklamayı yap" der. Resmi siteden bir bildiri:

-Kulübümüz dopinge karşı sıfır tolerans konusunda üzerine düşeni yapmış, Diana Taurasi ile yollarını ayırmıştır. Aynı hassasiyeti rakiplerimizden de bekliyoruz."

Günün birinde aynı hassasiyeti aynı durumda hiçbir rakibimiz de göstermez ve ölen öldüğü, giden gittiği ile kalır.