1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Taurası'de Doping

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

@MeMo;

Kardeşim, kime ne açıklamaya çalışıyorsun ki? Tepki ve yorumlarımızı "başkaları ne der" üzerine ve başkaları etrafında kurarsak Aziz Yıldırım ve yönetiminden ne farkımız kalır ki? Biz resmi site değiliz ki, her iddiaya bir cevap metni yayınlayalım? Kimseye kendimizi, oyuncularımızı beğendirmek gibi bir derdimiz yok, olmamalı da... Yorma kendini. Sadece sana şunu hatırlatırım: Fenerbahçe yönetimi bu hadisede popülizm uğruna sınıfta kalmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    @MeMo;

Kardeşim, kime ne açıklamaya çalışıyorsun ki? Tepki ve yorumlarımızı "başkaları ne der" üzerine ve başkaları etrafında kurarsak Aziz Yıldırım ve yönetiminden ne farkımız kalır ki? Biz resmi site değiliz ki, her iddiaya bir cevap metni yayınlayalım? Kimseye kendimizi, oyuncularımızı beğendirmek gibi bir derdimiz yok, olmamalı da... Yorma kendini. Sadece sana şunu hatırlatırım: Fenerbahçe yönetimi bu hadisede popülizm uğruna sınıfta kalmıştır.
    Aynen abi.Eskiden böyle değildik.Hiçbir şeyden korkmazdı yönetim.Kulüpler birliği başkanlığıyla birlikte başkan da çok değişti.Bize eskiden yaptıklarımız yüzünden kınayan kulüpler aynı şeyleri yapmaya başladı yine ses çıkarmadı.Yönetimin vadesi doldu.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aynen abi.Eskiden böyle değildik.Hiçbir şeyden korkmazdı yönetim.Kulüpler birliği başkanlığıyla birlikte başkan da çok değişti.Bize eskiden yaptıklarımız yüzünden kınayan kulüpler aynı şeyleri yapmaya başladı yine ses çıkarmadı.Yönetimin vadesi doldu.
    Ne Kadar da Çok Bilgilisiniz Yahu Hakan Kardeşim Olsun Sen Ol Diğer Fenerbahçeli Arkadaşlar Olsun Takımın İçindeki İnsanlardan Bile Çok Daha Fazlasını Biliyorsunuz Valla Korkmaya Başladım Sizden Erdiniz mi Naptınız Gaipten Haber mi Aldınız Kulübün İçindeki Şahıslar Bile En Yakınları Herşeyi Kabullenmiş Sonuçlara. Adamlar Burnunun Dibindeki İnsanla Bu Zamana Kadar Konuşmadı mı Görüşme Yapmadı mı ki? Sizde Sadece Televizyondan, Maçlardan Tanıdığınız İnsanı 40 Yıllık Ahbab Gibi Tanırcasına Oyuncuya Toz Kondurmuyorsunuz. Kardeşiniz mi Ananız mı Bacınız mı Akrabanız mı Elin İnsanını Bu Kadar Kısa Sürede Nasıl İçli Dışlı Tanıdınız Hakketten Merak Ediyorum.

Bu Arada Bu Dediklerim Diğer Takımlar İçinde Geçerli, Takımın Kendi İçinden Çok Daha Fazlasını Bilen Ya da Bildiğini Sanan Ya da Herşeye Muhalefet Olsun Derdiyle Savunan Diğer Takımların Taraftarlarında da Bu Var. Sanırım Bizim Ülkemizde Taraftarlık Hastalık Boyutunda. Belkide Takımını Kendi Düşüncesinde Görmek İstediği Gibi Görüyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri