Premier Lig başka bir ligdirİsteğin doğrultusunda Chelsea, Manu, Arsenal, Liverpool, Man City gibi büyük ve mali gücü çok yüksek takımlarla zevk alamayacağını anlıyorum.Tottenham, Everton, Aston Villa ve ilk mesajında sorduğun gibi Sunderland bu takımlardan sonra geliyor.Stoke, Birmingham, West Ham, Nufc hemen hemen aynı düzeyde takımlar, kadro yapıları itibariyle söylüyorum, ekonomik açıdan değil.Ki bence istediğin türden bir takım bu kategoride yer alıyor.Benim Newcastle'ye sempatim olduğu için, taraftarı olduğum için Nufc'u seçtim.Tabi prestij ve itibar bakımından hem kategorisindeki diğer 3 takım hemde Premier Ligdeki birçok takımdan daha iyi bir takım olduğunuda hatırlatırım.İlk yıl 12. oldum, geçen yıl kovulmanın eşiğinden döndüm.Ama kadroyu baştan aşşağıya yeniledim ve %85 istediğim düzeye geldi.Ekonomik açıdan hala daha iyi olmalıyız.Ama orasıda fena sayılmaz; klübün borcu göz önünde bulundurulduğunda.
Oyun düşüncelerimiz uyuyor seninle.Bak takımda tam istediğin gibi, 1-2 yıl sonra ilk 3e oynayabiliyor.Sen başla Nufc ile güven bana.Pişman olmayacaksın.Ürün pazarlasam satmıştım sanırım şimdiye
![]()

İsteğin doğrultusunda Chelsea, Manu, Arsenal, Liverpool, Man City gibi büyük ve mali gücü çok yüksek takımlarla zevk alamayacağını anlıyorum.Tottenham, Everton, Aston Villa ve ilk mesajında sorduğun gibi Sunderland bu takımlardan sonra geliyor.Stoke, Birmingham, West Ham, Nufc hemen hemen aynı düzeyde takımlar, kadro yapıları itibariyle söylüyorum, ekonomik açıdan değil.Ki bence istediğin türden bir takım bu kategoride yer alıyor.Benim Newcastle'ye sempatim olduğu için, taraftarı olduğum için Nufc'u seçtim.Tabi prestij ve itibar bakımından hem kategorisindeki diğer 3 takım hemde Premier Ligdeki birçok takımdan daha iyi bir takım olduğunuda hatırlatırım.İlk yıl 12. oldum, geçen yıl kovulmanın eşiğinden döndüm.Ama kadroyu baştan aşşağıya yeniledim ve %85 istediğim düzeye geldi.Ekonomik açıdan hala daha iyi olmalıyız.Ama orasıda fena sayılmaz; klübün borcu göz önünde bulundurulduğunda.
Alıntılı Yanıtla