1 ile 30 arası toplam 205 sonuç

Konu: FM 2011 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Çok güzel yazmışsın kardeşim seni dinliycem ve Palermo diycem. Pastoreden en iyi verimi nasıl alabilirim. ve Palermoya uyacak ne iyi taktik nedir sence

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Çok güzel yazmışsın kardeşim seni dinliycem ve Palermo diycem. Pastoreden en iyi verimi nasıl alabilirim. ve Palermoya uyacak ne iyi taktik nedir sence

Aşağıdaki gibi oynayabilirsin.Pastore de MC Advanced Playmaker Support.Ama Aynı Rolle AMC oynatıp DMC'yi MC'ye çekerek daha ofansif bir taktik yapabilirsin.

ST

AML-------------------AMR

MC------MC

DM

DL-----DC------DC-----DR

GK

Önemli Not : AMLR Mevkilerine takviye şart.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by muztava View Post
    Aşağıdaki gibi oynayabilirsin.Pastore de MC Advanced Playmaker Support.Ama Aynı Rolle AMC oynatıp DMC'yi MC'ye çekerek daha ofansif bir taktik yapabilirsin.

ST

AML-------------------AMR

MC------MC

DM

DL-----DC------DC-----DR

GK

Önemli Not : AMLR Mevkilerine takviye şart.
    Aynen kardeşim benimde kafamda böyle bir taktik vardı zaten 4-2-3-1 sisteminde yada dediğin dibi 4-1-2-2-1 sistemi. Zaten takımda kanat oyuncusu diye bişey yok. sol tarafa hazardı aldım. Sağ kanata ise oyuncu bulamadım Gervinho ile anlaşacaktım ama maaşta anlaşamadık. Bana Palermoda sağ tarafın yükünü taşıycak iyi bir kumaşı olan oyuncu tavsiye edebilirmisin. Pastore içinde mc mevkinde çok yönlü oyun kurucu atak oynatsam nasıl olur.

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Aynen kardeşim benimde kafamda böyle bir taktik vardı zaten 4-2-3-1 sisteminde yada dediğin dibi 4-1-2-2-1 sistemi. Zaten takımda kanat oyuncusu diye bişey yok. sol tarafa hazardı aldım. Sağ kanata ise oyuncu bulamadım Gervinho ile anlaşacaktım ama maaşta anlaşamadık. Bana Palermoda sağ tarafın yükünü taşıycak iyi bir kumaşı olan oyuncu tavsiye edebilirmisin. Pastore içinde mc mevkinde çok yönlü oyun kurucu atak oynatsam nasıl olur.
    Bence Pastore Adv.Playmaker support kalsın.Sola Hazard'ı almışsın sola iyi olmuş.Ama kanatlardan birini Inside forward oynatman skor açısından iyi olur.Hazard'da da bitiricilik iyi değil.Maddi durum nasıl bilmiyorum tabi ama Guido Marilungo'yu alıp Inside forward oynatabilirsen süper olur.Hem istersen forvete de çekebilirsin onu sonradan.Sampdoria'da oynuyor.

Kolay gelsin.İyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri