Abicim o eski yönetimdi.Şimdiki yönetim bol keseden dağıtmıyor.Öyle olsaydı Sezer çoktan imzayı atmıştı mesela.He Ernst'e 2 milyon verilmesi de çok değil bence.Hakkını veriyor çünkü.Umarım Bobo ile de sözleşme yenilenir.Tamam Almeida geldi ama Almeida'nın bütün maçlarda oynama garantisi yok.Bobo sakatlandığında ne kadar çok sıkıntı çektiğimiz unutulmamalı.Bobo gitse,Almeida oynayamasa yine sıkıntı çekeriz ki kredimiz tamamen tükenmiş durumda ligde.
So what?
Saike
Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.
Bu Bobo yu biz elimizde tutamayacağız sanırım
Var olan kontratı düşürebilmek gibi bir yeteneği yok yönetimin... Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu nun yönetimde aktif rol aldığı dönemde daha isabetli transferler yapıldığını, daha mantıklı ücretler harcandığı söylüyoruz. Sizin de Ernst in daha azını hakettiğini düşünmeniz, daha yüksek ücret alabileceği gerçeğini değiştirmezErnst Schalke deyken de buna yakın ücretler aldığını düşünüyorum.
Sezer Öztürk kesinleşmiş. Lig tv muhabiri Atakan kurt'un sitesi sporzin de yazıyor..
Hala 2 milyon alıyor derken?Nobre'nin sözleşmesi bitti de yeniden 2 milyonluk sözleşme imzalandı da bizim haberiz mi yok.Adamla sözleşme imzalanmış bir kere.O parayı Nobre kendi feragat etmediği sürece -ki bunu bir çok oyuncu kabul etmez- her türlü ödemek zorundayız.Nobre ile sözleşme imzalanırken mevcut yönetim yoktu.Yönetimler bir tek başkanlardan oluşmuyor bunu da ekleyeyim.Çoğu kişi bu hataya düşüyor.Yine eklemek gereken bir şey var ki başkan da eski başkan değil.Son olarak ben Ernst'in aldığı paranın az olduğunu veya hak ettiğinden az olduğunu söylemedim ama şöyle bir gerçekte var ki bu tarz kaliteli oyuncuların ülkemizde forma giymelerinde bu denli yüksek ücretlerin katkısı büyük.
So what?
Saike