1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Uzun olacak diye Almeida'nın röportajını koymuyorum isteyen linkden okur belki diye linki ekliyorum ;

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ219115SXQ

Röportaj eğer gerçek ise ;

Mourinho'nun Portosunda oynamış olabilirsin ama Mourinho'nun Real'inde İnter'inde senin oynaman imkansız gibi Almeida Ama aranızda Ayman - Ziya Doğan arasındaki gibi bir bağ varsa orası ayrı tabi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Uzun olacak diye Almeida'nın röportajını koymuyorum isteyen linkden okur belki diye linki ekliyorum ;

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ219115SXQ

Röportaj eğer gerçek ise ;

Mourinho'nun Portosunda oynamış olabilirsin ama Mourinho'nun Real'inde İnter'inde senin oynaman imkansız gibi Almeida Ama aranızda Ayman - Ziya Doğan arasındaki gibi bir bağ varsa orası ayrı tabi.
    Aralarında öyle bir bağ olmadığı kesin.Olsa Porto'dan sonra da aynı takımlarda olurlardı.Real Madrid'in bir forvet aradığı gerçeği mevcut.Dış basında Real Madrid'in Almeida ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı.Alternatif olarak düşünmüş olabilir Jose ki Almeida Jose'nin böyle düşündüğünü öğrenmiş.Yalan söyleceğine ihtimal vermiyorum.He neden o zaman Real Madrid'e gitmedi diyebilirsin.Onun da cevabı röportajda mevcut.Resmi teklif gelmemiş.Belki de Jose'nin bu düşüncesi sadece düşünce olarak kaldı veya Real Madrid yönetimince kabul görmedi.Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri