-
Öncelikle selamlar, saygılar abim. Seni gördüğüme çok sevindim 
Sorulara geçecek olursak:
1-) Korner özelliği 13 ya da üstünde bir oyuncuya kornerleri kullandırıp, heading ve jumping' i 13 ya da üstünde oyuncuları ön direk, arka direk, kaleciyi markaj şeklinde dağıtırsak kornerler hala tehlike yaratıyor.
2-) Kanat ortalarıyla goller bulduğum oldu ancak genelde 4-3-2-1, 4-1-2-1-2 formasyonlarıyla daha etkili atak oynadım, daha çok gol buldum.
3-)4-3-3 ve türevi dizilişler, önceki cevabımda belirttiğim gibi, 4-3-2-1 ve 4-1-2-1-2 dizilişleri bayağı verimli...
4-)Atak oynadığımdan attacking moves ve attacking set pieces' e daha çok çalışıp daha etkili ataklar yapıp daha çok gol buldum.
5-)Araya atılan toplar
İki stoperin arasına atılan topları ne yaptıysam engelleyemedim.
6-) Oyuncuyla birebir diyalog çok faydalı...
7-)Eğer sadece bir tane taktiğe yoğunlaşılırsa, match preperation kısmından team blend' i hazırlık döneminde very high konumuna getirip fayda sağlanıyor. Az transferle daha kısa sürüyor ve meyveler erken toplanıyor.
8-) 2010' da ne yaptıysam olmuyordu ama şimdi closing down değerleri ve oyuncu rollerini tekrardan ayarlayıp very fluid/overload' a çevirdiğimde 2-0' dan maç çevirdiğim oluyor.
9-) Duran toplar ve araya atılan toplar eşit derecede tehlikeli... Çoğu golü öyle rakibin... Kanat ortalarından fazla gol yemedim.
10-) Kesinlikle kaleci... Taktik ne kadar oturursa otursun, iyi bir kaleci olmadığı sürece takım sıkıntı çekiyor.
Mesaj Yetkileri