Evet Ronaldinho flamengo ile anlasti. Ronaldinho'yu gecelim.
Evet Ronaldinho flamengo ile anlasti. Ronaldinho'yu gecelim.
Kimdir yahu Cenk Tosun ben mi bilmiyorum bi tek bu adamı, herkes iyi transfer olur falan demiş.
başkan ön libero ve forvet demiş. iki bölgeye adam alınsa yetebilir bu sezon için...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fm de özellikleri cok kötü ama Scoutgs de analizini yapmislar 91 dogumlu iyi bi izlenim birakti bende
"G.Saray Cenk'le anlaştı!"
Galatasaray'ın gurbetçi oyuncu Cenk Tosun transferinde son aşamaya geldiği iddia edildi.
Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un kadrosunda yer alan Alman U21 Milli futbolcusu Cenk Tosun'un, Galatasaray ile anlaştığı belirtildi. Cenk için Frankfurt ile masaya oturan Galatasaray'ın 500 bin Euro bonservis bedelini düşürtmek için uğraştığı kaydedildi.
Almanya 1. Futbol Ligi'inde Eintracht Frankfurt forması giyen Cenk Tosun'un Galatasaray ile anlaştığı belirtildi. Kulübü ile Antalya'da kampta bulunan 19 yaşındaki Cenk Tosun'un Galatasaray ile 3,5 yıllık sözleşmeyi imzalamak için her iki kulübün bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlamasını beklediği kaydedildi. Galatasaray yöneticisi Adnan Sezgin'in Frankfurt'ta gelerek Eintracht'lu yöneticilerle masaya oturup 500 bin Euro olan bonservis bedelini düşürtmek için pazarlık yapacağı bildirildi.
14 YILDAN BERİ OYNUYOR
Frankfurter Rundschau'da yer alan habere göre Sarı-kırmızılı ekip, aynı zamanda Almanya U 21 Milli formasını giyen Cenk ile her konuda anlaşma sağladı. Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Cenk için Galatasaray gibi ünlü bir kulüpte oynaması fırsattır. Transferi gerçekleşirse Cenk için sevinirim" diyerek önüne taş koymayacağı açıklaması yaptığı belirtildi.
14 yıldan beri Frankfurt formasını taşıyan Cenk, geçen sezon başında profesyonel kadroya alınmıştı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sadece bir kez Bundesliga'da forma giyme sevinci yaşayan Cenk bu sezon ise Frankfurt'un forvet hattında bulunan Yunan Milli golcüler Gekas ve Amanatidis, Çek Milli Fenin ile Halil Altıntop'la verdiği yarışta kadroya girememişti.
U21'DE GÖZE GİRDİAlmanya'nın İngiltere'yi 2-0 yendiği U21 milli takımları arasındaki özel maçta ilk kez U21 forması giyen Cenk Tosun iyi futbolunu bir golle süslemişti. Karşılaşma sonrası Alman Milli takım alt yapı sorumlusu Matthias Sammer, "Cenk bizim geleceğimiz. Yetiştirdiğimiz futbolcularımızı kaptırmak
10 Ocak 2011 Pazartesi - 21:18
DHA
Büyük ihtimalle Adnan Polat'ın bahsettiği forvet transferi Cenk olacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
gkmnozdmir twitter
Romero 2 gün içinde bitebilir.. Gelişmeler olumlu..
Anderleht: biglia ile ilgili yeni bir teklif yok. Transfer durdu..
Forvet için adaylar: marica, traore..
Formica transferinde frene basıldı. Alınmama ihtimali yüksek!
Ben Cenk Tosun'un bizim forvetimizde yeterli olacağını düşünmüyorum.Bize Baros ayarında biri lazım gol sıkıntısı çekmememiz için.Cenk kapalı kutu üstelik genç.İleriye ne olursa olsun kaliteli bi golcü şart.Kaleye Romero gelsin baya bi süre kaleci yönünden sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Formica niye frenlendi ya :S hem Marica kimmis ??
Marica Romen Stuttgart'ta oynuyor ama futboluyla ilgili hic bir bilgim yok sanirim Hagi istiyor onu da baskan da dedi kesinlikle fovet alinacak diye.Ben de sanmiyorum sadece Cenk'i alacagimizi.Hagi 4-3-3 oynatacak takimi bence Culio sol ic oynar.Ama kesinlikle Culio nun yanina Biglia'yi almaliydik.
footbaLLove twitter
Galatasaray transferlerinde son bilgi; Biglia ve Romero ile görüşmeler sürüyor. Mutu ve Formica büyük ihtimal olmayacak.
Santrafor içinse Premier League'den bir futbolcu listeye eklendi ve ciddi bir teklif yapıldı.
Santa Cruz olabilme ihtimali yuksek olabilirmi santrafor icin, oda Premier League'de oynuyor ve ayrilmak istiyor takimindan.
Allahalla, merak ettim simdi acikcasi
Elmander olabilir mi?
Elmander olamaz ya, sanmiyorum, Bolton'da iyi isler cikariyor, birakmazlar
Traore'nin gelmesini isterim.Oyunda almıştım ,canavar gibi adam.
Romero kaleci sorununu çözecektir
Biglia alınmasını isterim.
Takım ileri-geri iyi oynayan bir takım olacak gibi.
Elmander olabilir arkadaslar o isim.
Santa Cruz alternatifi ise Boselli yazıyo gazetelerde forvet için...
Boselli ve Adebayor degilmis zaten Adebayor imkansiz.
Elmander inşallah olur iyi oyuncu.
Formica Genoa'ya transfer olmuş galiba, umarım kaçan balık büyük değildir..
Ben tam tersini diyorum, umarim kacan balik buyuk olurda cehennem olup gider Sezgin ve adasi Adnan Golat.
Stat açılışına mı yetiştirmek istiyorlar yeni transferleri? Eğer öyleyse söyleyeyim yetişmez.
Premier ligte düşünülen golcü galiba Robbie Keane
O is yapamazki bizim ligde, sanmiyorum yani