1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Galatasaray - Beypazarı Şekerspor [ZTK A Grubu]

Hybrid View

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Culio iyi oyuncu gerçekten çok iyi oynadı ama çok düşüyor yere

İnsua da başarılıydı , Emre Çolak cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor beğenmedim
    Düşüyor ama top kaybı az bi oyuncu çok beyendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray hala aynı tas aynı hamam görüntüsü veriyor. İlk şutunu 35. dakikada attı. Son 17 dakikada rakibin gücünün tükenmesi mi desem gecenin hatrına ilahi destek mi desem bilmiyorum. Galatasaray öyle böyle maçı kazanmasını bildi.

Kazım'ı tavrından tarzından ötürü sevmiyorum. Galatasaray'a gelmesini de istemiyordum. Bugün çok istekliydi. İsteğini sürdürür ve faydalı olursa da kimse buna itiraz etmez sanırım. Culio ya gerçekten iyi oyuncu ki bunu zaman gösterecek ya da yıllarca Ayhan'a alıştığımızdan normal bir oyuncunun yapması gerekenleri yapıyor diye gözümüzde büyütüyoruz. Tabi hakkını vermek lazım. Kazım'a verdiği pas mükemmeldi. Galatasaray'da hala kaleci, golcü ve stoper mevkileri takviye diye bağırıyor. Bana göre sol back bölgesine de mutlaka transfer yapılmalıdır. Genç diyerek sabrettiğimiz Serkan, Aydın, Emre Çolak az buçukta Barış'tan hiçbirşey olmaz. Çünkü altyapı sistemimiz geliştirecek potansiyelde değil, bu oyuncularında yetenekleri bu kadardır.

Gecenin önemine gelirsek tarihe gömelim desek sığmaz.

Mesaj Yetkileri