Sayfa 424 / 896 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
12,691 ile 12,720 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

SEmih'in Deportivo'ya transferi bu hafta netlik kazanacakmis.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    SEmih'in Deportivo'ya transferi bu hafta netlik kazanacakmis.
    Semih kendisi açıklama yaptı ne olursa olsun Sezon sonuna kadar buradayım diye
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Ne kadar transfer meraklısısınız yahu..

Barcelona tarihi boyunca devre arası 10 tane adam almış, bizimkiler ise 3 4 oyuncu ister devre arası yapılan transfer tam bir göz doldurmadır, adam ülkeye alıştı takıma alıştı lige alıştı derken sezon bitiyor, sonra bir ton küfür bu adamı ben getireninde bilmem ne..
    Verdiğin örneğe bak Barcelona.

Bu takımın çift yönlü orta saha oyuncusuna ihtiyacı var. Ben bunu görür bunu söylerim. Beşiktaş 2 sene önce devre arasında Fabin Ernst'le Yusuf'u aldı takım 2.yarı şaha kalkıp şampiyon oldu. Ki Fabian olmasaydı Beşiktaş şampiyon olamazdı o sezon. Bu takımın transfere ihtiyacı var. Aykut Kocaman ya da yönetim iyi bir adam bulup alacaklar devre arası sene sonu yok bu işin.,

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Semih kendisi açıklama yaptı ne olursa olsun Sezon sonuna kadar buradayım diye
    sezon sonu sözlesmesi bitiyor sezon sonunda gidecek zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sezon sonu sözlesmesi bitiyor sezon sonunda gidecek zaten
    Gideceğini kim söyledi? Dedikodu hepsi onların.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex De Souza;
    ''Kulübüme duyduğum saygı ve sevgiden dolayı ilk olarak Fenerbahçe ile görüşmeyi denedim, ancak bu zamana kadar sonuç alamadım.''

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

iyide Alex FB ile kontrat imzaladi diye haber cikmisti NTV SPOR'da bundan 2 hafta once ?!?!?!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bazı gazetelerde Arsene Wenger'in Gökay'ı takibe aldığı yazıyordu. Bu gazetelerin pek önemi yok da eski FB TV spikeri Yusuf Kenan Çalık da aynısını diyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bazı gazetelerde Arsene Wenger'in Gökay'ı takibe aldığı yazıyordu. Bu gazetelerin pek önemi yok da eski FB TV spikeri Yusuf Kenan Çalık da aynısını diyor.
    Müthis bi haber bu dogruysa fizik özelliklerini gelistirirse neden olmasin

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Ne kadar transfer meraklısısınız yahu..

Barcelona tarihi boyunca devre arası 10 tane adam almış, bizimkiler ise 3 4 oyuncu ister devre arası yapılan transfer tam bir göz doldurmadır, adam ülkeye alıştı takıma alıştı lige alıştı derken sezon bitiyor, sonra bir ton küfür bu adamı ben getireninde bilmem ne..
    Volkan Arslan, Ernst, Yusuf, Nobre. Ihtiyacin varsa ve dogru sartlarda dogru oyuncuyu bulabiliyorsan alirsin.

Nesil
    2006

Tek hedefi şampiyonluk olan bir takımın transfer yapmasına gerek yoktur, bu kadro şampiyon olabilecek bir kadrodur. Transfere filan ihtiyaç yok. Boşuna masraf. Elimizde patlayacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Durmadan şikayet eden bi Santos, yedeği sol açıktan bozma Caner... Sezon sonu gideceğini söyleyen Alex, yerine oyuncu zaten pek mümkün değil... Alex yok diye sistem değiştirilse, oynayacak oyuncular yeterli değil, en azından şimdilik. Sezon başı her taraftara saç baş yolduran, yerine her türlü oyuncunun denendiği Cristian. Tek hedefi yine şampiyonluk olan, 9 puan öndeki takım 3-4 oyuncu alıyorsa ve sen ilk yarı 9 puan fark yiyen takıma takviye yapmıyorsan, o hedef te gerçekçi değildir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu spikerin demekki arsenal kulübü icinde saglam kaynaklari var ex fbtv spikerine neye güvenerek inanalim? gökay gibi genc oyuncular yurt disinda dolu fenerin yaptirdigi bir haberdir bu.. 3 büyüklerin basindaki etkisini bilmiyoruz sanki..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İnanıp inanmamak herkesin kendi özgür iradesine kalmış. Resmi bir haber olsa kaynaklarıyla konulur zaten. Malum gazeteler yerine FB TV'de ağırlığı olan bir kişiye inanmak bana daha mantıklı geliyor. 3 büyüklerin basında etkili olup olmadığı tartışılır da, Gökay'ı Arsenal izliyor diye haber yapılması isteğinde bulunulmasının hiçbir mantıklı gerekçesi ve açıklaması olmadığından, en azından bu meselede sipariş haber yaptırmazlar. Şu dönemde yönetimin Gökay'ın izlenmesi haberine mi ihtiyacı var sanki ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

3 büyüklerde genelde genc oyunculari hep büyük kulüpler izler basinin haberlerine bakarsak.. arda ilk ciktigi zaman realler barcelonalar arsenaller izliyordu keza besiktasta batuhan ciktigi zamanda böyle haberler yapildi.. 3 büyüklerin yazarlarinin veya muhabirlerinin yaptigi haberler bunlar.. kulüplerden habersiz böyle haberler asla yapmazlar.. fenerin cikari su olur aykut hoca ikinci yari daha fazla sans verir basinda sürekli pohpohlar sonrada bakmisiz star olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Baska topu alip hemen yanindakine veren oyuncu yokmuymus avrupa'da? benim 3 mac izledigim Gokay oyle bi oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben transfer olacağına inanmıyorum. Bence başkanın tek hedefi transfer yapmayıp eldeki oyunculara sonuna kadar güvendiğini belli etmek ve onları gaza getirerek kafaya oynatmak. Zaten açıkladı da bunu. Aslında çok haksız olmasada yinede iyi bir sol bek ve dm --> (A)mc lazım bize. Fakat kadro kalitesi olarak başkanın dediği gibi kaliteli oyuncularımız var. Lakin bu oyuncuların kafa yapısı olarak şampiyonluğu bırak 2. ve 3. lükte bile gözleri yok. Tek sorun motive edebilmek. Bence 2. yarı Aziz Yıldırım operasyonlarıyla ilk 3 sıradan kopmayız ama zirvedeki takım bırakırmı yerini orasını hem bizim ligin sonuna kadar göstereceğimiz disiplin ve alacağımız puanlarımız hemde Trabzon ve Bursa'nın puan kayıpları belirleyecek. Ama ben olsam kesinlikle Baroni yerine kaliteli adam alırdım.. İşin devre arası faktörü olması nedeniyle bu dediğim zor olacağı için başkana çokta kızmıyorum artık. Çünkü devre arası her istenilen oyuncu olmayabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Devre arası futbolcu transferi şart.. ama sezon sonu için. Şimdiden bazı futbolcularla görüşülüp anlaşılmalı. Özellikle çift yönlü orta saha konusundaki gediği kapatmak lazım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sezon sonu için premier ligden l'poollu bir oyuncu ile anlaşılmış. sezerle de ilgileniyormuşuz. bilica+para önerilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Daniel Agger ile anlaşıldığı söyleniyor sezon sonu için ama pek inanasım gelmiyor olursada 10 numara olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    sezon sonu için premier ligden l'poollu bir oyuncu ile anlaşılmış. sezerle de ilgileniyormuşuz. bilica+para önerilmiş.
    Sezer satılmayacak şu an için Umut. Belki sezon sonu olabilir...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Daniel Agger ile anlaşıldığı söyleniyor sezon sonu için ama pek inanasım gelmiyor olursada 10 numara olur.
    o doğru adım bize yakışmaz.

Agger Kopenhag'a dönecek diyorlardi ama gelirse müthis transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bazı basın yayın kuruluşlarında; Eskişehirspor’dan Sezer Öztürk’ü transfer etme karşılığında bu kulübe para artı futbolcumuz Bilica’yı önerdiğimiz şeklinde iddialar yer almaktadır. Söz konusu iddiaların hiçbiri doğru değildir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Agger yalanlanmamış .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.lephoceen.fr/depeches-OM/...le-choix-23336

Taiwo hakkında,

Marsilya sportif direktörü‚ Jose Anigo: "Ben daima devam etmesini umuyorum ama zor olacak. Benfica ve Fenerbahçe arasında tercihini Türk kulübünden yana kullanacağını düşünüyorum."

Dün L´Equipe TV´de katıldığı bir programda söylemiş.

Alıntıdır
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Resmi siteden ferman buyrulmadan inanmam. Hatta çubukluyu giyip sahaya çıksa dahi resmi site yazmadıysa inanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taiwo'nun yalanlanmamış olması güzel bir olay.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu iletişim stratejisine bak!

Resmi siteden bir kelime açıklama gelecek diye milyonlarca taraftarı nöbet tutturuyorlar. Yalanlama yoksa umut var, yalanlanırsa iş olmamıştır. Kahine döndük valla... Kızılderililerin dumanla haberleşmesi gibi resmi sitenin sırlarını çözmekle uğraşıyoruz.

Burada bir umut bekleyen arkadaşlara üzülüyorum. Beğenmediğimiz Beşiktaş iletişim konusunda bizden kat kat fazla kurumsal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

büyük takım devre arasında transfer yapmaz gençler, rahat olalım büyük takımız.

Mesaj Yetkileri