SEmih'in Deportivo'ya transferi bu hafta netlik kazanacakmis.
SEmih'in Deportivo'ya transferi bu hafta netlik kazanacakmis.
Verdiğin örneğe bak Barcelona.
Bu takımın çift yönlü orta saha oyuncusuna ihtiyacı var. Ben bunu görür bunu söylerim. Beşiktaş 2 sene önce devre arasında Fabin Ernst'le Yusuf'u aldı takım 2.yarı şaha kalkıp şampiyon oldu. Ki Fabian olmasaydı Beşiktaş şampiyon olamazdı o sezon. Bu takımın transfere ihtiyacı var. Aykut Kocaman ya da yönetim iyi bir adam bulup alacaklar devre arası sene sonu yok bu işin.,
Alex De Souza;
''Kulübüme duyduğum saygı ve sevgiden dolayı ilk olarak Fenerbahçe ile görüşmeyi denedim, ancak bu zamana kadar sonuç alamadım.''
iyide Alex FB ile kontrat imzaladi diye haber cikmisti NTV SPOR'da bundan 2 hafta once ?!?!?!
Bazı gazetelerde Arsene Wenger'in Gökay'ı takibe aldığı yazıyordu. Bu gazetelerin pek önemi yok da eski FB TV spikeri Yusuf Kenan Çalık da aynısını diyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tek hedefi şampiyonluk olan bir takımın transfer yapmasına gerek yoktur, bu kadro şampiyon olabilecek bir kadrodur. Transfere filan ihtiyaç yok. Boşuna masraf. Elimizde patlayacak.
Durmadan şikayet eden bi Santos, yedeği sol açıktan bozma Caner... Sezon sonu gideceğini söyleyen Alex, yerine oyuncu zaten pek mümkün değil... Alex yok diye sistem değiştirilse, oynayacak oyuncular yeterli değil, en azından şimdilik. Sezon başı her taraftara saç baş yolduran, yerine her türlü oyuncunun denendiği Cristian. Tek hedefi yine şampiyonluk olan, 9 puan öndeki takım 3-4 oyuncu alıyorsa ve sen ilk yarı 9 puan fark yiyen takıma takviye yapmıyorsan, o hedef te gerçekçi değildir.
İnanıp inanmamak herkesin kendi özgür iradesine kalmış. Resmi bir haber olsa kaynaklarıyla konulur zaten. Malum gazeteler yerine FB TV'de ağırlığı olan bir kişiye inanmak bana daha mantıklı geliyor. 3 büyüklerin basında etkili olup olmadığı tartışılır da, Gökay'ı Arsenal izliyor diye haber yapılması isteğinde bulunulmasının hiçbir mantıklı gerekçesi ve açıklaması olmadığından, en azından bu meselede sipariş haber yaptırmazlar. Şu dönemde yönetimin Gökay'ın izlenmesi haberine mi ihtiyacı var sanki ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3 büyüklerde genelde genc oyunculari hep büyük kulüpler izler basinin haberlerine bakarsak.. arda ilk ciktigi zaman realler barcelonalar arsenaller izliyordu keza besiktasta batuhan ciktigi zamanda böyle haberler yapildi.. 3 büyüklerin yazarlarinin veya muhabirlerinin yaptigi haberler bunlar.. kulüplerden habersiz böyle haberler asla yapmazlar.. fenerin cikari su olur aykut hoca ikinci yari daha fazla sans verir basinda sürekli pohpohlar sonrada bakmisiz star olmus![]()
Ben transfer olacağına inanmıyorum. Bence başkanın tek hedefi transfer yapmayıp eldeki oyunculara sonuna kadar güvendiğini belli etmek ve onları gaza getirerek kafaya oynatmak. Zaten açıkladı da bunu. Aslında çok haksız olmasada yinede iyi bir sol bek ve dm --> (A)mc lazım bize. Fakat kadro kalitesi olarak başkanın dediği gibi kaliteli oyuncularımız var. Lakin bu oyuncuların kafa yapısı olarak şampiyonluğu bırak 2. ve 3. lükte bile gözleri yok. Tek sorun motive edebilmek. Bence 2. yarı Aziz Yıldırım operasyonlarıyla ilk 3 sıradan kopmayız ama zirvedeki takım bırakırmı yerini orasını hem bizim ligin sonuna kadar göstereceğimiz disiplin ve alacağımız puanlarımız hemde Trabzon ve Bursa'nın puan kayıpları belirleyecek. Ama ben olsam kesinlikle Baroni yerine kaliteli adam alırdım.. İşin devre arası faktörü olması nedeniyle bu dediğim zor olacağı için başkana çokta kızmıyorum artık. Çünkü devre arası her istenilen oyuncu olmayabiliyor.
Devre arası futbolcu transferi şart.. ama sezon sonu için.Şimdiden bazı futbolcularla görüşülüp anlaşılmalı. Özellikle çift yönlü orta saha konusundaki gediği kapatmak lazım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sezon sonu için premier ligden l'poollu bir oyuncu ile anlaşılmış. sezerle de ilgileniyormuşuz. bilica+para önerilmiş.
Daniel Agger ile anlaşıldığı söyleniyor sezon sonu için ama pek inanasım gelmiyor olursada 10 numara olur.
Agger Kopenhag'a dönecek diyorlardi ama gelirse müthis transfer olur.
Bazı basın yayın kuruluşlarında; Eskişehirspor’dan Sezer Öztürk’ü transfer etme karşılığında bu kulübe para artı futbolcumuz Bilica’yı önerdiğimiz şeklinde iddialar yer almaktadır. Söz konusu iddiaların hiçbiri doğru değildir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Agger yalanlanmamış .
http://www.lephoceen.fr/depeches-OM/...le-choix-23336
Taiwo hakkında,
Marsilya sportif direktörü‚ Jose Anigo: "Ben daima devam etmesini umuyorum ama zor olacak. Benfica ve Fenerbahçe arasında tercihini Türk kulübünden yana kullanacağını düşünüyorum."
Dün L´Equipe TV´de katıldığı bir programda söylemiş.
Alıntıdır
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Resmi siteden ferman buyrulmadan inanmam. Hatta çubukluyu giyip sahaya çıksa dahi resmi site yazmadıysa inanmam.![]()
Taiwo'nun yalanlanmamış olması güzel bir olay.
Şu iletişim stratejisine bak!
Resmi siteden bir kelime açıklama gelecek diye milyonlarca taraftarı nöbet tutturuyorlar. Yalanlama yoksa umut var, yalanlanırsa iş olmamıştır. Kahine döndük valla... Kızılderililerin dumanla haberleşmesi gibi resmi sitenin sırlarını çözmekle uğraşıyoruz.
Burada bir umut bekleyen arkadaşlara üzülüyorum. Beğenmediğimiz Beşiktaş iletişim konusunda bizden kat kat fazla kurumsal...
büyük takım devre arasında transfer yapmaz gençler, rahat olalım büyük takımız.