-
ohoooo bende takıntı çook.
doğum tarihim gerçektir.
para birimim her zaman eurodur ve yıllık veririm.
3 seridir barcelona, real, milan, manu, chelsea vsvs gibi kafa takımları yönetmem. yani anlayacağınız daha messiyle cr7 ile adam akıllı hiç oynamadım sadece bi kaç kez barca ve manudan teklif geldi o zaman bi kaç maç yapıp hedefime ulaştım diye çıktım.
taktiğim cm 97/98 deki monacodan (barthez, collins, guily, henry, trezegeut, diawara, legwinski vs vs) kalma 4-1-2-1-2 dir.
hersene ilk seçtiğim takım BJK olur bi 3 sezon yaparım yeni yamaya kadar yeni yama gelince alt liglere dalarım öteki yamaya kadar sonra shaktar, cska, zenit, psg, stoke, dortmund benzeri takımlar seçerim.en son muhakkak BJK da bi 10 sene oynar yeni oyunu beklerim.
özellik eklendiğinden beri her oyunda işsiz başlarım.
takımımda ilk sezon dışında 30 yaş üzeri bulunmaz bulunsada oynayamaz.(iyi değil biliyorum ama alışkanlık)
takıntılı olduğum oyuncuları muhakkak almam lazım.
yabancı sınırı 8se bile eğer gençse 10 yabancı bile alabilirim ikisini kiralık salarım.
fanatik Bjk lı olmama rağmen hersene bi fb sezonu açarım tek sezon oynarım.(o kadar finansa ve kadro kalitesine rağmen nasıl başarı gelmiyor diye bakmak için
)
favori takım asla yazmam.
fm oynarken müzik dinlemem.
son olarak seçtiğim takımda bütün asistanları kovup yerine kendi adamlarımı alırım.
Mesaj Yetkileri