-
29.Haziran.2006, 16:20
MUTUUUUUU ben istemem
ADRİAN MUTU
Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Selami Özdemir, LİG TV'de katıldığı bir spor programda Fenerbahçe'nin Adrian Mutu'nun işini bitirdiğini iddia etti. Özdemir, Sarı-Lacivertli kulübün Mutu için Juventus'a bonservis ödemeyeceğini de belirtti.
Fenerbahçe'de futbolcu tranferine şimdide Mutu girdi. Juventus kulübünde halen forma giyen Adrian Mutu Fenerbahçe ile ilgili bilgileri Appiah'dan aldığı belirtiliyor. Fenerbahçe kulübü bu konuda sessizliğini korurken önümüzdeki günlerde yabancı transferi netleşecek
FENER'DE SON DURUM
Fatih Tekke için Trabzon’un vereceği karar ne yönde olursa olsun, Fenerbahçe transferin son gününe kadar umutla bekleme kararı aldı. Rüştü'nün Barcelonadan alınacagı ve önümüzdeki hafta imza atacagı belirtiliyor. Hoca konusunda ise gözler pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına çevrildi.
İnadına beklenecek Fatih Tekke
Fenerbahçe’nin, dış tranferde harekete geçmek için Dünya Kupası’nın sona ermesini beklediği belirtilirken, yurt içinden ısrarla istenen Fatih Tekke konusundaki bekleyiş de devam ediyor. Resmi olarak istenen, ancak Trabzonspor kanadından hala bir haber alamayan Sarı-Lacivertliler’in, milli oyuncu için transferin son gününe kadar bekleyeceği belirtildi.
Barça kararını verdi
Bonservisinin bulunduğu Barcelona Kulübü’nün, ‘Kendine kulüp bul’ talimatından sonra beklemeye koyulan milli kaleciyi Fenerbahçe’den arayan çıkmadı. Yönetim, Rüştü Reçber’in daha önce de olduğu gibi sezonluk kiralamak istiyor. Sonucun, önümüzdeki hafta içinde alınması kesin gibi...
Hoca yok, hareket de
En önemli beklentinin teknik direktör konusunda.Pensip anlaşması yapılan futbolcular hakkında son karar, yeni gelecek hocaya göre verilecek. Pek çok adayla yapılan görüşmeler sonrasında ibre Scolari ve Zico’da gözüküyor.Scolari’nin çocuklarının eğitimi ve eşinin olumsuz tavrı nedeniyle ‘hayır’ diyebileceği konuşulurken, kesin anlaşmaya varılan ve davet beklediği ileri sürülen Zico’ya ise, kariyeri yetersiz olduğu gerekçesiyle taraftarlar pek sıcak bakmıyor.
Mesaj Yetkileri