Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Yeni Malatyaspor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
@daveJones;
Aman şu Topuk yaylasını karıştırmayın kardeşim. Acayip ifrit oluyorum. Hele Mehmet aga ve Sinan kanka ile gördüm ya... Adını her duyduğumda o görüntüler geliyor, delleniyorum. Madem yıllarca milleti niye gerdiniz, "şampiyonluğumuzu çaldılar, kirli ittifak" filan diye? 2006'dan sonra üstü kapalı adres gösterdiğiniz adamları kolunuza takıp yayla şenliğine çıktınız. Kimse de "n'oluyor yahu?" demedi. Ben en fazla Hasan Ali Atasoy'u merak ediyorum. Bu "kirli ittifak" hakkında konuşma görevini ona vermişler, yıllarca FB Tv'den "serbest atış" yaptırmışlardı. Adamcağız konuştu,konuştu, sonra adres gösterdiği adamlar bizim Aziz Sultan'la kol kola Topuk Yaylasında muhabbet ediyor. Jakuzi keyfi bile yapmışlardır yani.
Ben şaşırmadım gerçi. Böyle skandallara alışığım. Bir örnek: Aziz Yıldırım önce Efes'in şampiyonluğumuzu çaldığını iddia etti. Benim değil, onun iddiası... Tuncay Özilhan, elinde Mehmet Durupınar'a yazdırttıkları "Türkiye Basketbol Tarihi" kitabıyla çıkıp da "Bunu biz yazdık. Fenerbahçe haddini bilsin" dediğinde sus pus olan, üstüne bir de sponsorluk anlaşması yenileyen kimdi? Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı? Demek ki Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluk çalan bir camia ile reklam anlaşması yapılabiliyormuş. "Sus payı" olarak 2009 yazında Anadolu grubundan sponsorluk alan bir adam, yıllarca "serbest atış" yaptırdığı kişiyle kol kola girmiş çok mu?
Futbol bu... Yenersin, yenilirsin... Bunlar gelir geçer. Ama bir adam, üstelik "tek adam" olma iddiasında bir adam böyle yanar-döner olursa işte o zaman çıldırıyorum. Esiyor, gürlüyor; ama kerameti kendinden menkul... Gücü sadece Fenerbahçe taraftarına yetiyor, onların arasına muhbir salıyor, polise ispiyonluyor, babaannesinin ördüğü manevi değeri yüksek atkı ile maça gelen gençleri azarlıyor. Daha yazacak şey çok ama... İmzamda söyledim zaten.
Mesaj Yetkileri