Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Yeni Malatyaspor kazanır

12 66.67%
  • Fenerbahçe kazanır

6 33.33%
  • Berabere biter

0 0%
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe [ZTK C Grubu]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Ha birde bir samsunlu arkadaş malatyalıları sevmem taraftarını sevmem şehrine gelip para kazandıran takımı alkışla küfür neyine falan,sizene arkadaşım stad bizim tribün bizim istediğimiz gibi küfür ederiz.Ha bizde sizi çok sevmiyoruz yani

Küfür edemez-si-niz. Eğer ağzınıza ve kendinize o küfürü yakıştırıp ediyorsanız da, burada, bu forumda matah birşeymiş gibi böbürlene böbürlene söyleyemezsiniz. Sonra edilen küfürler tersine döner. Ayıpla övünmek, ayıbın kendinden daha ayıptır.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Küfür edemez-si-niz. Eğer ağzınıza ve kendinize o küfürü yakıştırıp ediyorsanız da, burada, bu forumda matah birşeymiş gibi böbürlene böbürlene söyleyemezsiniz. Sonra edilen küfürler tersine döner. Ayıpla övünmek, ayıbın kendinden daha ayıptır.
    Ben ayıpla övünmüyorum,arkadaş kendisi hiç küfür etmemiş gibi konuşuyor.ayrıca bazı fenerbahçeli taraftarlar tahrik edici hareketler yaptılar,mesela birisi malatyaspor atkısını ayağının altına aldı formasını gösterip bize el hareketi çekti.Siz olsanız ne yapardınız?Alkışlarmıydınız bizim lafımız hepsine değil sadece onları yapanlara.
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Ben ayıpla övünmüyorum,arkadaş kendisi hiç küfür etmemiş gibi konuşuyor.ayrıca bazı fenerbahçeli taraftarlar tahrik edici hareketler yaptılar,mesela birisi malatyaspor atkısını ayağının altına aldı formasını gösterip bize el hareketi çekti.Siz olsanız ne yapardınız?Alkışlarmıydınız bizim lafımız hepsine değil sadece onları yapanlara.
    Ayıba Ayıpla karşılık verilmez.

Mesaj Yetkileri