Ya bırakın Alex'i eleştirmeyi gördük takımın organizasyon düzensizliğini. Özer bile ilaç olamadı girmesine karşın. Takım mental olarak zaten yok sahada. Alex bu takımın herşeyidir. % 51 dir. 37 yaşına da gelse öyle olacaktır çünkü kolay bir iş değil bir anda damar keser gibi kesip atmak ve onun yerine aynı performansı verebilecek bir oyuncu monte etmek. Alex yılların birikimiyle oynayan bir oyuncu. Ne yapması gerektiğini ve takımı çok iyi biliyor. Alexi kesip yerine bir adam monte etmek bir kaç yılımızı alacak. O nedenle bu işi Alex varken yapmak gerekir. Alex'in gideceğini sanmam. Y.Malatyaspor, K.Torku ve B.Şekerspor takımlarını tebrik etmek lazım yürekten oynadılar. Hakettiler. Birisi amacına ulaşabildi fakat. Takım olarak bitik bir haldeydik. Transfer haberlerine de yazdım sol bek acil şart bize. Yoksa ordan çok sıkıntı çekeriz. Kendi kalemize attığımız golde ve son yediğimiz golde Caner dut gibi bakıyor. Benim açımdam önemli değildi. tüm maçlar gitmiş zaten bu maçtada demiştim dedeme yenileceğiz diye nitekim öyle oldu ama bu kadar silik bir takım beklemiyordum...

Bitirirkende söyleyeyim bu maçı Caner sayesinde kaybettik. En önemli kişi oydu ve onun peşinden gelen kalecimiz hariç hepsi...

Anlayamadığımız şey şu ki; Bu takıma Alex in yerine gelecek modern futbola uygun bir adam almakla iş bitmez. Tüm mevkilere göre zihin yapımızı değiştirmeliyiz. Belli kriterlere göre mevkilere adam almalıyız. Bir anda Alex i kovmakla modern futbola geçemeyiz. Tüm takım düzenini değiştirmek lazım.