-
1. ve 5. soruya cevap vermek istedim..
hayır korner bug giderilmemiş.. sadece saçma sapan bi önlem alınmış herkesin malumu.. mesela bütün oyuncularınızı ön direğe yerleştiremiyorsunuz.. ama yine de becerememişler.. ben kullanmıyorum ama real madrid çatır çatır atıyo kornerden.. adamların 12 haftada 11 korner golü var.. insaf yaa.. bu kadar mı çaresiz koskoca SI..
5. soruya gelince.. bilgisayarın en güçlü yanı SI'in saçma sapan oyun zorlaştırma yöntemleri.. senelerdir aynı terane.. maç boyunca 25 şut atıyorum.. 10u kaleyi buluyor.. 2 tanesi direkte patlıyor.. adamların pozisyonu bile yok ama bi uzaktan şut, bi duran top maç gidiyor.. bu olay da en çok büyüklere karşı oynarken oluyor.. diyeceksiniz ki e olmuyor mu gerçekte de? ya oluyor da bu kadar da değil be..
ayrıca bi şeyden daha bahsetmek istiyorum.. ne kadar başarı kazanırsanız kazanın oyunda bir türlü büyük takım olamıyorsunuz.. sporting gijon ile 7. sezonumu oynuyorum.. ilk sezon ligi orta sıralarda bitirdikten sonra her sene şampiyonlar ligi'ne katıldım.. 1 kez 4. oldum ki 2. ile puanım aynıydı.. 1 kez 3. oldum 2 kez 2. ve 1 kez de şampiyon oldum.. buna rağmen hala bi memnuniyetsizlik var.. geçen sezon hedefi title challenge diye koymuştum..şampiyonluğu son 3 haftaya kadar kovaladım ama atl. madrid şampiyon olunca yönetim beğenmedi..
daha dün düşmemeye oynayan takımı alıp şampiyonluğu kıl payı kaçırıyorsunuz yönetim beğenmiyor..
ilginç..
Mesaj Yetkileri