1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Yalnız Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın adını 1 kez bile ağzına almadı mı ben mi öyle duydum?

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık
    Yaş
    37
    Mesajlar
    616

    Default

    Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalnız Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın adını 1 kez bile ağzına almadı mı ben mi öyle duydum?
    almasımı gerekiyor?

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    almasımı gerekiyor?
    Nasil Galatasaraylisin bilmiyorum ama bu stadin yapiminda en büyük emegi gecen insanlardan biridir Özhan Canaydin.

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık
    Yaş
    37
    Mesajlar
    616

    Default

    Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Nasil Galatasaraylisin bilmiyorum ama bu stadin yapiminda en büyük emegi gecen insanlardan biridir Özhan Canaydin.
    haklısın kesinlikle öyle bir kaç ropörtajında söylemişti diye hatırlıyorum

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    almasımı gerekiyor?
    Bu stadın bu kadar üzerine giden, projeyi her zaman diri tutup gerçekleştirmeye çalışan insandır Özhan Canaydın. Başkanlık döneminden nefret ederim, insanlığına laf söyletmem ama başkanlık döneminde yaptığı tek olumlu iştir bu proje. Rahmetli Canaydın'ın bunca emeğine saygı göstermeyip, kalkıp "Adnan Polat Özhan Canaydın'ın adını ağzına alması mı gerekiyor?" diyorsunuz. Geçmiş ne çabuk unutuluyor. Yazık ki ne yazık..

    Taraftarın birikmişliğine gelince herşey TOKİ başkanı konuşana kadar güllük gülistanlıktı. TOKİ başkanı kalktı bir güzel giydirdi Galatasaray'a mitingde konuşur gibi. İmam cemaat hesabı. Kalkıp seyirciye mi laf edeceğiz böyle bir durumda. Hep söyledim yine söylüyorum seyirci baştan sona kadar haklıdır, kimse Türk Telekom Arena'nın açılış maçında(bu stadı kendi cebindeki parayı çıkartıp yapsa bile, kendi döşese bile tuğlalarını) Galatasaray'a bunu diyemez. Eğer başbakan protesto edildiyse büyük ayıp edilmiştir kendisine. Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Kimin görüşü ne olursa olsun bu stat için emeği geçen herkese hakkını vereceksin. Eren Talu'nun, Özhan Canaydın'ın, Mustafa Sarıgül'ün, bu projenin taaaa en başları Faruk Süren'in hakkını vereceksin. Ayıp edildi bu insanlara bu kadar emek verilmiş.

    Yönetime gelince... Eğer Adnan Polat bugün stadı terkettiyse hiç hızını almadan kulüp binasını da makamını da terketsin. Şu statta Ronaldinho hadi Ronaldinho abartı diyelim bir Keita bir Giovani bir Misimovic olsa o maç 120 dakika bile olsa insanlar 150 dakika daha otururdu o statta. Luis Suarez'le Fırat Aydınus bize acımasa açılış maçını kaybediyorduk ötesi mi var? Yazıklar olsun gerçekten.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •