1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İyi de bu bir gösteri maçıydı, Şampiyonlar Ligi ayarında bir takımla oynadık ve berabere kaldık. Nedir bu öfke ? Yönetime ve futbolculara duyulan öfke her yerde neden dile getiriliyor ? Her şeyi her yerde konuşmak mı doğrudur, yoksa yeri ve zamanında mı ? Galatasaray, futbolcu fabrikası Ajax ile bir gösteri maçı oynadı ve 0-0 bitti. O kadar. Lütfen sakin.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    İyi de bu bir gösteri maçıydı, Şampiyonlar Ligi ayarında bir takımla oynadık ve berabere kaldık. Nedir bu öfke ? Yönetime ve futbolculara duyulan öfke her yerde neden dile getiriliyor ? Her şeyi her yerde konuşmak mı doğrudur, yoksa yeri ve zamanında mı ? Galatasaray, futbolcu fabrikası Ajax ile bir gösteri maçı oynadı ve 0-0 bitti. O kadar. Lütfen sakin.
    Bendeki ofke bu macla alakali degil , birikmislik var , ayrica ben yurt disinda yasiyorum ve burda canli verdiler maci , yabanci arkadaslar ve maci yayinliyan kanalin yorumculari bile ne olmus bu Galatasaray'a falan diye birbirlerine soruyorlardi , gerci ben simdi boyle konusuyorum lig baslasin 6-7 hafta sonra ne Hagi kalicak nede Adnan Polat giller

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oynanan futbola göre sizce hakettik mi beraberliği? Ben izlerken uykum geldi yemin ederim. Fırat Aydınus acımasa 5. dakikada Emre Çolak penaltıyı yapmıştı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Oynanan futbola göre sizce hakettik mi beraberliği? Ben izlerken uykum geldi yemin ederim. Fırat Aydınus acımasa 5. dakikada Emre Çolak penaltıyı yapmıştı zaten.
    bu takım sezon sonuna kadar böyle bunu kabul etmek lazım bir anda düzelmez hiç birşey

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yahu anlatamıyorum sanırım. Diyorum ki bu bir 'gösteri maçı'. O kadar, bir şey ifade etmiyor benim için. Takım bence de kötü ama onu söylemenin yeri burası değil. Neyi nerede konuşmamız gerektiğini bilmemiz şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Yahu anlatamıyorum sanırım. Diyorum ki bu bir 'gösteri maçı'. O kadar, bir şey ifade etmiyor benim için. Takım bence de kötü ama onu söylemenin yeri burası değil. Neyi nerede konuşmamız gerektiğini bilmemiz şart.
    bence uğraşma fazla anlayamıyorlar söylemek isteğini

Mesaj Yetkileri