1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Little General View Post
    Yönetim'e benimde sabrım yok ama Hagi'ye sabır göstermek lazım.Kadroyu revize edip, çalışan futbolcuları takıma katacaktır.Kazım ve Culio transferlerinden bu anlaşılıyor.
    Bu konuda size katılıyorum. Hagi'nin kadrosu oturunca çok farklı olacaktır olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir stad açıLışını bu kadar Dünya meseLesi gib Lanse edersen, sonuçLarına da katLanırsın. En son Avrupa da stad değiştiren ArsenaL var sanırım. OnLar Emiretes e geçerken bu kadar rekLam, bu kadar ihtişam yaptıLarmı merak ediyorum açıkcası. GaLatasarayLı arkadaşLar hiç kızmasın. Bence muhteşem Avrupa standartLarında iLk 20 e rahat girecek bir stadLarı var ama bunun açıLış oLayı ve ALi Sami yenden geçişi bu şekiLde oLmamaLıydı.

abartan sadece bizim yönetim değil hayrettin. devlet kanalı da olduğu ve TOKİ inşaa ettiği için ve de en önemlisi TELEKOM ismini taşıdığı ,yani TELEKOM'un sponsor olduğu için bu kadar ön plana çıktı.Yani reklam filmiyle GS yönetiminin falan alakası yoktur. TELEKOM,TOKİ ve Başbakan olduğu için bu kadar abartıldı Bu saydığım 3'lü de bu taşınmanın ve yeni statın açılışının bu kadar ihtişamlı olmasını istedi....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UltrAslan'dan uzun bir sure sonra gurur duyuyorum, helal olsun hepsine sonuna kadar takimlarinin arkasinda durdular bayilmadiklari ezdirmediler.. Bazi dengesizler de minderleri sahaya atmis.

Mesaj Yetkileri