Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
Bu yazdığımın siyasetle ilgili olduğunu sanmıyorum, insani bir mesele. Şöyle bir örnek vereyim. Eğer bir insandan gerçekten hiç hazzetmiyorsan ondan gelen iyiliği de kabul etmemen gerekir. Hem o insandan nefret edip hem hediyesi olan stadda maç izleyecek ve ona sövecek kadar rahatsanız başka tabi.

başbakan'ın katkılarını her konuşmasında teşekkürleriyle dile getiren bizim başkan değil mi? stadın açılış maçında tüm ortamı geren TOKİ başkanını bulup haddini bildirmek lazım aslında. Sen orda çıkıpta "Galatasaray yönetimi beceriksiz, şartları yerine getiremediler, stadı biz yaptık" diyerek 50 bin taraftarın önünde GS yönetimine ve camiasına sallarsan tabiki de ıslıklanırsın. Orada protestoları yapan her aslanı yürekten kutluyorum.Ben olsam ben de aynısını yapardım. Stadyumda maç izlemeye giden taraftarı gerip sonra da protestoların altından kalkamayanlardır asıl suçlular.... Tabi durumu fırsat bilip " besle kargayı oysun gözünü" "iyilik yap kötülük bul" gibi deyişlerle ortamdan pay çıkarıp ezeli rakibe belden aşağıya çalışan taraftar, taraftar grupları ve basın yayın organlarını da unutmamak lazım!!!! Objektiflik bir takımın yönetimine hem de kendi stadının açılışında ve 50 bin taraftarının önünde " siz beceriksizsiniz" dedikten sonra protesto edilip stadı terkeden grubu haklı görmekse o zaman ben objektif değilim ve olmadığım için de çok mutluyum.....