1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İşin siyaseti bir yana,başbakan protesto edilmesi gereken son yerde protesto edildi.
    Yanılıyorsun, protesto edilmesi gereken son yerler;

Saraçoğlu stadı yakınındaki arazi karşılığı yapılacak 3 okul, Ataşehirde yapılmakta olan tesis, yine Ataşehirde yapılacak özel üniversite, Düzce Topuk Yaylası, Ankara Gölbaşı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yanılıyorsun, protesto edilmesi gereken son yerler;

Saraçoğlu stadı yakınındaki arazi karşılığı yapılacak 3 okul, Ataşehirde yapılmakta olan tesis, yine Ataşehirde yapılacak özel üniversite, Düzce Topuk Yaylası, Ankara Gölbaşı olabilir.
    Bu tartışmaya da gireriz istersen.Kimin cebinden ne kadar çıkmış bütün bu yapılarda onları da hesaplarız ama benim böyle bir niyetim yok.Ben siyaseti bir yana bırakarak başbakanın yuhalanmasını yanlış buldum o statdaki emeği için.Umarım sen de 4 sene önceki mesajları bulmazsın.

Bu arada bizim kulübün yaptıklarıyla ilgili çok bilgilisin,bir Fenerli olarak utandım kendimden.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu tartışmaya da gireriz istersen.Kimin cebinden ne kadar çıkmış bütün bu yapılarda onları da hesaplarız ama benim böyle bir niyetim yok.Ben siyaseti bir yana bırakarak başbakanın yuhalanmasını yanlış buldum o statdaki emeği için.Umarım sen de 4 sene önceki mesajları bulmazsın.

Bu arada bizim kulübün yaptıklarıyla ilgili çok bilgilisin,bir Fenerli olarak utandım kendimden.
    İlk bölümde yazdıklarının içi çok boş, son kısıma cevap vereyim, o yapılan aynı zamanda Türk sporu ve Türkiye için katkı sağlayacak projeler olduğu için ülkesini seven bir birey olarak takip ediyorum, ilgimi çekiyor. Herhangi bir ironi yoktu, kendisinin yani başbakanın o projelere de katkısı olduğunu biliyorum ama oralarda da yuhalanabilir pekala, sonuçta demokratik bir haktır bu.

Mesaj Yetkileri