Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Del Piero_10 Misafir

Bu yazdığımın siyasetle ilgili olduğunu sanmıyorum, insani bir mesele. Şöyle bir örnek vereyim. Eğer bir insandan gerçekten hiç hazzetmiyorsan ondan gelen iyiliği de kabul etmemen gerekir. Hem o insandan nefret edip hem hediyesi olan stadda maç izleyecek ve ona sövecek kadar rahatsanız başka tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Oynanan futbola göre sizce hakettik mi beraberliği? Ben izlerken uykum geldi yemin ederim. Fırat Aydınus acımasa 5. dakikada Emre Çolak penaltıyı yapmıştı zaten.
    Yahu anlatamıyorum sanırım. Diyorum ki bu bir 'gösteri maçı'. O kadar, bir şey ifade etmiyor benim için. Takım bence de kötü ama onu söylemenin yeri burası değil. Neyi nerede konuşmamız gerektiğini bilmemiz şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Yahu anlatamıyorum sanırım. Diyorum ki bu bir 'gösteri maçı'. O kadar, bir şey ifade etmiyor benim için. Takım bence de kötü ama onu söylemenin yeri burası değil. Neyi nerede konuşmamız gerektiğini bilmemiz şart.
    bence uğraşma fazla anlayamıyorlar söylemek isteğini

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray 2000'in başlarından bu güne kadar kötü başkanlar nedeniyle bugünkü durumuna ulaştı. Çok ucuz oyuncularla Barcelona'ya kafan tutan takım ve hocası gönderildi. Herşey o günle başladı. Zamanla Galatasaray'ın cebine para girmeye başlayınca Galatasaray ruhu kaybolmaya başladı. Türk oyuncularla övünürken kaliteli Türk oyuncumuz kalmadı. Gelen yabancılar 40 yıllık Galatasaray'lı gibi oynarken hepsi takımı satmaya başladı. Barcelona nasıl 4-3-3 oynarsa bizde çift forvetsiz çıkmazdık. Özenti dizilişlere yöneldik. Her başkanın bir taraftar kitlesi vardır. Başkan kalitesi yerlere indikçe taraftar kaliteside indi. Eskiden taraftarımız yeri göğü inletirdi. Avrupa fatihliğimiz bitti. Ligdeki hükmümüz bitti. Son tutunduğumuz dal olan Ali Sami Yen'i de kaybettik.

Çağın getirisi olarak yenilenme elbette olacaktır. Ancak kendi başına yenilenebiliyorsan bunu yapacaksın. Galatasaray Ali Sami Yen arazisinden vazgeçerek bu işe başladı. İlerleme sürecindeki engeller başka kişilerin yardımıyla aşıldı. Bu da gün geldi stadın açılışında Galatasaray'ın yüzüne vuruldu.

Başbakan'ın açılış için gelmesi doğaldı. Yardımcı olmasaydı bile devlet büyükleri bu açılışa çağrılır. Protesto eden kişilere tek tek sorsan spora siyaset karışmamalıdır der. Ancak Galatasaray taraftarı bu açılışta sporun içine siyaseti katmıştır.

Herşeyin bir adabı olduğu gibi protestonunda bir terbiyesi vardır. Madem Galatasaray oyuncuları ruhsuz futbol oynuyor. Maçlara gitmezsin. Gençlerbirliği maçında erkenden geriye mi düştü. Stadı boşaltırsın. Ali Sami Yen'e vefadan dolayı gidildiyse anlarım. Ancak başkana protesto varsa Türk Telekom'a gitmezsin. Kazım'ı istemiyorsan gol atınca sevinmez, Kazım diye anons yapılınca Kazım diye bağırmazsın. Sonuç getirmeyen tepkileri olmadık yerlerde vermek mantık işi değildir.

Stad için şahsi fikrime gelince Avrupa'dan özendiğimiz stadlar gibi olmuş. Ancak Galatasaray'ın stadı mı yoksa başka takımın stadı mı belli değil. Umarım ilerleyen zamanda ısınırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimsenin hediyesi değil bu stad, asla ve asla tek bir kişiye mal edilemez. Proje/fikir ilk ortaya çıktığından beri herkesin katkısı vardır, ve tamamen devlet ile Galatasaray arasındaki çıkar ilişkisine dayanmaktadır. Galatasaray çok değerli arsasından vazgeçmiştir, karşılığında modern bir stada kavuşmuştur. Ayrıca siyasilerin yada devletin parası olmaz, bizim paramız var vergileri veren vatandaşların. İnsanlar olmasa, devlet de olmaz...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Açılışı falan bir kenara bırakalım, stadyum on numara. Ulaşım falan filan bunlar da güzel.

Ancak şöyle bir durum var. Kimse bu stadı babasının hayrına yapmadı, gelip ahkam kesemez ben yaptım şu yaptı bu yapamadı diye. Ali Sami Yen'i verdik biz de TOKİ'ye. Beleşten falan yapılmış hiçbir şey yok.

Olay sinirimi bozmaya başladı, uzayacak belli ki. Stadın terkedilmesi de yerinde bir davranış olmuş yoksa daha çok ıslıklanırlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olayın büyüceğini sanmıyorum ben, Adnan Polat hemen gösterdi tavrını, bana göre acizce bir davranış ama belli ki olay kapansın istiyor, uA grubu da tırsak bir açıklama yaptı muhtemelen iyi bir baskı yediler. Bugün yada yarın Adnan Polat çıkar özür de diler, oldu da bitti. Bazı yerlerde görüyorum yok yan yollar yapılmazmış, bundan sonra inşaat yavaşlarmış falan o biraz zor, sıkar. Kaç milyonluk camiayız, öyle kolay değil. Aslında mevzu baya derin de forumda siyaset yasak.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir stad açıLışını bu kadar Dünya meseLesi gib Lanse edersen, sonuçLarına da katLanırsın. En son Avrupa da stad değiştiren ArsenaL var sanırım. OnLar Emiretes e geçerken bu kadar rekLam, bu kadar ihtişam yaptıLarmı merak ediyorum açıkcası. GaLatasarayLı arkadaşLar hiç kızmasın. Bence muhteşem Avrupa standartLarında iLk 20 e rahat girecek bir stadLarı var ama bunun açıLış oLayı ve ALi Sami yenden geçişi bu şekiLde oLmamaLıydı.

arsenal açılışı için elizabeth örneğini vermişler, yani yeni statlar bunlar yüzlerce milyon eurolar veriliyor. bırakın bu kadar şenlik olsun.

ayrıca ajax'ın benfica'nın stad açılışlarına da bakabilirsiniz örnek olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşin siyaseti bir yana,başbakan protesto edilmesi gereken son yerde protesto edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İşin siyaseti bir yana,başbakan protesto edilmesi gereken son yerde protesto edildi.
    Bencede , hazır Seyrantepe gibi bir stad yaptırmış başbakanımız..

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=329

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bencede , hazır Seyrantepe gibi bir stad yaptırmış başbakanımız..

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=329
    Ne kadar araştırmacısın,tokat gibi cevap oldu bana.Bir de ne demek istediğini anlasam.

12. Default

Medeni bir toplum olabilmek için önümüzde daha çoooook uzun bir yol var ve ben bunu görebileceğimizi hiç sanmıyorum. İnşallah torunlarımız görebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bu yazdığımın siyasetle ilgili olduğunu sanmıyorum, insani bir mesele. Şöyle bir örnek vereyim. Eğer bir insandan gerçekten hiç hazzetmiyorsan ondan gelen iyiliği de kabul etmemen gerekir. Hem o insandan nefret edip hem hediyesi olan stadda maç izleyecek ve ona sövecek kadar rahatsanız başka tabi.

başbakan'ın katkılarını her konuşmasında teşekkürleriyle dile getiren bizim başkan değil mi? stadın açılış maçında tüm ortamı geren TOKİ başkanını bulup haddini bildirmek lazım aslında. Sen orda çıkıpta "Galatasaray yönetimi beceriksiz, şartları yerine getiremediler, stadı biz yaptık" diyerek 50 bin taraftarın önünde GS yönetimine ve camiasına sallarsan tabiki de ıslıklanırsın. Orada protestoları yapan her aslanı yürekten kutluyorum.Ben olsam ben de aynısını yapardım. Stadyumda maç izlemeye giden taraftarı gerip sonra da protestoların altından kalkamayanlardır asıl suçlular.... Tabi durumu fırsat bilip " besle kargayı oysun gözünü" "iyilik yap kötülük bul" gibi deyişlerle ortamdan pay çıkarıp ezeli rakibe belden aşağıya çalışan taraftar, taraftar grupları ve basın yayın organlarını da unutmamak lazım!!!! Objektiflik bir takımın yönetimine hem de kendi stadının açılışında ve 50 bin taraftarının önünde " siz beceriksizsiniz" dedikten sonra protesto edilip stadı terkeden grubu haklı görmekse o zaman ben objektif değilim ve olmadığım için de çok mutluyum.....

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by nannar View Post

başbakan'ın katkılarını her konuşmasında teşekkürleriyle dile getiren bizim başkan değil mi? stadın açılış maçında tüm ortamı geren TOKİ başkanını bulup haddini bildirmek lazım aslında. Sen orda çıkıpta "Galatasaray yönetimi beceriksiz, şartları yerine getiremediler, stadı biz yaptık" diyerek 50 bin taraftarın önünde GS yönetimine ve camiasına sallarsan tabiki de ıslıklanırsın. Orada protestoları yapan her aslanı yürekten kutluyorum.Ben olsam ben de aynısını yapardım. Stadyumda maç izlemeye giden taraftarı gerip sonra da protestoların altından kalkamayanlardır asıl suçlular.... Tabi durumu fırsat bilip " besle kargayı oysun gözünü" "iyilik yap kötülük bul" gibi deyişlerle ortamdan pay çıkarıp ezeli rakibe belden aşağıya çalışan taraftar, taraftar grupları ve basın yayın organlarını da unutmamak lazım!!!! Objektiflik bir takımın yönetimine hem de kendi stadının açılışında ve 50 bin taraftarının önünde " siz beceriksizsiniz" dedikten sonra protesto edilip stadı terkeden grubu haklı görmekse o zaman ben objektif değilim ve olmadığım için de çok mutluyum.....

sen daha ne izledğini bilmiyorsun toki başkanı çıkmadan öncede protestoalr başladı onunla hiç bir alakası yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olaya Karabükspor da dahil oldu, hiç alakasız bir şekilde hemde. Yazık, herkes kendi çıkarına göre hareket etmeye başladı, siyaset Türk sporunun tam göbeğinde...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Olaya Karabükspor da dahil oldu, hiç alakasız bir şekilde hemde. Yazık, herkes kendi çıkarına göre hareket etmeye başladı, siyaset Türk sporunun tam göbeğinde...
    Nasıl dahil oldu ki Karabükspor?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kardemir Karabükspor, Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakana yönelik protestoları kınadı.

Türk Telekom Arena Stadı'nın tarihi açılış gününde bir grup Galatasaraylı taraftarın Sayın Başbakan'a çirkin söylemlerde bulunup protestolar yapması; bu stada emeği geçip, yapılmasına en çok katkı sağlayan bir Başbakan olarak haketmediğini, haksızlık edildiğini düşünüyoruz.

Tüm protokol bu durumu haklı olarak hoş karşılamamış ve stadı terketmiştir.
    Kardemir Karabükspor Kulübü olarak Sayın Başbakanımıza yapılan tavrı kınıyoruz.

Galatasaray Kulübü'nün gerekli açıklamayı yapıp Sayın Başbakan'a teşekkür edeceğini, ahde vefa örneği göstereceğini umuyoruz.

Kardemir Karabükspor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kardemir Karabükspor, Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakana yönelik protestoları kınadı.

Türk Telekom Arena Stadı'nın tarihi açılış gününde bir grup Galatasaraylı taraftarın Sayın Başbakan'a çirkin söylemlerde bulunup protestolar yapması; bu stada emeği geçip, yapılmasına en çok katkı sağlayan bir Başbakan olarak haketmediğini, haksızlık edildiğini düşünüyoruz.

Tüm protokol bu durumu haklı olarak hoş karşılamamış ve stadı terketmiştir.
    Kardemir Karabükspor Kulübü olarak Sayın Başbakanımıza yapılan tavrı kınıyoruz.

Galatasaray Kulübü'nün gerekli açıklamayı yapıp Sayın Başbakan'a teşekkür edeceğini, ahde vefa örneği göstereceğini umuyoruz.

Kardemir Karabükspor Kulübü
    Saçma sapan bir açıklama yapmışlar. Yazık...
    I'm back...

Karabuk nerden bulduki bu ise karisma havasini? kendini bilmezlerin teki iste.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Polat benim gözümde sıfırdır artık, yaptığı saçma açıklamayı bir kenara koysam bile, toki başkanın yaptığı saçmalıklar için tek kelime edemiyor oluşu, sanki olmamış gibi davranması bile acizliğini gösteriyor ve ben bu durumu kabullenemiyorum. Ne transfer kurtarır seni, ne de sportif başarı. Kendi ipini çektin Adnan Polat, ilk seçimde güle güle..

Nasil diyebilsinki, stadi onlara yaptirdi, kim bilir o surec icinde nekadar afedersiniz ama yalakalik yapmistir o adama bizim baskan. :??:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Komedi gibi gercekten Karabukspor'a ne oluyor Spora siyaset karistirmayin diyorsunuz da spora siyaset karistiran TOKİ baskanina mi kizmalisiniz, yoksa spora siyaset karistiran TOKİ baskanini protesto eden BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI'na mi? Basbakanin emeklerini gozardi edecek bir Galatasarayli oldugunu dusunmuyorum, varsa da objektif yaklasamiyordur. Ama insanlar onca para bayilip izlemeye gittikleri sanatcilarin konserlerinde bile sanatci 15 dakika gec cikinca islikliyorlar, birakin da taraftarlar bu buyuk stadin acilisinda kendisini bekleten basbakana tepki gosterebilsin. Kimse orada basbakani izlemeye gelmedi. Protestolar ondan once basladi diyorsunuz sebebi de bu iste. Protestocularin da cezalandirilmasi gibi bir sacmalik olamaz, bu taraftarin hakkiydi. Kimse koyun degil orada basbakana nasil saygi gosterilmesi gerekiyorsa taraftara da saygi gosterilmesi gerekir. Bazi seyleri savunurken sempatiniz oldugu icin savunmayin sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Komedi gibi gercekten Karabukspor'a ne oluyor Spora siyaset karistirmayin diyorsunuz da spora siyaset karistiran TOKİ baskanina mi kizmalisiniz, yoksa spora siyaset karistiran TOKİ baskanini protesto eden BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI'na mi? Basbakanin emeklerini gozardi edecek bir Galatasarayli oldugunu dusunmuyorum, varsa da objektif yaklasamiyordur. Ama insanlar onca para bayilip izlemeye gittikleri sanatcilarin konserlerinde bile sanatci 15 dakika gec cikinca islikliyorlar, birakin da taraftarlar bu buyuk stadin acilisinda kendisini bekleten basbakana tepki gosterebilsin. Kimse orada basbakani izlemeye gelmedi. Protestolar ondan once basladi diyorsunuz sebebi de bu iste. Protestocularin da cezalandirilmasi gibi bir sacmalik olamaz, bu taraftarin hakkiydi. Kimse koyun degil orada basbakana nasil saygi gosterilmesi gerekiyorsa taraftara da saygi gosterilmesi gerekir. Bazi seyleri savunurken sempatiniz oldugu icin savunmayin sadece.
    başbakan 10 saat öncede gelseydi yine protestolar olcaktı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yanılıyorsun, protesto edilmesi gereken son yerler;

Saraçoğlu stadı yakınındaki arazi karşılığı yapılacak 3 okul, Ataşehirde yapılmakta olan tesis, yine Ataşehirde yapılacak özel üniversite, Düzce Topuk Yaylası, Ankara Gölbaşı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    başbakan 10 saat öncede gelseydi yine protestolar olcaktı
    Bunu nereden biliyorsun allah askina yapmayin ya kafanizdaki senaryolara gore hala birseyleri savunma derdindesiniz.

1 tane yetkili cikip da Toki baskanina laf etmiyor varsa yoksa taraftara atiliyor bu suc. ultrAslan'in yaptigi ucuz aciklamadan sonra da gurur duydum lafini dedigime bin pismanim. Yonetim acil degismeli. Koltuklar kirilmis yine minderleri sahaya atilmis boyle bir suursuzluk olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanılıyorsun, protesto edilmesi gereken son yerler;

Saraçoğlu stadı yakınındaki arazi karşılığı yapılacak 3 okul, Ataşehirde yapılmakta olan tesis, yine Ataşehirde yapılacak özel üniversite, Düzce Topuk Yaylası, Ankara Gölbaşı olabilir.
    Bu tartışmaya da gireriz istersen.Kimin cebinden ne kadar çıkmış bütün bu yapılarda onları da hesaplarız ama benim böyle bir niyetim yok.Ben siyaseti bir yana bırakarak başbakanın yuhalanmasını yanlış buldum o statdaki emeği için.Umarım sen de 4 sene önceki mesajları bulmazsın.

Bu arada bizim kulübün yaptıklarıyla ilgili çok bilgilisin,bir Fenerli olarak utandım kendimden.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bunu nereden biliyorsun allah askina yapmayin ya kafanizdaki senaryolara gore hala birseyleri savunma derdindesiniz.

1 tane yetkili cikip da Toki baskanina laf etmiyor varsa yoksa taraftara atiliyor bu suc. ultrAslan'in yaptigi ucuz aciklamadan sonra da gurur duydum lafini dedigime bin pismanim. Yonetim acil degismeli. Koltuklar kirilmis yine minderleri sahaya atilmis boyle bir suursuzluk olamaz.
    Türkiye ABD basketbol finalindede protesdo edilmedimi ordada mı geç kaldı?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Olay çok komik bir boyut aldı. bakalım başka kimler başbakana yalaklanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Türkiye ABD basketbol finalindede protesdo edilmedimi ordada mı geç kaldı?
    Turkiye-ABD macinda da Galatasaray taraftarlari yuhladi zaten komiksiniz ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Turkiye-ABD macinda da Galatasaray taraftarlari yuhladi zaten komiksiniz ya.
    şunu belirtiyim ben Galatasaray taraftarıyım

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri