benim de vardır heralde diye dalıyorum konuya;

- Mutlaka Fenerbahçe ile başlarım oyuna, gözlemlerim oyunu önce tüm ligleri,takımları kadroları gezerim önce bir. Eğer zevk alabilirsem devam ederim, sıkılırsam kapatır takım arayışına başlarım.

-Takım seçerken takımın amblemine, forma rengine, özellikle gerçek hayattaki taraftarına çok önem veririm. Herhangi bir takım ile ben de zevk alamam oyundan. Alt liglerde oynamayı sevmem, hatta hiç oynamam.

-Mümkün olduğunca büyük takımlar ile oynamayı severim. Eğer ilgimi çekmeyi başaran bir orta sıra takımı olursa alabilirim.

-Reel hayatta olay yaratacak, yüksek fiyatlara transfer yapmayı severim. Takımımın verdiği transfer bütçesine layık oyuncular alırım. Şov yapamayı ve para saçmayı severim transferde.

- Genç oyunculara tahammülüm yoktur, hiç bir seride ucuz genç oyuncu alıp 2 sene sonra muhteşem fiyatlara sattığım olmadı. Bunu yapmayı bir kaç kere denedim fakat zevkimi kaçırdı, oyundan soğuttu.

- Euro kullanırım, maaş yıllıktır.

- Doğum tarihim genelde 1960 olur. Nedenini bilmiyorum bu ilk seriden beri böyledir.

- Skin sevmem, oyunun orjinal teması ile oynarım.

- Ayrıca rutin transferler yapmam. Ziya Doğan misali her gittiğim takıma aynı genç oyuncuyu almam. Kariyer alanını takip ediyorum da çoğu arkadaş sürekli aynı transferleri yapıyor. Hiç hoş değil.

- Bilgisayarımın durumuna göre 2d,3d farketmez her türlü havaya girerim.

- Taktik takıntım pek yoktur ama genelde 4-2-3-1 kullanırım. Zaman zaman aldığım oyunculara göre taktik yaptığım da oluyor.

- 30 yaş üstü takıntım yoktur, bir oyuncu 33 yaşında takıma yarar sağlıyabiliyorsa her zaman takımımda kendine yer bulabilir.

- Maçları ayakta değil de, oturduğum yerde kollarımı birbirine bağlı şekilde izlerim. Gayet ciddi durmaya özen gösteririm. Arada spikerlikte yaparım.

- Eğer maç oynanırken, salona,mutfağa vs. bir yere gittiğimde oyuncularımın benim takımı yalnız bıraktığımı düşünüp yenileceklerini düşünürüm. Aynı şekilde maç oynanırken yemek,çay,cips vs. şeyler yemem. Ciddi olurum demiştim.

- Eğer bir futbolcum beni yarı yolda bırakıp transfer listesine konulmak istiyorum derse kabul ederim, ama oynatmaya da devam ederim. Gün gelir takımda kalmak istiyorum der ama kabul etmem kaç paraya olursa olsun satarım.

- Oyuncularım konusunda katı değilimdir ama sözleşme yenilerken haddinden fazla para isteyen oyuncuya tahammülüm yoktur işte. Paf takıma gönderirim sözleşmesi bitene kadar bekletirim ara ara yoklarım istediğim fiyata imzalarsa tekrar çıkar oynar, yok imzalamadı sözleşmesi bitince gider.