1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu burda tartışıyorsunuz anlamıyorum yani sonuç olarak ne olacak ? Adnan Polat aa Turksportal'da böyle yazmışlar özür dilemem lazım yada Başbakan haklısınız çocuklar falanmı diyecek. Bence tamamen gereksiz tartışmak zaten birbirinize fikirlerinizide kabul ettiremeyeceksiniz.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bunu burda tartışıyorsunuz anlamıyorum yani sonuç olarak ne olacak ? Adnan Polat aa Turksportal'da böyle yazmışlar özür dilemem lazım yada Başbakan haklısınız çocuklar falanmı diyecek. Bence tamamen gereksiz tartışmak zaten birbirinize fikirlerinizide kabul ettiremeyeceksiniz.
    Ee o zaman kimse hic bir yerde konusmasin. Dondurmak Gaymak'daki sosyalist rolündeki abimizin dedigi gibi "kardeşim meyhanede yapma, devlet dairesinde yapma, sendikada yapma, okulda yapma, dernekte yapma ya helada mı yapecez biz bu siyaseti? sadece tüsiatta mı yapılcek bu siyaset?" Kendi düsüncelerimizi de söyleyemiceksek artik...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Tartışmanın tek amacı karşındakine fikrini kabul ettirmek değil ki, burada bu konuyu okuyanlardan birisi bile öğrendiyse Aslantepe'nin rant, peşkeş yada hediye olmadığını ben mutlu olurum. Yazılanlardan bir çıkarım kazanmak amaç, karşılıklı fikir paylaşımı. Senin mantığınla bakarsak olaya forum olayı baştan sakat.

Mesaj Yetkileri